Бабо Марто где така - тичам щурчо при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 22 641
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Остров Приятелство
Добро Утро,
Бее не е лошо, но не е от най-добрите.Задушевно е такова ако говорим за ресторанта....но и колко студено беше малеее #Crazy
Иначе аз мога да организирам в един много приятен, но в неделя не работят.Намира се по бул.България. На приятелката ми е, скоро го отвори. Peace

Яни върви към оправяне, но пусто не ще да яде калпазанина! Confused
И аз много искам машина за хляб, но после с мъж ми ще трябва да ходим на дебелариум.Между впрочем, ние и поради това нямаме фритюрник, представете си Rolling Eyes

Желая Хубав и цветен ден пълен с приятни емоции!

# 226
  • Sofia
Привет!

Мариска, добре си ни дошла  Hug Аз се връщам на 22 от ските, но най-вероятно няма да имам сили, не ме бройте за сега... Непременно ми прати сайта за тапетите, стига да имам как да ги поръчам де...  Heart Eyes
Поли, мерсаж  Hug знам го този магазин  Heart Eyes
Съни, да се оправяте и се пазете, че пада много имунитета от тая пуста шарка  Tired
Йори, кой кат Вас  Hug
Ние вече хляб не купуваме  bowuu, а резултатите от машината са потресающи  Grinning мъжа направи едно твърдичко павенце, аз пък направих един ужасно пресолен хляб, дето не може да се яде, та за сега не пълнеем , а отслабваме  hahaha За жалост аз не пълнея от хляба, ами от шоколада, имам си зависимост така да се каже  Twisted Evil последно минах на натурален и вече млечен не мога да вкуся  Sick

Heart Eyes

# 227
Мариска добре си си дошла!
И ние имаме идея да си взимаме машина за хляб, но засега е в графа предстоящи Wink
Съни браво на Яни  Hug а относно яденето наш Гоги принципно не яде, а като се разболее не ми се говори какво е ooooh!
Галче пусни малко нови снимки на Руси (ако имаш възможност) да го погледаме, че е голям сладур Heart Eyes
Тайги и аз имам леко пристрастяване към шоколада, ама аз папам само млечен и то с лешници Embarassed натуралния ми горчи Rolling Eyes

# 228
 Мариско, добре си ни дошла миличка!
 За срещата нямам  претенции къде и кога. Ще съм на линия! Hug

# 229

Добро утро момичета и приятен ден  Hug

# 230
Здравейте мили дами  Hug

Тайги, как така тухла  Rolling Eyes аз едни меки дунапренени ги изкарвам  Embarassed Много е важно да спазваш пропорциите супер точно   chef

Ето малко снимков материал  Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342811&pid=11019502
pass 322009

Пипиоле ти ме беше попивала как е с две у дома. То е малко като с раждането, никой не разказва с подробности как точно се ражда  Mr. Green Та и аз така - идилично ми се струваше, говорех му да Дарко прекъснато през всчките месеци и тн. Като си дойдох вкъщо обаче нищо не стана както си го представях  Mr. Green Дарко почти превъртя  първата седмица, започна да се тръшка, да се сърди, да иска всичко мама да му прави, а мама и бебе на цица си висят перманентно и тн. После пък го изби на някаква агресия срещу мен, която аз потуших с един звучен шамар, защото не ми издържаха нервите. И така. После си мислех, че без бабите съм изгубена, не мога да се справя. Дарко кашляше, а аз едва се организирах за него лекар да извикам и така. Обаче ден след ден нещата започват да се нареждат някак и бурята поотминава. Даже в някакви моменти не си спомням преди какво е било  Grinning така че всяка драма си струва изживяването  Simple Smile Чувала съм още, че момиченцата по-лесно приемат братчетата и сестричетата, защото някак ги влече повече смяната на памперси и тн.
момчетата ги приемат бебетата като кукли и всъщност това е един от основните ми проблеми - да опазя дребния от ласките на големия  ooooh! Но дребния ще трябва да свикне.
Уф, станах май досадноо подробна, ама Пипиоле първа ме опита  Mr. Green

# 231
Галче и при нас беше така както го описваш, а и продължава да е така ooooh!
Мнооого са сладки двамата Heart Eyes

# 232
  • Sofia
Gallче, такава мила картинка  Hug Heart Eyes Cry Руси е ного оформеничък  Heart Eyes
Полче, ти си енциклопедия  Hug

Мечи, снощи докато търсех инфо как да помогна на Габи заради болки в ушенце, попаднах на твой пост за това. Как сте вие ?  Sad Нещо ни се посъбраха тази седмица болежки Sad

Мариска, добре дошла   bouquet
Sunny, нека му мине шарката, ще оправи яденето  Peace

# 233
Да ви кажа и за следващия етап тогава  Mr. Green Когато успеете да преодолеете ревността на голямото към малкото има затишие пред буря и следва ревността на малкото от голямото  Joy Дребния не дава сестра му да се доближи до мен, а ако успее така я бута и пищи, ама сърди се, кара се  Crazy Сега почвам и на него да обяснявам, че и тя е мое детенце и мама ги обича и двамата и ще ги гушка и двамата, и трябва да се обичат и дъра бъра Laughing

Марисче привет  Simple Smile

# 234
Да ви кажа и за следващия етап тогава  Mr. Green Когато успеете да преодолеете ревността на голямото към малкото има затишие пред буря и следва ревността на малкото от голямото  Joy Дребния не дава сестра му да се доближи до мен, а ако успее така я бута и пищи, ама сърди се, кара се  Crazy Сега почвам и на него да обяснявам, че и тя е мое детенце и мама ги обича и двамата и ще ги гушка и двамата, и трябва да се обичат и дъра бъра Laughing

Joy hahaha  hahaha

# 235
  • Plovdiv
Ехоооооооооо  Laughing
Пък аз да кажа, че с голяма разлика при децата, кашата е същата.  Joy
Колкото и да им обясняваш....., трябва да го преглътнат, мамини сладки маймунки. Моите се бият, малкият истински, големият тайничко му отмъщава. После се целуват и прегръщат. Laughing ooooh!
Двамата в къщи ли са, мир - цъ. А аз съм направо с ранг на международен съдия. Laughing
Галче, много са ми хубави. Heart Eyes
Марис, добре дошла. Hug
Съни, ваш ред е, а? Grinning Вие май си разменяте варицелката. Wink Целувки за Яни.
Ани, за ушетата на Лазе слагаме Отипакс. Много добре му се отразява. Нали тази зима за два месеца направи 4 възпаления. Sad
А Мечи се надявам, че е изпълзяла вече от дупката. Hug И дано всичко е наред.
За Тонеска   bouquet

# 236
Кац за малко. Избягвам да пиша, нещо не съм хич във форма тези седмици. Кризата ми се отразява зле( не само на мен, предполагам де)

Марискаа- добре дошла на българска земя.   bouquet  За срещата като решите нещо, ще се постарая да присъства( както винаги без обещания обаче, че ситуацията с излизанията е малко тегава при мене Confused)

АниК- Иво е добре в момента, от Понеделник пак тръгна на градина, иначе 2 седмици си стояхме вкъщи. Той по принцип рядко страда от уши. Като го заболи му капя капки, Берлицитин. Те са антибиотични, но му минава буквално от 2-3 капвания.  Дано оздравее скоро Габчо Praynig

Галче- страхотни сте Hug

А Мечи се надявам, че е изпълзяла вече от дупката. Hug И дано всичко е наред.

И това ще стане все някога Hug  Имам си такива моменти, просто сегашния продължава малко по-дълго. Кво да правиш0 Козирошкия песимизъм е неповторим Laughing

# 237
  • Sofia
И аз за Отипакс се сетих снощи, та пращах мъж ми до денонощната аптека. Цяла нощ се мята и скимтя. Кара ме да си слагам ръцете на ушичките, имаше и Т  #Crazy Това е на 6-ти ден откакто започна със сопола и когато вече мислех, че минава Sad Мечи, ще знам и тези капки  Peace Досега уши не го бяха боляли  Confused

Говорете, говорете за две деца, пък после иди раждай второ  Mr. Green

Ама така, както го описвате, не изглежда чак толкова лошо Wink Миличко е  Hug

# 238
  • Plovdiv
Кац за малко. Избягвам да пиша, нещо не съм хич във форма тези седмици. Кризата ми се отразява зле( не само на мен, предполагам де)

Мечи, аз имам чувството, че вечно сме в криза. Sad
Дай една  Hug. Laughing
Тази седмица така ми бяха потънали гемиите, че тримата ми мъже в чудо се видяха. Laughing Големият ме прегръщаше, малкият ми казваше да не се притеснявам, защото съм ставала червена. Laughing А пък що филми изгледах и ревах с крокодилски сълзи. Joy

За антибиотичните капки за уши  - изписаха ги на Лазе последния път и като прочетох листовката не посмях да ги сложа. Laughing Намаляване на слуха и незнам си още какво. Та говорих с УНГ и тя ми каза да не ги слагам.  Shocked Ндаа, луда работа.

# 239

Добро утро момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт