Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 412
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 540
  • В сърцето на живота!
Благодаря за сигнала.
Това означава ли че не е позволено?

# 541
Цитат
7. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове, сходни на BG-Mamma и Продавалник

Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги, включително на недвижими имоти, права и задължения.

Забранено е подписите да съдържат линкове, банери, изображения, слогани и др. елементи, които могат да се приемат като скрита или явна реклама на фирма, сайт, услуга, продукт, без изричното съгласуване и разрешение от собствениците на сайта и форумите (Mamma, Tatti)
Линкове към фирмени и комерсиални сайтове може да се добавят само в определеното за целта поле в Профил >> Потребителски настройки >> Профил >> Web страница.
(Модераторите и администраторите на форумите имат право без уведомяване по тяхна преценка да премахват от профила на даден потребител подобни елементи, които могат да се счетат като явна или скрита реклама.)

Ограничението за потребителските профили не важи за профили на рекламодатели по време на провеждане на договорена рекламна кампания във форумите (темите изрично се отбелязват с маркер "рекламна публикация"), профилите с ранг BG-Mamma партньор, както и за профилите на потребители, получили официално разрешение от администраторите. Изключения могат да се правят и в случаите, когато има повдигната от потребители тема, съдържаща обвинения или нападки срещу дадена фирма/организация - в такъв случай дадената фирма/организация има право (и е препоръчително) да застане зад името си и да публикува отговор.

# 542
  • В сърцето на живота!
Знаех си аз че не може...доста отдавна го бях чела,но днес не успях да го открия ooooh!
  bouquet

# 543
# 544
ето и самия линк на снимката [ img]http://www.reklamator.com/pi/KwL9h1qSt720071221131413.jpg[/img]
благодаря

# 545
ето и самия линк на снимката [ img]http://www.reklamator.com/pi/KwL9h1qSt720071221131413.jpg[/img]
благодаря

Готово Grinning

# 546
Добро утро! Защо постоянно ми изчезва снимката от профила¿ Сигурна съм че е с допустимият размер·
Какво значи "изчезва"? Няма го изписан линка в профила или не се зарежда и вижда?
Има го изписан, но снимката изчезва·
Щом е изписан проблема не е при нас и не можем да помогнем. А там където си качила снимката или в собствения ти Интернет доставчик, защото може само ти да си я виждаш от време на време.
Благодаря ти Ели! Но все още съм малко на" Вие" с тези технолоии и не знам как да отстраня проблема·

# 547
  • София
Възможно ли е да не действа търсачката.Търсех:"кръв от носа" и нищо не намери.Сигурна съм,че има писано по въпроса.

# 548
Пробвай с кръв носа, излизат достатъчно много резултати.

# 549

Възможно ли е да не действа търсачката.Търсех:"кръв от носа" и нищо не намери.Сигурна съм,че има писано по въпроса.

Търсачката си работи идеално.  Peace
 Ето резултати от търсенето ти

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 14:10 от Джуличка

# 550
Защо ми заключиха темата ?
Тема за прозяване,разведряване и проветряване...

Аз ли грешно се изразих, мен ли грешно ме разбраха... newsm78 Нямаше нищо общо със спам, смешни истории, които да се споделят...

# 551
  • Кори Селести
Не знам кой я е заключил, но аз я изтрих.
Причините са повече от ясни.

Има предостатъчно чат теми вече.

# 552
ОК.
Има тема- какво смешно сте казали без да се замислите и други подобни.Та там се получава спам от това ,че се цитират и други случки- това ме провокира да я пусна, но глас-модераторски, глас-Божий...Все пак благодаря за отговора.

# 553
ОК.
Има тема- какво смешно сте казали без да се замислите и други подобни.Та там се получава спам от това ,че се цитират и други случки- това ме провокира да я пусна, но глас-модераторски, глас-Божий...Все пак благодаря за отговора.

И в тези други случки някой друг е казал нещо смешно. И не е по темата и е спам?  Rolling Eyes В тази точно тема Бу, ако се не лъжа, предупреди за спама, който се изразяваше в цитат на постинга на разказващия и отдолу само това:  Joy Примерно.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт