Бабо Марто где така - тичам щурчо при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 22 274
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • Остров Приятелство
pipiole Пу, пу, пу много си хубава така!
Благодаря Ви момичета - няма да си го слагам на сърце и хич вече няма да се опитвам да се сближа със съседи.на мен това ми беше много търсене, че не сме близки съседно, но явно ще бъде по-добре да няма такива отношения! Хората сме станали малко лошо!

Хубав ден на всички Ви!

# 256
  • Gorni Bogrov
Здравейте момичета,влизам за малко само за да се похваля,че Цецко от днес е на градина. И се моля този път да издържи по-дълго! Praynig
s_sunny и аз мисля,че няма смисъл да се ядосваш заради хорската простотия!
Лек и ползотворен ден на всички!!!

# 257
  • София
Ох, ама как сте ме изтъпосали така, Сънка Simple Smile Напвраво съм като ВИП персона, моля ви се.... Срещата не е заради мен или с мен, просто ако можем да се посъберем докато съм в София  Mr. Green
За коя дата последно е това?

Ние сме в Банско. Ади кара ски вчера с баща си, а днес в една детска градина. Много се кефи и аз много се радвам. Естественно забравих камерата и фотоапарарата, та с еналожих да купя от тези за еднократна употреба, та все някакви снимки ще има 
до скоро  Hug
Съни, това със съседите е много сложен въпрос. Ако питаш мен съсед, с коййто да се разбираш, да сте приятели и да разчиташ на него си е направо  голяяям късмет!

# 258
  • Остров Приятелство
Maris Абе речи, че си ти бре жена! Ако го нямаше името на Ади, щях да зацепя ама друг път. Mr. Green
И даааа, забравила си ти време оно, как се посрещат чужденци - помниш ли навремето как ако някой имаше гости от вън се чисти и лъска цялата къща, то са пазари, то е чудо, и кат' го питаш какво става и те "ООоо ще имаме гости от чужбина". hahaha Joy
Та и ние така - нали си ни чужденка видна Mr. Green
За дата знам ли?!

Хайде да се преброим отново, та да зачетем VIP персоната ни Laughing Hug

ПОКАНА ЗА ОБЩО РЕВАНЕ С MARIS   Mr. Green

...шегата на страна Кой има желание да сподели една мила вечер с тази дама
дата на мероприятието - 22 или 23.03.2009г
час - 19.30ч.
място - пицерия "Класик - Пицерия ресторант"/мисля, че така се казва/ на ул.Сердика
продължение на вечерта за по напористите Дамиклуб "Брилянтин"

Дами - Maris, s_sunny, Ruxi, Rady, Мечо Пух/надяваме си да не си под ?   Peace/, Пипи_лота, ЙОРИ81 с бебе в пупата  Smile, Winny/?/, Evica.......очаквам Ви!

Момичета кокичета - дайте ми дата моля! на кой кога ще му е по-удобно.Знаем, че главното действащо лице предложи 22, та значи ако искате да е тогава? Simple Smile

Лека и спокойна вечер!  bouquet

# 259
Здравейте сладурани  bouquet

Съни  Hug въобще не се връзвай на съседи - аз също не поддържам никакви отношения освен едното здрасти - а и просто не отива на никой човек да отхвърли такъв огромен жест като твоя - значи тези хора не стуват и пет пари  Naughty
Пипиоле страхотни снимки - толкова емоционални и изразителни Peace малката е голяма сладурана Heart Eyes

# 260
  • Варна
Добро утро!
Айде днес по едно кафе от мен Simple Smile

Леда си е вкъщи от миналата седмица с кашлица от едни гадни сополи Close. Пролетта тук при нас е кошмарна с голямата влага и повечето деца си кашлят по това време - в градината почти половината деца от групата в момента са болни ooooh! Tired

