Бабо Марто где така - тичам щурчо при СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца!

• 22 630
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на Дидорани и Уини!
С пожелание за здраве, щастие и късмет!

# 76
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МОМИЧЕТА!!! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ   bouquet

Пепе, много самолети, много нещо  Crazy Аз пък си те знам с точно такава коса  Peace
Мариско, гледам снимки и само мрънкам на мъж ми, че едно време го скъсали на последния етап в Долна Митрополия  #Cussing out Обаче пък нямаше да дойде да учи в СУ и нямаше да се срещнем на опашката за подаване на документи за кандидатстване  Thinking И Габриел ги гледа много внимателно - вече ви познава  Peace
Полче, аз съм си затрупана, май няма да мръдна от тук още няколко дни  Sick
Мечи, нещо край нямат тия болести  Sad
Роси, я пусни малко бременски снимки. Май само ти ни остана ... засега Wink
Галюша, струва ми се, че доста добре се справяш  Peace
Габриел също стои доста на компа, но не се лишава и от други физически игри (борим се, гоним се, рисуваме, абе... знаете всички  Laughing) Може да се храни и облича сам, но в къщи не го прави, само в градината  Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 21:05 от aniK

# 77
  • Варна
Привет!!!
Благодаря много на всички за поздравите! Много сте мили, да ви се връщат пожеланията Hug
Айде и скромна почерпка Simple Smile

# 78
  • Варна
Честит рожден ден Уиничка! Да си жива и здрава и да се изпълнят повече твои мечти!!!

Честито със закъснение и на Лулу! Много здраве, късмет и щастие ти желая!

# 79
Ехо  Hug
Аз съм много редовна в четенето напоследък  Mr. Green Измислила съм си система докато се кърмим да си чета  Blush

Тайги, тази буквенка не е много голяма и мога да ти я пратя и по скайп. Ника ми е същия като този във форумчето Simple Smile

Пипиоле, аз като бях малка много обичах да ме водят в природо-научния музей на бул. Цар Освободител. Много яко беше. Сега не знам как е, ама си струва да се провери. Другите любими атракции на Дарко е детски театър. Всяка неделя и събота тутрин има постановки и никак не са лоши Simple Smile

# 80
  • Sofia
Пипиоле, аз като бях малка много обичах да ме водят в природо-научния музей на бул. Цар Освободител. Много яко беше. Сега не знам как е, ама си струва да се провери. ....

Май и пописваш докато кърмиш Wink Да не изпуснеш бебето  hahaha Най-вероятно експонатите са същите  Mr. Green Дано им сменят формалдехида  Mr. Green
Това с детските постановки и ние сме го намислили, само да се запролети, да се измъкнем от преспите  Peace

# 81
Добро утроооооооооо
Хайде ставайте! Хубава и спорна седмица ви пожелавам!

# 82
Добро да е! И седмицата дано е спокойна и успешна

# 83
  • Sofia
Оффф, днес съм точно като котарака от картинката на Поли  Crazy Спах дълго и дълбоко, не знам защо съм такъв парцал  newsm78

Добро утро все пак  Laughing

# 84
АниК, ти къде си се заринала? В Банско или тук в Сф  Laughing

Аз днес смятам да изляза набързо до офиса да си върна служебната сим карта  Cry край с авантата  Close обаче ще се дегизирам да не ме познае никой, слънчеви очила, макет на борче, маскировъчни дрехи... ще остана в колата и ще чакам колежката да слезе с вестник Труд в ръка, аз ще подам картата набързо и ще изпиля гумите на Туинги  Mr. Green Joy Не ща да ме виждат в тоз вид колегите. Преди се водех видна красавица в офиса  Crossing Arms а сега  ooooh!

За театрите Дарко досега е бил на Снежната кралица и после му държа една седмица влага, много беше впечатлен. После като имаха в градината куклен театър и се сърдеше че били куктли, а не истински хора hahaha

Само да ви се оплача, моят мил мъж взе че купи машина за хляб  Shocked а пък аз нали уж диета се опитвам да пазя. Той пече едни хлебчета най-страшно, а аз кат' куче точа две симетрични лиги и само от коричката опитвам  Embarassed Това е нечовешки тест за и без това изтънелите ми нервички  Crazy обаче машината е голямо чудо, само дето не точи. Има си и програма за конфитюр и компоти  Joy и какво ли не... 

# 85
Здравейте, мили моми4ета  Hug,

много отдавна не съм се вклю4вала, нямам време и да 4ета, но ще се опитам да наваксам малко.
Галка, 4естито ново попъллнение в семейството. Да сте живи и здрави вси4ките и много да се оби4ате и слушате   bouquet .
Дидорани, Уини, 4естит празник на патерица. Да сте здрави и щастливи   bouquet .

