Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 489
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Здравейте. Имам проблем и надявам се да ми помогните. Не мога да вляза нито във форума  на Продавалника, нито в лични сообщения за да отговоря на момичето, която купува от мен продукта. Докато рзглеждам обяви, показва , че съм вътре, но като реша да вляза в лични или в форума ми изписва това:  "Съжалявам, glukoza, достъпът до този форум ти е забранен!  пуберия "    Искам пак да введа име и паролата , но не я приема. Какво значи това?

# 62
Здравейте. Имам проблем и надявам се да ми помогните. Не мога да вляза нито във форума  на Продавалника, нито в лични сообщения за да отговоря на момичето, която купува от мен продукта. Докато рзглеждам обяви, показва , че съм вътре, но като реша да вляза в лични или в форума ми изписва това:  "Съжалявам, glukoza, достъпът до този форум ти е забранен!  пуберия "    Искам пак да введа име и паролата , но не я приема. Какво значи това?

Бан Simple Smile

# 63
причина?

# 64
"пуберия"

Предполагам са баннали някой, с който делите едно и същи ай пи. 

# 65
хмм...  Rolling Eyes  нищо не разбирам  и сега какво?

# 66
Помоли някой да напише ЛС на модераторите там. За да проверят какво става.

# 67
Еди, Уоли, може ли да ми дадете някакво обяснение за моят проблем? Може ли да ми открадне някой непознат акаунта? Притеснявам се да не ме злепостави пред съфорумци.  Peace

# 68
  • Sofia
Разисквано е вече.
Не може да ти открадне акаунт и смени паролата така, ако не ти открадне и пощата.
Ако нищо не предприемеш - нищо не се променя.
Приеми го за спам.

# 69
Ако нищо не предприемеш - нищо не се променя.
Приеми го за спам.

Чудесно! Благодаря!

# 70
Миналото лято се регистрирах във форума, но понеже отдавна не съм ползвала потребителското име и паролата си, не мога да си вляза в акаунта и да ползвам/пиша във форума.
Има ли някакъв начин да ми изпратите необходимите данни, за да мога да ползвам форума?

# 71
Пиши на Mamma  mamma at bg-mamma.com (at=@)
Извинете Mamma, Tatti, това вместо "запис."

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 22:50 от Tatti

# 72
  • Стара Загора
Мишел7900, трябва да напишеш с какъв ник си се регистрирала... И да видим тогава какво се случва... Писането на мейла на Мамма е краен вариант...

Вълкът, моля те редактирай си постинга и там вместо ЯСНО изписания мейл... Напиши нещо от сорта на...
mamma @ bg - mamma . com (написано без интервали)
Защото форумите се сканират от спам-роботи и прихващат почти всеки изписан е-мейл...
После му пълнят кошничката с глупости...

# 73
Не зная къде да пиша, danityyyyy ми е писала че иска да и изпратя снимка на една обява която съм публикувала, но явно профила и не е активиран и няма как да се свържа с нея, затова моля да и активирате профила

# 74
  • София
Щом Ви е писала, значи няма проблем с профила. И е така.
Има право на 2 лични съобщения. Може кутията й е да е препълнена.

Общи условия

Активация на акаунт