Бабо Марто где така - тичам щурчо при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 22 272
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • Gorni Bogrov
Добър ден момичета!
Аз съм бясна във понеделник като заведох дечко на градина ги помолих да го слагат да спи или само по тениска или със пижама без нищо отдолу,защото много се поти.Обаче нали се сещата,че там където съм го казала там си е останалои вчера е спал със потник и пижама при което разбира се е бил вир вода,но никой не го е преоблякъл и от снощи покашля и е със запушено носле. #Cussing outПитах го,защо не се е съблякъл, а той каза че им е казвал,е е потен,но отговора е бил да ляга  да заспива веднага. #Cussing outНезнам как да ги накарам да го преобличат след сън,защото така иначе все ще ми се влачи болен.
Лек ден на всички!

# 271
Мацки  довечера ще проверя за паркинг  като си дойде мъжами зада седи при Ронката и къде е точно.Ще звънна и на  Рукси да питам щото тя живее на тази улица а аз съм на съседната.

# 272
  • Варна
Добро утро Grinning
Да ви събудя с кафе и закуска в този мрачен ден Hug

# 273
Привет, мацки!
Стархотна закуска, Диодорани Simple Smile
Ние се прибрахме Simple Smile Супер беше. Ади стана фен на ските и имам закана за другата година и аз да се мъча да ставам фен Simple Smile
Хайде да сложим дата за срещата 22, че поне да се знае, а Simple Smile Много ще се радвам да се видим. Койото успее, успее, друг път пак. Но колкото повече, толкова повече

# 274
Добро утро Hug

# 275
Добър ден мацки.Ресторанта е на ул.Сердика №14.Точно зад старата центрана баня която правят от години и по диагонал на новите чешми който направиха преди време.Също е на 30-50 метра по надолу от гърба на Министерски съвет.Отпред могат да се паркират колите и да си ги гледате.Има и от другата страна на заведението паргинг за около 20 коли така че има къде да се паркира в неработен ден.Щотото както гледам Марис е писала за дата 22.3и е неделя.Надявам се да обясних правилно.Спират доста маршрутки на Дондуков и точно улицата зад Министерски съвет като спуснете надолу и ще стигнете до пицарията.От там минават маршрутки 36,7,8,2.Почти всички .
ето ви и карта но там може да се объркате
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ad2ca7501d1d4102807c7de3e909d7 … E4%E8%EA%E0+%B914

# 276
Здравейте  Hug

Мноооого съм се сдухала  ей  Mr. Green - гледам картата, която е пуснала Росито и чета имената на улиците. Няма да успея да дойда за срещата, ама си викам "Чакай и аз да видя картата". По едно време гледам и се чудя каква е тая улица ПирАтска  Joy Joy hahaha То ПирОтска било, ама...  Embarassed

Поли, снимките са супер. Много си готина така. Иначе също беше готина  Hug Heart Eyes Heart Eyes А Они е бонбон, както винаги  Hug Heart Eyes

Тук е жега - по къси ръкави мааме. Почти цели 15-16 градуса е. Представям си какво ще е като стане 20  Mr. Green

Заминавам да работя. Лека ден ви пожелавам

# 277
  • Sofia
Момичета, не че съм потвърдила, но днес стана ясно, че със сигурност на 22 няма да мога. Цял ден водя баща ми по разни лекари и в неделя ще му лепят някакви уреди, които ще махат в понеделник. Това значи, че ще ми гостува (за първи път) и няма начин да се измъкна. ЙОРИ, както винаги си супер точна и изпълнителна  Hug Heart Eyes
Мариско, ама Ади как се справя със ските, кара ли  Shocked Я раздуй, моля те  Praynig
Пепе, значи и за нас има надежда за малко топлинка  Praynig Обикновено от вас идва насам. Днес е е...си студа  #2gunfire

# 278
Моми4ета, само да ви се похваля, 4е днес станах леля. Сестра ми си има 3 килограмово мом4енце.
Гледам, 4е се организирате за среща. Аз в неделя не мога, но през седмицата - да.
Продължавам да работя  Hug

# 279
Ако искате на 23 тогава да го направим?
Аник, пуска се пича без проблеми. Наглася се, прикляка и хайдееее. е не може да завива и да спира,но важното е, че има желание
Пепе, малеее тези Т в Доха си е стуууд  Joy
Дани, да ти е живо и здраво племенничето. Да си най-добрата леля  Hug

# 280
Здравейте,момичета  Hug

Много отдавна не съм влизала във форума въобще.Тази вечер влязох и видях ,че имам лично съобщение от Съни,за което й БЛАГОДАРЯ.

Иначе ние сме добре.Боби ходи на градина.Не е боледувал тази зима сериозно.А аз просто нямам време като се прибера от работа,за да седна пред компа.  ooooh!

За срещата ще се опитам да дойда.Да не обещавам,че напоследък само лъжа   Outta Joint .... и не успявам.....  Ще ми бъде много приятно да се видим.

Лека вечер и много целувки   bouquet

# 281
Мариска, добре дошла  Hug Присъединявам се и на 22 и на 23.03. Ако Ани, Пипи и Дани могат на 23, по-добре да се пробваме за тогава. Съни, Ради и Йори, какво ще кажете  newsm78 Може и Уини да й е по-удобно тогава.
Пепа, хайде мила. Не му мисли много, чака ме те  Heart Eyes Ще те посрещнем подобаващо, само ни се яви тук  Hug
Дани, честито  Heart Eyes Да ви е живо и здраво  Hug
Хей, Дейзи добре дошла  Hug Ти можеш ли и на 23  Hug
Мацки, всички много ви прегръщам и ви желая прекрасен ден на майстора   bouquet

# 282
  • Остров Приятелство
Когато кажете Peace

# 283
 Добро утро, мили дами!
 Колкото повече за срещата толкова повече, когато кажете! Hug
 Хубав ден!  bouquet

# 284
Привет Simple Smile
Хайде ако искате да се разберем със сигурност за коя дата, че да си наглася нещата Sad

Общи условия

Активация на акаунт