При мен нещата се понаредиха лека-полека. От няколко месеца съм официално разведена и се 4увствам добре. Децата също са добре, имах малко проблеми с Тони, защото трудно прие развода, но мисля, 4е ве4е и той е добре. Най-голям е и най-трудно мина през този период.
Аз се позакърпих здравословно и се надявам, 4е няма да имам пове4е подобни проблеми занапред  Praynig .
Преместих си салона на по-хубаво място, на самия Дондуков съм и имам доста работа. Новото място е страхотно, много уютно и приятно. Много по-хубаво е от предишното. Старите клиенти са много доволни, идват и пове4е нови, дано е все така. Сега ще взимам и IPL апарат за фотоепилация и се надявам да потръгне добре.
Да ви се похваля, 4е ме даваха по нова преди няколко дни, в календар от 19. Темата беше за развода и бръ4ките по лицето. Репортажът беше крати4ък, но ме показаха два пъти за малко, защитавайки тезата, 4е разведените жени не изглеждат по-възрастни от омъжените  Mr. Green .

Имам приятел и е толкова хубаво да се 4увствам отново влюбена и оби4ана. Децата го обожават, той тях също. Много ме е страх да се отпусна напълно, все имам някакви опасения и притеснения, 4е може да не се справя както трябва, но това са моментите ми на слабост. Като цяло гледам напред и се опитвам да дам най-доброто от себе си и се надявам, 4е се полу4ава.
Моми4ета, много ще се радвам да се видим скоро. Много ми е домъ4няло за вас и ако се организирате за среща, на линия съм.
Лек ден от мен и успешна седмица  Hug

# 86
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,
Първо за danisport и после за мен. Simple Smile

danisport  Hug
Това са чудни новини! Както го чувстваш, така го прави! И оооо сбъркали са човека с бръчките...ти каза ли им коооооолко млада майка си, и то многодетна - ако си, то са припаднали, нали?!
За фотоепилация съм първа жичка за водичка - от кога искам да махна тези космарляци!
Много се радвам за теб и пу пу пу с късмета напред!

За мен - ходихме, беше чудно, нооооооо не знам аз води и здраве ли какво, но съм толкова болна.......
Вече съм и на антибиотици. Tired
Там се повъргаляхме в снега и това допринесе още повече за здравето ми. Иначе хотела е много приятен - отдавна не бях в тоооолкова чист хотел - кристално чист! Като обстановка - нормален, приветлив, има си всичко без камина обаче, и за съжаление не можахме да си романтисваме като по книгите - пиеш питиенце гушнат в любимия, детенце да тича насам натам Mr. Green, но пък и другото не беше за изпускане. Joy
Снимки ще има евентуално ако снимащите с нас ни дадат - ние нямахме фото.
Само едно филмче как се въргаляме в снега, снимано от телефона.
Града е пуст.Не ми се хареса. Много индустриални зони има, и е малко разхвърлянко като че ли.

За заниманията на децата: Да ви кажа, че в градската библиотека има всяка събота от 11 четене на приказки плюс разни занимания измислени от четящите.....аз живот и здраве ще чета на 21.03  Grinning само ако мога да смогна, че от танците пък на тази дата сме на конкурс Crazy
За четенето на приказки - има тема "Обичате ли приказки" в Клюкарника Peace
Иначе го водя и аз по изложби/обожава ги/, театри, непрекъснато следя дали някъде има някакво откриване без значение на какво, последно ходихме на представянето на една книга на Щерева.
За цигарите не знам какво стана.Уж 4 години не ги и помислях и сега изведнъж...ама май няма да се пуши - гадничко е!

Това от мен - хубав и спокоен ден!

Със закъснение Честит Рожден Ден на рожденничките ни!
Да са живи и здрави, много влюбени и успешни!

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 11:39 от s_sunny

# 87
Даниспорт радвам се, че трудният период вече е зад гърба ти и ти пожелавам оттук нататк всичко да ти върви по вода и да се чувстваш все така обичана Hug Hug
Ани и Гоги е така в къщи се държи като бебе - храя го, обличам го Crazy а в градината е много самостоятелен - май всички деца са с еднакви номера Wink

Пожелавам на всички лека и спорна седмица  bouquet

# 88
Здравейте, момичета.

Дани- много се радвам да те "видя" Hug  Чудесни новини около теб, продължавяй все така. И пиши по-често Grinning п.п А Силвето си има момиченце Grinning- Биляна.  На 09. Февруари се роди.

От днес  ще давам на Иво антибиотик. Sad  Така не ми се искаше. Но не мога да отлагам повече, чаках го сам да се пребори с гадния вирус, но той от Четвъртък вечер е с висока температура.Варира от 38.2 до 39.1.  Обадих се на лекарката и тя каза да го почваме, защото организма явно не се справя сам. Та така......ще си откарам вкъщи тази седмица. ooooh!

# 89
Мараба.Ние сме добре на някой вече му е доста тясно явно щом одев екато се къпех така ви се изпъчи изведнъж корема на пред че лошо ми стана.Сигурно едно слонче ще се роди,но за сега за 6 месеца и половина съм надала 7кг иначе щяха да бъдат поне 10 но свалих 6 и бързо си върнах 3 кг от загубените
Даниспорт радвам се че вече и на твойта улице грее   Nature Sunny
Между другото днес има ФРида пардон вчера рожден ден .Да си жива и здрава и скоро на твоята улица да изгрее слънче че нещо напоследък все лоши неща чета че са ти се случили
Специално за АНик
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331837&pid=10653207

Общи условия

Активация на акаунт