Ихааа, ми той втора Вероника бе
Сладур оформен 
GALLче, в Княжево съм затрупана. Разредила съм ходенията до Банско... сега уикенда викам да се замъкнем всички - аз да поработя, а и да убилм времето.
Дани, добре звучиш
Сладур оформен 

. За килограмите не се притеснявай въобще - щом си се развива нормално малчо всичко ще е наред. Аз през първата бременност качих 10кг, а през втората 9кг, и двата пъти всичко си беше нормално 

. Тук във Варна не изискват да се плаща, ако си придружител, но пък няма осигурено легло за родителя - това в инфекциозна, и в детските отделения в Терапията и Окръжна.
- продължавай все така, Кало е щастливец с майка като теб 
После иди обяснявай, че не се забравя
Малко ме е яд за новината с развода, но пък няма нищо по-хубаво от живата любов, а не просто съжителството
Скоро се бях сетила за теб и литрите кърма, които изцеждаше, а аз сега си кътам всяка капчица, щото не го знам дребоса кога пак ще зяпне
А вие видяхте ли ме мен три дни преди да родя - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10622625. Паролата е 322009
само да кажа външния ми вид отговаря на душевния и психическия ми статус преди и сега
)
) гледах Мърлячът милионер - много добро попадение. След Странния случай на Бенджамин този ме впечатли най-силно тази година
много често си мисля за теб, за работата ти, за децата, за упоритостта, с която се изцеждаше, за търпението с което гледаше 3 деца с малка разлика. Честно шапка ти свалям
Съжалявам, че се е стигнало до развод, но пък щом така сте решили, значи е било по-добър вариант. Звучиш наистина щастливо и е прекрасно, че приятелят ти се разбира с децата 
Много време ще мине, докато си помисля за друго дете и ако не стане случайно едва ли ще се осмеля, ама пък знае ли човек. До тогава ще се радвам, на всички които се решат за второ или трето

Съвсем изкуках вече.
Да кажа, звучиш ми прекрасно. Само така. А пък какво ти се пече на....
, всички знаем. 
, не е ли беднякът. Даже не знам как е оригиналното заглавие.

, не е ли беднякът. Даже не знам как е оригиналното заглавие.

можело да си буха така с месеци без да се развива наникъде, защото възпалението било заключено в линфните възли... не отбирам вече нищо, ама дано се оправи, че ако зарази дребоса ще се видя в приключение...
Роси, сега се сещам, че ти миналат година продаваше мартенички, казвай сега в бизнеса ли си, да направим малко оборот, че аз утре ще купувам.
ама и те само с луди се занимават - циганьори, родилки в депресия, пенсионери и подобни извадки от обществото
то и това не е работа. Освен това установих колко е гот да се кара без 100 см. коремна обиколка
Айде, алармата пак изпищя, отивам
Препоръчани теми