Въпроси към модераторите и администраторите

• 97 112
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 435
Защо в регистрационният мейл, не получавам код за активация?

# 436
Активирах акаунта - може да влезнете във форумите с потребителското име и паролата, която сте заявили в процеса на регистрация.

# 437
За съжаление не мога да намеря забрана с тази причина, нито наложена на този IP адрес.
Моля, копирайте съвсем точно причината, която се изписва, за да мога да открия коя забрана Ви е засегнала.

Здравейте отново. Точното наименование на забраната е :

Грешка

Съжалявам, Гост, достъпът ти е забранен

малолетни

прилагам пак IP-то си: 85.130.29.86

Надявам се грешката да може да се поправи. Благодаря ви предварително - лек и успешен ден Simple Smile

# 438
Намерих забраната. Странното е, че не е наложена на този IP адрес, а на друг адрес от същата мрежа.
Вече не би трябвало да има проблем.

# 439
Здравейте!

Дали бих могла да пусна обява, че продавам резервация в определен хотел от КК в България или ще се тълкува като реклама?
Ако е разрешено, моля, ориентирайте ме къде трябва да го направя: в Продавам, предлагам, подарявам, който виждам, че е за детски и бебешки стоки, или в някоя от темите на На път, море, почивка, екскурзия?

Предварително благодаря!

# 440
Съжалявам, но подобен тип обяви не се допускат.

# 441
Mamma, и аз си помислих, че след като не намирам подходящо място, най- вероятно не може.

Хубава вечер   bouquet

# 442
Всеки път като отворя една страница в На пазар, ми излиза прозорец за въвеждане на парола за нещо наречено wfactory.net

Случва се само на тази страница - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=397124.msg11357900#new

# 443
И на мен ми се отвори, но топката е в сисадмина на "На пазар".
Пиши в тяхната тема "Въпроси към модераторите и администраторите".

# 444

Няма сисадмин на подфорум  Grinning
Имаме си един-единствен системен администратор и това е T3-M4.

Проблемът е отстранен.
Дължеше се на това, че потребителка, която е публикувала в тази тема, бе поставила адрес на картинка за аватар, който е рестриктиран и изисква парола за зареждането и.

# 445
Ох, олекна ми. Вече бях решила, че проблема е в мен.

# 446
  • На брега на реката
Мога ли да обявя конкурс във форума с награда от мен ? Без докрай да споменавам фирмата, от която ще  е наградата или дори каква ще е самата награда ? Или варианта е само през рекламата ?
Бих искала да провокирам съфорумките да измайсторят букети от плодове и да гласуваме след това за най-добрата композиция. Сферата ми на дейност няма нищо общо с темата на конкурса, просто исках да им дам някакъв стимул. Само стойността на наградата бих споменала например и нищо повече.

# 447
Искам  само  да  ви  уведомя  ,че  няма  връзка  с  Архива.

# 448
Мога ли да обявя конкурс във форума с награда от мен ? Без докрай да споменавам фирмата, от която ще  е наградата или дори каква ще е самата награда ? Или варианта е само през рекламата ?
Бих искала да провокирам съфорумките да измайсторят букети от плодове и да гласуваме след това за най-добрата композиция. Сферата ми на дейност няма нищо общо с темата на конкурса, просто исках да им дам някакъв стимул. Само стойността на наградата бих споменала например и нищо повече.

За да можем да отговорим е нужно да опишете подробно идеята и начина, по който си представяте реализацията - какъв ще бъде текста, в кой подфорум, за колко време, каква ще бъде наградата.
Моля, пишете на sales (at) neg.bg с копие до mamma (at) bg-mamma.com

# 449
Искам  само  да  ви  уведомя  ,че  няма  връзка  с  Архива.

Предполагам, че е имало някакъв временен проблем с връзката - в момента архивът се отваря безпроблемно.

Общи условия

Активация на акаунт