# 261
Дидорани, при нас не е влага, ама пак кашлят в градината  Confused Признавам се, че вече ставам параноичка по отношение на пустата кашлица.
От няколко дни дребния покашля едно такова лекичко като задавяне и ми притъмня  Confused водих го до педито, ама тя казва, че е чист, че може би се задавя, ама мен много ме тормози това. Ей, полудявам от този звук вече явно  Crazy

# 262
Здравейте.
Гал да ти кажа под секрет само че тази лека кашлица е началото на новия вирус,който след 3-4 дена се прибавя и висока Т без зачервено гърло е .Сега Ронката от снощи е с 38-39.3 Т.едва едва я свалих сутринта имаше 38 .Ако не  preggoщях сигурно някоя глупост да направя.Вчера вечерта 2 часа плаках.Мъжа ми се видя в приключение.Направо вече не издържам.От един месец насам бял ден не съм видяла.Едно  мине друго почне.То бива да съм изпаднала в дупка но що 70 дена преди рождения ми ден.Обикновенно е 40 дена.Добре че бебо е добре расте и рита и танцува деноношно.Сега е около 2 кг и само той качва а на мама на дупето не се лепи нищо.Прекрасно Mr. Green
Така че Гал го пипай отвреме на време Дарко да няма Т
Съни и аз съм за дата 22.3 че очаквам на 23.3 да сме на рожден ден на най добрата  ми приятелка,а на скупето ти казах че много  имам нужда да се разтоваря така че жива здрава идвам с тумбака.А тези срещи с вас са точно такива разтоварващи.Ако не бях  preggo идвах и на дискотека с вас,но малкия као започне с танците и сама ще ме мести и хората все мене ще гледат.Забелязах онази вечер че си пада доста по музиката.5 минути е танцувал и баща му го е снимал и си личи даже какви танци  dancing dancing са.

# 263
  • Остров Приятелство
Момичета ама никаква, никаква активност. Confused Защо така? Sad дано да се любите страстно и да няма време за таквизи редове. Wink
Моля, поне да кажете ще има ли среща? Все пак аз и Ruxi организираме, та да не стане беля.

# 264
Добър вечер.
Само за малко се включвам, нещо хич нямам настроение.
За срещата едва ли ще успея- половинката заминава за уикенда с приятели и ще се прибере късно в Неделя. както се сещате дребния няма на кого да то оставя Tired
Съни- не се ядосвай за глупости Hug

Пипиоле- страхотни снимки. Изглеждаш чудесно.Замислила съм и аз да се подстрижа на бретон, никога не съм била и ми е интересно дали ще ми отива Thinking

Роси- бързо да оздравява малката Hug

# 265
  Добър вечер! Аз пак да потвърдя, че ще дойда. Ох, нали знаете, че аз този и другия месец приключвам. Треска ме здраво нервата и се стресирам откъм работа, но аз всяка година по това време съм така. Ще се оправя Hug
  Хубава вечер, дами!  bouquet

# 266
Здраейте, аз бих дошла с удоволствие, ама хич не ме кефи "идеален център". Да се чудя къде ще си дяна колата, да я мисля. Нямам нищо против да е далече, ама да е удобно за кола. Младост, Студ.Град, Драгалевци, Симеоново - нямам претенции. Това мисля аз  Embarassed

И благодаря на всички за комплиментите Heart Eyes

# 267

Добро утро куклички!

# 268
  • Остров Приятелство
Добро Утро,
Ама неее аз не се ядосвам - само се притеснявам. Confused
pipiole Ми май, там има къде да се паркира....щом е близо до Брилянтин... Peace
То Брилянтин е срещу Народна банка, а там нали имаше огроооомен паркинг.
Нека ЙОРИ81 да се включи, та знае нали живее близо там някъде.

# 269
  • Sofia
Аз още не смея да потвърдя, з'то всеки път ви лъжа  Embarassed Иначе има къде да се паркира, особено в неделя или вечер - или зад ЦУМ, или на площад Батенберг (мавзолея). И двете са синя зона, а след 18ч.и уикенд не важи. За това заведение чух добри отзиви от друг форум  Peace

Общи условия

Активация на акаунт