Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 437
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Искам да попитам защо не мога да публикувам мнение, а също и да пусна тема? В самата тема не ми излиза опцията отговор, както и прозорче "нова тема" Sad

# 481
Здравейте! Искам да попитам защо не мога да публикувам мнение, а също и да пусна тема? В самата тема не ми излиза опцията отговор, както и прозорче "нова тема" Sad

Най-вероятно, защото са ти малко публикациите.
Освен това подписът ти надвишава допустимите размери, не е зле да го понамалиш.

# 482
В заключените теми няма прозрче отговори. В други теми как е?
В никоя тема няма прозорче нова тема. В подфорумите как е?

# 483
Къде може да се провери до кога е баннат някой потребител? В профила не пише нищо. Има ли къде да се провери или ако не е много нахално може ли някой да ми каже на Vesselka75 до кога е?

# 484
  • Стара Загора
Никъде не може да се провери... Да, в профила не пише...
И съжалявам, но е нахално да се питат такива неща... Mr. Green
А вие от позицията на какъв/каква питате...?

# 485
И съжалявам, но е нахално да се питат такива неща... Mr. Green

Предполагам Simple Smile Просто се надявах да не е много нахално... все пак не ви е работата да сте бюро справки, но ще съм изключително благодарен ако ми отговорите

А вие от позицията на какъв/каква питате...?

От позицията на приятел - по нейна молба тъй като не може да влезне във форума да попита сама

# 486
  • Пловдив
Не знам къде да задам въпроса си и за това моля за извинение ако не е за тук.
Защо сте променили вида на линийката в подписа ми ?От същия сайт и със същите размери е , но е друга като вид и с друг маркер!!!
Благодаря !

# 487
Едва ли на някой мод би му хрумнало да променя вида на линийката  Crazy Laughing

# 488
  • Пловдив
Едва ли на някой мод би му хрумнало да променя вида на линийката  Crazy Laughing

Благодаря за отговора !Не си обяснявам как може иначе да се е получило !Както и да е, още веднъж благодаря !

# 489
Цитат
От същия сайт и със същите размери е , но е друга като вид и с друг маркер!!!
Там питайте, не нас.   Crazy

# 490
  • Пловдив
Цитат
От същия сайт и със същите размери е , но е друга като вид и с друг маркер!!!
Там питайте, не нас.   Crazy

Благодаря отново , не мисля да питам там , не виждам връзка.

# 491
Защо да не виждаш? За нас е видима.
Ако снимката ти в аватара се помни в мой албум, мога да я увеличавам, намалявам, завъртам, фотошопвам и въобще, каквото ми хрумне.

# 492
  • E-CLM & CH-VD
Благодаря отново , не мисля да питам там , не виждам връзка.

От онзи сайт ти дават код за линийка, на който код отговаря това, което си си избрала. Ако са разбъркали линийките или са добавили/махнали някои, на кода който са ти дали, ще отговаря съвсем различна линийка, както и е станало, предполагам. Това е връзката.  Peace

# 493
Здравейте, предварително се извинявам ако вече е отговаряно на този въпрос Темата Изкуство с мъниста е вече доста дълга и решихме да отворим нова Как може в началото да сложим линкове с инструкции и обяснения и албуми със снимки на нашите неща, за да е по прегледно и ясно за новите, които влизат при нас Има ли ограничения за публикуване на линкове към руски форуми например
Обръщам се към Вас, защото не разбрах кои са  модераторите на Хоби, а и ако е необходимо като направим новата тема старата да се заключи за да не се дублират
Благодаря Ви 

# 494
  • Кори Селести
Как се слагат линкове е описано подробно няколко теми по-горе.
Направете новата тема и използвайте "информирай модератор" за заключване на старата.

Няма ограничения за руски сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт