Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 492
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 75
Щом Ви е писала, значи няма проблем с профила. И е така.
Има право на 2 лични съобщения. Може кутията й е да е препълнена.
Ок, благодаря все пак опитах, дано не си помисли че съм некоректна спрямо обявата си.

# 76
   здравейте искам да ви запитам защо не мога да си редактирам профила...Искам да си сложа нова лентичка...Слагам ...  и като натисна  промяна на профила ми изписва това:
   Валидността на сесията ви изтече докато пишехте съобщението. Моля, използвайте BACK и опитайте отново.
А какъв е отговорът на въпроса зададен от тази потребителка?
Възможно ли е причината да е в това, че не си е изчистила кеша?

# 77
  • Варна
Искам да помоля някой да размрази профила на тази потребителка понеже тя не може да влезе да поиска същото http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=65041
Говорила съм с нея.Преди след повечко емоции в една тема е поискала замразяване, но сега като й се помолихме доста хора да се върне, се съгласи,но не може да влезе във форума.

# 78
  • СОФИЯ
Не знам дали въпросът е за тук , но нямам много време да чета , защото ,когато вляза във Форума , буквално броя до 30 и компютъра ми се рестартира - да уточня , че ми се случва само с този форум .............
Благодаря предварително .

# 79
Моля ,ако може да ми изтриете този пост от темата.

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте и от нас.И ние започваме в Слънчев рай март-срещу спонсорство.То май така става в повечето случеи,но като няма друг начин.Мои познати по същия начин ги приеха и ми обясниха,че спонсорството е еднократно.Другия месец имаме среща с директорката за оточнения и ще пиша какво е станало.Като сме почнали с въпросите и аз имам един-имали значение в коя група ще е детето,защото съм чувала,че от  2 или 4(не съм сигорна точно)не са доволни много.

# 80
  • Варна
А ако кутията за ЛС е препълнена, може ли по някакъв начин да му сигнализирате?

# 81
Може да му сигнализираме, да, пиши на ЛС за кого се отнася. Grinning

# 82
  • София
След като темата за пътешествията е заключена за новаци, как става така, че има мнения на хора с 1 публикация (със скорошна дата, не от преди 4.06.2007?

# 83
  • Стара Загора
Посочи пример, Доматче... Wink

# 84
Възможно е ако темата или публикацията е преместена от модератор от друг подфорум.

# 85
# 86

По едно време имаше проблем със забраната за писане в този форум, предполагам е от това време темата  Simple Smile А, сега видях мнения и от днес, явно има проблем.

# 87

По едно време имаше проблем със забраната за писане в този форум, предполагам е от това време темата  Simple Smile А, сега видях мнения и от днес, явно има проблем.
Или темата е била на друго място и е преместена в последствие.

# 88
  • СОФИЯ
Не знам дали въпросът е за тук , но нямам много време да чета , защото ,когато вляза във Форума , буквално броя до 30 и компютъра ми се рестартира - да уточня , че ми се случва само с този форум .............
Благодаря предварително .

Повтарям въпроса си .

# 89
  • Варна
Искам да помоля някой да размрази профила на тази потребителка понеже тя не може да влезе да поиска същото http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=65041
Говорила съм с нея.Преди след повечко емоции в една тема е поискала замразяване, но сега като й се помолихме доста хора да се върне, се съгласи,но не може да влезе във форума.

И на мене още не ми е отговорено, нито предприето нещо. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт