Пролетни придобивки/ 09

• 62 719
  • 580
  •   1
Отговори
# 120
Ето от мен 1 къса жилетчица и 1 свежа чантичка:
http://bg.fotoalbum.eu/floral/a119056/00000002

Обожавам жилетките на Манго!
Много е хубава  Peace

# 121
  • Sofia
Знаете ли кое ме радва, че не съм само аз тази луда, която обвиняват в маниакална шопинг абстиненция  newsm44

# 122
Знаете ли кое ме радва, че не съм само аз тази луда, която обвиняват в маниакална шопинг абстиненция  newsm44

Не си сама Flutter ,много сме. Mr. Green Joy hahaha

# 123
Ето от мен 1 къса жилетчица и 1 свежа чантичка:
http://bg.fotoalbum.eu/floral/a119056/00000002

Обожавам жилетките на Манго!
Много е хубава  Peace
Ммого ти благодаря, и аз ги харесвам много....

# 124
ето на:
чаках темата,,новото,старото,задължителното и вечното...,,-,но никой не я нагласи и да вкараме там всички теми за дрехите. Придобивки,попълване,как да си спретнем служебен екип с два-три елемента се получават различни тоалети и тн.

бялата пиза-от задължителните, малката черна рокличка-от вечните

сега от допълнителните:

# 125
marieselena
Много красива рокля  Crazy

# 126

топа е стар

ще пуска ли някой мераклия, че мен никъква ме няма-обединяжащата тема за всички дрехи-да пусна там др.снимки?!!

# 127
Пуснах такава, но няколко момичета казаха, че е излишна и в крайна сметка я изтриха. Бялата рокля и коженото сако са страхотни Peace

# 128
  • густо майна Филибето
Само на мен ли не ми се отварят в голям прозорец, когато кликна на тях?

# 129
И на мен.

# 130
  • Sofia
бялятя риза, бялата рокля и коженото сако са си направо в 10-ката! Доста си се подготвила по темата, браво! Освен,че са хубави и оригинални, за мен са в списъка с неща, които винаги можеш да облечеш и да си сигурна,че си стилна и подходящо облечена. И аз наскоро се сдобих с оригинана бяла копринена риза. Не става за всеки ден, но винаги мога да я извадя за специален повод, ако съм го закъсала откъм рокля.

# 131
marieselena, коженото сако е уникално!

Аз да се разпиша с нещо скромно
ежедневно пуловерче
сандалки, вече съм в лятно настроение Wink
и гривничка с пръстенче

# 132
marieselena, коженото сако е уникално!

Аз да се разпиша с нещо скромно
ежедневно пуловерче
сандалки, вече съм в лятно настроение Wink
и гривничка с пръстенче
Браво, особено обувките, супер са, от къде са?

# 133
Някой ми беше написал,че има нова тема за дрешките,но аз нещо не я открих. Как се казва? Имам палто ,обувки,чанти,колани- размерите са s,xs i 36/37 No и едни ботуши 38-не знам защо сум си ги купила и с какви чорапи съм ги пробвала,но направо съм като малкият мук. Инак си купувах последно разни спортни наряди-ма какво да ги снимам.А сакото го побликувах и по темата-струва ли си да даваш пари за скъпи дрехи-категорично, когато имаш за това.И когато се купува нешто скъпо-наистина да си струва(модел,материя и доза уникалност) Сега мн съм си харесала едно кожено яке,но ми е скъпо дори след като са го намалили с 40%,ако нямах други-нямаше да го мисля толкова.

# 134
Аз съм луда на тема обувки. Тези дни си купих 4 чифта ботуши и 3 чифта дамски обувки:

Ботушите са ми за другата зима и тях ще ми ги докарат чак след няколко месеца, но другите ги чакам след 2, 3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт