Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 413
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро! Защо постоянно ми изчезва снимката от профила¿ Сигурна съм че е с допустимият размер·
Какво значи "изчезва"? Няма го изписан линка в профила или не се зарежда и вижда?

# 511
Снощи не можах да вляза във форума, въобще не ми зареждаше страницата.

Снощи сайтът и форумите бяха спряни и достъпът бе затруднен от около 23.30 до към 1.30 ч.

Аз се засилих да вляза късния следобед...

Не е имало проблем с достъпа до форумите по това време. Проблемът явно е бил външен.

Здравейте! Май има някакъв проблем с търсачката на форума. При опит да търся нещо ми дава: "Unable to access the search deamon."

В момента не работи търсачката. Работи се по нея. Предполагам, че до около 1 ч. вече ще е достъпна за ползване.

# 512
търсачката работи.

# 513
Добро утро! Защо постоянно ми изчезва снимката от профила¿ Сигурна съм че е с допустимият размер·
Какво значи "изчезва"? Няма го изписан линка в профила или не се зарежда и вижда?
Има го изписан, но снимката изчезва·

# 514
Еми, то си пише. Снимката ти се помни в kaprizen.com.
http://www.prikachi.com/users/wolf/73a.jpg - сложи тая, същата е, но запомнена в prikachi.com.

# 515
Има го изписан, но снимката изчезва·
Щом е изписан проблема не е при нас и не можем да помогнем. А там където си качила снимката или в собствения ти Интернет доставчик, защото може само ти да си я виждаш от време на време.

# 516
Защо не мога да пиша в "На път, море, почивка...." Няма опция добави или отговори ?

# 517
  • В сърцето на живота!
Защо не мога да пиша в "На път, море, почивка...." Няма опция добави или отговори ?
Ти не можеш да пишеш там,има ограничение - прочети правилата!

# 518

Рангът ти не позволява.
Трябва да имаш 50 публикации. Тогава ще можеш.

# 519
  • София
Имам въпрос относно търсачката.
Понякога когато напиша име на лекар ,който ме интересува и натисна всичко опции в теми и публикации нищо не ми излиза,а друг пъ ме засипва с информация.
Т.е. не винаги търсачката работи,ето и сега ми се случи да дублирам тема,въпреки,че пуснах търсачката,но слава на Бога има бдителни потребителки,които започват хорово да кудкудякат "има вече такава тема" Mr. Green
Та проблема не е в кудкудякането,а в търсачката.Не винаги работи.Имате ли представа в чий "телевизор" е повредата Laughing
Благодаря

# 520
Работело се е по търсачката, пише го на тая страница.
Ти пък, от Казиченка ли се плашиш, стричи и дъвката.

# 521
  • София
Работело се е по търсачката, пише го на тая страница.

Да бе вярно!Ама аз да си се оплача Laughing

# 522
Защо картинката на лентичката ми е друга?
Сожих си друга кола и друг фон,а от вчера ми е променено?

# 523
  • E-CLM & CH-VD

На предната страница е обяснено, точно за същата страница, откъдето е и твоята линийка.  Peace

# 524

На предната страница е обяснено, точно за същата страница, откъдето е и твоята линийка.  Peace

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт