Бабо Марто где така - тичам щурчо при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 22 638
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • Остров Приятелство
Здравейте,

ПОКАНА ЗА ОБЩО РЕВАНЕ С MARIS  Mr. Green

...шегата на страна Кой има желание да сподели една мила вечер с тази дама
дата на мероприятието - 22 или 23.03.2009г
час - 19.30ч.
място - пицерия "Класик - Пицерия ресторант"/мисля, че така се казва/ на ул.Сердика
продължение на вечерта за по напористите Дамиклуб "Брилянтин"

Дами - Maris, s_sunny, Ruxi......очаквам Ви!

Всичко ще бъде организирано от Ruxi и мен bowuu

# 241
  • София, в полите на Витоша
Добър ден на всички,

Първо да се извиня за трайното ми отсъствие, но освен че решавам лични проблеми, имам и адски много работа-трябва да оцеляваме.  Laughing
В резюме- живи и здрави сме, зимата мина почти без болести, децата растат, а Тея все повече с изживява като малка принцеса.

Ще се радвам да се видим на срещата, дано не ми мине котка път.

Целувки на всички и много хубав петък, 13-ти.

Heart Eyes

# 242
  • Остров Приятелство
ПОКАНА ЗА ОБЩО РЕВАНЕ С MARIS   Mr. Green

час - 19.30ч.
място - пицерия "Класик - Пицерия ресторант"/мисля, че така се казва/ на ул.Сердика
продължение на вечерта за по напористите Дами -  клуб "Брилянтин"

Дами - Maris, s_sunny, Ruxi, Rady, Мечо Пух/надяваме си да не си под ?  Peace/, Пипи_лота, ЙОРИ81 с бебе в пупата Simple Smile ......очаквам Ви!

# 243
Айдеееее, и Пипи щом се появи за среща гореща, нещата стават дебели  Mr. Green
Ние сме в разгара на коликите веччер и бягството е невъзможно, но ще си пия една бирка за разтуха  Wink

АниК, аз само Отипакс съм ползвала досега. Тъпото е, че те нямат аналог, а са езчезнали от аптеките. Последния път педито ми каза, ако не намеря, да слагаб Бивацин, но аз открих в една затънтена аптека изостонал отипакс  Peace

# 244
  • Sofia
Добър вечер, дами   bouquet
Засега не казвам нищо за срещата, ако успея, ще се присъедния. ПО-скоро ще направя всичко възможно да успея Praynig
Галче, ние лесно ги намерихме Отипакс (в първата и единствена аптека наблизо). Аз също се сетих за Бивацин, ако не бехме намерили (а също и за сок от лук, гъша мас и още какво ли не... то човек от зор...  Sick)
Пипи,  Hug

# 245
  • Остров Приятелство
Кафе?

# 246
 Ммм, чудесно ми дойде кафето! Hug
 Пипи Hug
 Хубав и успешен ден момичета! Heart Eyes

# 247
Здравейте!

Кафе...

На Ивко му сложиха ваксина в петък и беше доста сръдливо и ревливо положението, на всичко отгоре педито се съмнява за рахит и му вдигнаха капките на Вигантола Sad Confused Иначе вече сме големи - 6.075 кг и 62 см bowuu
Иви ти ме отчая - тъкмо си мислех, че най-страшното премина ooooh!
Ани и аз слагам Отипакс, ако нещо ме удари в съмнение Peace Другото което знам и съм използвала лично - сока от печен праз - действа безотказно Peace
Ния за теб  love001 newsm51

# 248
  • Остров Приятелство
Добро утро мимичета, Hug
как сте, аз съм тъжна....

Днес ми се случи това и деня ми се скапа ужасно Confused
Преди няколко дни съседка ми даде мартеничка, която каза, че е от църквата Свети Мина.Детенце ми е варицела и някак си дали заради това, но ми стана някак мило, много мило от жеста!
Естествено започнах да мисля как да отблагодаря и запретнах ръкави.Направих една торта, която ми отне два дена.Правих струвах, тя все не става и става, но нейсе след няколко опита, след час подир час проверяване дали се е получила, стоене до нощите пустата стана и...
Отивам сутринта усмихната, приветлива до съседите казвайки, че се надявам да не съм изпуснала сутрешното кафе и давайки чинийка с торта обяснявайки, че това е благодарност за мартеничката.
Отсреща обаче много навъсено ми казаха нервно, с лош тон, че няма нужда, че няма смисъл и едва не ми затиснаха носа на вратата...
Стана ми едно тъжно, едно чуждо и болно....разплаках се във вкъщи, мъж ми се видя в чудо!  Sad
Аз просто исках да благодаря!  Confused

Седя и се чудя защо, какво се случва и защо понякога хората сме така неприветливи, така невъзпитани - можеше просто да я вземе пък да прави каквото си иска. Не ми е пръкнало ей така да я занеса за да съм ги притеснила с нещо, имах идея просто да благодаря....

Дано не ви натъжа деня и на вас, но ми е едно пусто...

Желая много хубав слънчев ден!

# 249
Добър Ден момичета,
Ние се прибрахме от разходката до Гърция късно през нощта и дори успях да кача малко снимки, не са много интерсни, но все пак...Изкарахме страхотно, времето беше топличко, но доста ветровито. Естествено пазарувах Mr. Green А ето ги и снимките http://www.flickr.com/photos/16960205@N06/show (ако ги пуснете на слайдшоу се виждат по-големи и по-хубави)
Сънка защо се впечатляваш от такива неща??? По-скоро бих се ядосала , което те съветвам да направиш, да им теглиш една майна и да си хапнеш от тортичката. Никой съсед не заслужава толкова внимание, колкото си му отделила. Не обичам съседи и не поддържам никога никакви отношения. Излез и се разходи, в Манго има страхотни чанти Mr. Green Целувки за теб
И приятен ден на всички

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 11:25 от pipiole

# 250
Здравейте, слънчица прекрасни:-))
За съжаление няма да се класирам нито за 22-ри, нито за 23-ти, но се надявам Мариска, да остане повечко и да даде още една дата за следващата седмица, тогава вече бих могла да съм на линия при това с голям кеф:-)

Целувам ви и ви пращам мноооооогоо положителна енергия, търпение и обич!!!
 Hug
Ще се включа и в дискусиите скоро, вече съм с ПЦ вкъщи.

# 251
здравейте майки.
Съни   я не се ядосвай със съседите си.Нахрани ги едно хубаво с една майна и си изяж тортата с кеф.Аз вече не ги бръсна за сливи,само казвам добър ден и си отминавам.От както  разбраха че Лъчо стана шеф на цеха започнаха още повече да ни завиждат.Имам една съседка която има дъщеря колко Вероника и  винаги ми е завиждала че майка идваше да ми глади,а свеки все ми гледа детето и че ми помагат все я виждах как ми завижда и като свекървами и следващия ден майка се кюфнаха и двете и после с Лъчко ръката и т.н се сетих колко много хора ми завиждат и Бог да ми прости греха но ги проклех.Колко  newsm45 newsm45  съм изплакала за 1 месец заради тази човешка злоба само аз и Лъчо си знаеме.Добре че малчо беше по спокоен тогава.И реших вече въобще да не им казвам нищо само добър ден.Незнам така съм възпитана да правя добро но да не очаквам от същата страна да ми отговорят с добро.Винаги когато направиш добро не ти се връща от същия  човек на който си го направил,а се връща от този който най малко очакваш.Затова не се разстройвай прави добро то ще ти се върне 100кратно от друго място.
Иви мен не ме отчая това което казваш.Подготвям се от сега за лудницата с две,но като се роди бебо ще видя.С таткото само си казваме дано да не е такъв професор като кака си че ще хващаме гората.Ронката още не си отворила очите и започва да дърдори,така е докато не си легне вечерно време и ние двамата откачаме.Заради нея в колата нямаме радио,то не ни трябва с такъв ПРофесор всезнайко ни пламва главата.Вчера е станала в 7 до 23 часа не млъкна за секунда въобще.Как не се уморява незнам.
Отивам да гледам снимките на адашката на мойта-на другата Вероника

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 17:03 от ЙОРИ81

# 252
  • Sofia
Не обичам съседи и не поддържам никога никакви отношения.

Peace аПсолютно подкрепям !!! Мъж ми ги знае всичките по име, аз не мога и физиономиите да им оправя, а и хич не искам  Stop

pipiolche, страхотен бретон  Peace Hug Сега засядам и започвам да зяпам в детайли (не пейзажите  Embarassed).

# 253
Поли много хубави снимки  Hug

Мацки не ми се връзвайте, на мен ми е трудно и съм в тежък период, но ревност при децата винаги има каквато и да е разликата. Дребните се справят чудесно и се разбират, играят си, дърпат се за някоя играчка, но на нея като по-разбираща и казвам трикове. Да му предложи нещо друго, ако той не иска да му го остави и след малко ще го пусне, за да може тя да играе и така. Просто ми беше станало смешно да видя, че той ме смята за негова собственост и я бута. Етапи ще минат Simple Smile Децата са ок, при мен проблемите са съвсем други  Wink

Сънка
казали са ти момичетата не се ядосвай не си струва  Heart Eyes Познавам си съседите и на мен ми е криво като има кофти взаимоотношения, но гледам да не се връзвам  Blush

# 254
  • Остров Приятелство
Здравейте,
ПОКАНА ЗА ОБЩО РЕВАНЕ С MARIS  Mr. Green

час - 19.30ч.
продължение на вечерта за по напористите Дамиклуб "Брилянтин"

Дами - Maris, s_sunny, Ruxi, Rady, Мечо Пух/надяваме си да не си под ?   Peace/, Пипи_лота, ЙОРИ81 с бебе в пупата  Simple Smile, Winny/?/.......очаквам Ви!

Хайде нищо на казвате...

Общи условия

Активация на акаунт