Бабо Марто где така - тичам щурчо при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 22 629
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia

Ихааа, ми той втора Вероника бе  Hug Heart Eyes HugСладур оформен  Peace
GALLче, в Княжево съм затрупана. Разредила съм ходенията до Банско... сега уикенда викам да се замъкнем всички - аз да поработя, а и да убилм времето.
Дани, добре звучиш  Peace

# 91
  bouquet

Мами здравейте Simple Smile
знам , че съм несериозна но вижте това.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369267.0

Ако някоя от вас има такива преживявания и си пази бележките за платен престой и иска да помогне моля ви на b_dekova@abv.bg
Сканирни бележки със името на болницата и вашето. Simple Smile

# 92
  • Варна
Здравейте!
ЙОРИ81 много сладка муцунка се крие в тумбачето Grinning. За килограмите не се притеснявай въобще - щом си се развива нормално малчо всичко ще е наред. Аз през първата бременност качих 10кг, а през втората 9кг, и двата пъти всичко си беше нормално Hug
Мечо Пух бързо да оздравява Ивчо и стига с тези болести Peace
WomanitKa не мога да помогна, но дано успеете да измислите нещо Hug. Тук във Варна не изискват да се плаща, ако си придружител, но пък няма осигурено легло за родителя - това в инфекциозна, и в детските отделения в Терапията и Окръжна.
s_sunny ти оздравя ли вече? Харесва ми твоя ентусиазъм да измисляш занимания на детенце - идва ти някак вътрешно май Hug - продължавай все така, Кало е щастливец с майка като теб Peace

Ние вчера с Деян ходихме на детски мюзикъл представен във Варненската опера. Гледахме Хлапето. На него му хареса много и веднага заяви че иска пак да го водя. Интересно беше, но доста продължително и по-малки деца не биха издържали - повече от 2часа е представлението.  Ледичка и тати си се гледаха вечерта сами и май и на тях им е харесало Wink

# 93
Роси ти си сложила обратно броене и аз чак сега зацепих колко сте пораснали с бебето  Heart Eyes Прекрасни сте и ти и дребосъчето   bouquet (много сладко и оформено коремче си имаш) ех взех да си мисля, че след време, ако имам възможност бих си родила още едно  Whistling

# 94

Добро утро!

Йори чудесно коремче имаш  Grinning

# 95
Иви, не говореше така преди няколко месеца  Joy Joy После иди обяснявай, че не се забравя  Mr. Green

Дани, чудесно е, че  пак си при нас и че ми звучиш много свежо  Heart Eyes Малко ме е яд за новината с развода, но пък няма нищо по-хубаво от живата любов, а не просто съжителството  Hug Скоро се бях сетила за теб и литрите кърма, които изцеждаше, а аз сега си кътам всяка капчица, щото не го знам дребоса кога пак ще зяпне  ooooh!

Йори, добре го давате с габаритите, браво  Wink А вие видяхте ли ме мен три дни преди да родя - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10622625. Паролата е 322009  hahaha само да кажа външния ми вид отговаря на душевния и психическия ми статус преди и сега Simple Smile)

Мацки, снощи (докато кърмех за не знам кой път Crazy) гледах Мърлячът милионер - много добро попадение. След Странния случай на Бенджамин този ме впечатли най-силно тази година  Simple Smile

Ния, губиш ми се някъде...

# 96
  • Sofia
Съни, направо имаш безкраен ентусиазъм  Hug
Гал, и аз точно този филм гледах снощи, много силен филм  Peace
Дани, радвам се, че звучиш така влюбена и щастлива  Hug

# 97
Дани радвам се, че се включи  Hug много често си мисля за теб, за работата ти, за децата, за упоритостта, с която се изцеждаше, за търпението с което гледаше 3 деца с малка разлика. Честно шапка ти свалям  Blush Съжалявам, че се е стигнало до развод, но пък щом така сте решили, значи е било по-добър вариант. Звучиш наистина щастливо и е прекрасно, че приятелят ти се разбира с децата  Hug

Галче всеки път като се наспя и се зачета в пост на бремелинка ми се приисква да съм бременна и да си имам още едно момиченце. Боби предната нощ толкова много плака, че вчера на обяд като си легнахме двамата се събудихме, малко преди да ви пиша. Истината е, че Ели не се гушка въобще, а Боби е супер гальовен, а аз искам момиченце  hahaha Много време ще мине, докато си помисля за друго дете и ако не стане случайно едва ли ще се осмеля, ама пък знае ли човек. До тогава ще се радвам, на всички които се решат за второ или трето  Heart Eyes

# 98
  • Plovdiv
Уф, колко празници съм изпуснала... Embarassed Embarassed Embarassed
Лулу, Уини, Дидорани, да сте ми живи и здрави, момичета! Прекрасни жени, добри майки, какво повече. Wink Hug Heart Eyes

Дани, една силна прегръдка от мен. Това, което ме зарадва е, че казваш, че си здрава и щастлива вече.  Heart Eyes
Галче, в Русия съм, в Русия съм. Joy Съвсем изкуках вече. Laughing Чувствам се непрекъснато уморена, нямам наспиване.  ooooh! Да кажа, звучиш ми прекрасно. Само така. А пък какво ти се пече на.... Grinning, всички знаем. Hug
И аз искам да гледам този филм. Ако утре Лазар не се разболее пак, след всичките задачи, може и да успея. Мърлячът newsm78, не е ли беднякът. Даже не знам как е оригиналното заглавие.
Йори, погал по тумбака, младежът е очарователен. Wink
Пепе, е това се казва музей на авиацията. С наслада разглеждам снимките. Като любим шоколад. Боже, как се грижат хората за наследството си. Да не ви пускам снимки аз от нашия единствен в България музей на авиацията. Лошо ще ви стане. Sad
Целувки на всички. Heart Eyes

# 99
Добро утро Simple Smile
Дани, много се радвам, че нещата са се уредили! Кофти ми е малко и за децата, но важното е, че се разбират с новия ти причтел, а ти чувставаш добре в "новата си кожа"! А да обичаш и да бъдеш обичана е просто прекрасно  Hug
Мечи, как сте?
Съни, ти оправи ли се вече?
Ние вкъщи всички сме хремави!
Аз нещо съм изостанала с филмите  Embarassed

# 100
  • Sofia
Мърлячът newsm78, не е ли беднякът. Даже не знам как е оригиналното заглавие.

SLUMDOG MILLIONAIRE  Peace Grinning

Оф, аз пък колко филми изгледах, мога да стана филмов критик  Mr. Green

# 101
Записче от мен да не ме забравите Hug

# 102
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Ми мога да кажа, че уж съм по-добре. Само нощно време не мога да спя - като се закашлям, направо няма спиране.
Оползотворих обаче времето с направата на мартеници. Ще пусна снимки като ги завърша. Тази година са ми малко не традиционни - формата им, но пък мисля са много оригинални и хубавки....пу пу пу циганката ми умря hahaha Joy
Сега почивните дни започваме ремонта на стаята на Яни. Искам съвет - дали да направя на тавана пана?
Maris Миличка там има ли мартеници или и ти ще се вихриш в направата им?
Оооох момичета да Ви кажа - Яни много ревлив го удря напоследък. Моето дете не е имало реване, ни кат бебе, ни кат падне, но сега е малък ад. Цвинкя за всяко нещо, ама за всяко! Научил се е да се смее на ужким и много странно няма няма след едноминутен смях и от очите му рукват сълзи, ама сълзи еееей таквизи грамадански. Confused
ЙОРИ81 Ама че хубава пупа! И ако вярваме на бабини деветини към мъжко си върви наистина. Simple Smile

Е, хайде сполай ви. До скоро!

# 103
Добро утро Hug

Иво е по-добре, пие си антибиотика.  

Тия дни съм решила и аз да си наваксам с филмите, отдавна не съм гледала нещо ново.
Марис- да я махате тая хрема Naughty Laughing
Съниии- радвам се, че оздравяваш.
Пепе- страхотни снимки Crazy Hug
Роси- сладко тумбаче Grinning

# 104
За протокола: и Дарко е на антибиотик. Мечи, в твоя отбор сме. Този антибиотик пък е нов модел, Азатрил се казва. Такъв не беше пил досега. Тази едномесечна кашлица се дължала на н'ам къв си вирус, много типичен в момента по детските градини, напрако като епидемия, и затова има работно заглавие "градински бронхит"  Crazy можело да си буха така с месеци без да се развива наникъде, защото възпалението било заключено в линфните възли... не отбирам вече нищо, ама дано се оправи, че ако зарази дребоса ще се видя в приключение...

Съни, ей ся ще изтипосаш едни красоти тук и ще ни засрамиш нас по-несръчните  Embarassed Мариската също не я зачеквай на тая тема, че и тя е майсторица. Върти едни мартенички от тесто, после ги боядисва и така ...  Heart Eyes Роси, сега се сещам, че ти миналат година продаваше мартенички, казвай сега в бизнеса ли си, да направим малко оборот, че аз утре ще купувам.

Ния, я си врътни едно хубаво филмче за душата, Лазе ще изтрае малко, амат от тея болести  Hug

Аз вече съм в по-добро психично здраве. Днес даже смогнах да отида до общината и социалните за да си подам документи за еднократна помощ при раждане и издържах стоически на цялото разкарване по гишета, попълване на бланки и тн. Успокоих се, че служителите са доста по-зле от мен  Joy hahaha ама и те само с луди се занимават - циганьори, родилки в депресия, пенсионери и подобни извадки от обществото  Crazy то и това не е работа. Освен това установих колко е гот да се кара без 100 см. коремна обиколка  Mr. Green и няколко пъти щях да залепя Дарко на предното стъкло  ooooh! Айде, алармата пак изпищя, отивам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт