София или.............?

• 8 652
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
Убедена съм , че ако в малките населени места се стимулира бизнеса и земеделието пришълците ще се завърнат по родните си места. А от обиди и безконечни спорове файда няма. Трябват действия- въпрос на държавна политика.
 smile3501 По-добре казано от това,няма на къде.
Peace

И тогава там ще стане навалица, трафик, боклук и аз от София ще ви се хиля.

# 61
Ау леле колко брутално любима тема. Ще започна от там, че в един друг форум , който пиша и който е със съвсем друга насоченост си има цяла тема ULTRA' SOFIA.  И покрай нея сме заформили един кръг от заклети столичани, с общи възгледи за това как трябва да си върнем облика на любимия ни  град превърнат в клоака от ордите смърдящи на чесън и пот андрешковци, които идват само да паразитират тук. И ненапразно подчертавам столичани,защото понятието "софиянец" се изврати и изкриви до безобразие. Затова гледам на себе си като на шувинистичен столичанин и нямам никакво намерение да си сменям града.
Защото си го обичам МОЯ град.Защото съм израстнал под зелените кестени на Вл.Заимов, говоря правилен софийски жаргон,подкрепям традиционен софийски отбор и помня времето когато фонтаните пред НДК (за вас Тадж Махал Laughing) даваха прохлада, а някои ги беше страх да се качат на "автоматичните стълби" на ЦУМ-а да не ги тресне тока. hahaha
Само че това време мина.Читавите столичани си биха шута по чужбина, а "селото се оказа точно в града". С всичките му произхождащи от това "екстри" - серат навсякъде, говорят на мьеко,псуват града който ги храни, подбиват заплатите, карат коли както се кара каруца и маат пръжки под звуците на чалгата.А и после мразят столичаните. Аре нема нужда.
Затова не жителство, ами и на Студ. град да има бариера да не ги пускат да щъкат. Извинете, че съм толкова краен, ама дотолкова ми е писнало от всичко това, че нямам думи. И понеже и повечето ми служители в офиса са парашутисти в петък сутрин вместо с "Добро утро" ги посрещам с  "Айдеее няма ли да си пътувате". Но че като възможности и развлечения София няма аналог си е така. Затова ще направя всичко по силите  ми да върна дъщеря ми в родния й град и да и дам всички есктри, които заслужава...най-вече самосъзнание на истински гражданин на София. Praynig

# 62
# 63
С никакви снимки неможете да ме заблудите.
Мръсно е навсякъде.
Колкото по-голям е града,толкова по-мръсен е.
Повече хора,повече боклук.
А да си изхвърлиш боклука на улицата е въпрос на манталитет,култура...не на месторождение.

# 64
Убедена съм , че ако в малките населени места се стимулира бизнеса и земеделието пришълците ще се завърнат по родните си места. А от обиди и безконечни спорове файда няма. Трябват действия- въпрос на държавна политика.
 smile3501 По-добре казано от това,няма на къде.
Peace

И тогава там ще стане навалица, трафик, боклук и аз от София ще ви се хиля.
Не,аз няма да им се хиля и да се подигравам.Само не разбирам, защо бутащите се за работа и ДГ в София са непрекьснато недоволни. Whistling

# 65
Аз направо ще издевателствам. Отсега си мечтая.

# 66
И понеже и повечето ми служители в офиса са парашутисти в петък сутрин вместо с "Добро утро" ги посрещам с  "Айдеее няма ли да си пътувате".

Според мен трябва да ги уволниш незабавно. Даже се чудя защо изобщо си им дал работа.

# 67
никъде другаде,освен в София не мога да дишам свободно.тук са театрите,кината,ресторантите,прекрасните паркове,хората....

# 68
  • София
...Извинете, че съм толкова краен, ама дотолкова ми е писнало от всичко това, че нямам думи. И понеже и повечето ми служители в офиса са парашутисти в петък сутрин вместо с "Добро утро" ги посрещам с  "Айдеее няма ли да си пътувате". ...

Смешник!  hahaha А що си ги взел на работа?

# 69
И понеже и повечето ми служители в офиса са парашутисти в петък сутрин вместо с "Добро утро" ги посрещам с  "Айдеее няма ли да си пътувате".

Според мен трябва да ги уволниш незабавно. Даже се чудя защо изобщо си им дал работа.

Натресоха ми ги. От цялата тумба само един свестен на който си държа. И той никога за нищо не мрънка. А другите некадърни лежачи само мрънкят,че тука им било скъпо, било им мръсно, гледали ги с презрение и не знам си още кво. И като им кажа "За кво стоите бе? Фащайте шуменския влак и да ви видя петите,щото тука никой не ви държи насила?" и ме гледат като изкопаеми. Така че както някой се беше запитал тук - мрънкянето е правопропорционално на некадърността. ooooh!

# 70
И моето Голямото вълче е там, и си отвоюва ареал, даже е шефче на софета.
Къса, дърпа, хапе, както съм го учил. Четете, повишавайте си квалификацията и си пазете хляба.
 Като му се приходи на театър, на концерт, на ледена пързалка - отива.
Живейте на тръни. И аз от провинцията ви се хиля. Скубя си репичките от земята,
цоцам мляко от цицата. Вие се чудете защо прясното не ви се подквасва, а киселото не ви се разваля.
Едно софе дошло в провинцията и садило арпаджик с остричкото надолу. после лукът му приличал на лули. Кръчмата мазилката и се напука от смях, няма такъв ташак просто.

# 71
Ау леле колко брутално любима тема. Ще започна от там, че в един друг форум , който пиша и който е със съвсем друга насоченост си има цяла тема ULTRA' SOFIA.  И покрай нея сме заформили един кръг от заклети столичани, с общи възгледи за това как трябва да си върнем облика на любимия ни  град превърнат в клоака от ордите смърдящи на чесън и пот андрешковци, които идват само да паразитират тук. И ненапразно подчертавам столичани,защото понятието "софиянец" се изврати и изкриви до безобразие. Затова гледам на себе си като на шувинистичен столичанин и нямам никакво намерение да си сменям града.
Защото си го обичам МОЯ град.Защото съм израстнал под зелените кестени на Вл.Заимов, говоря правилен софийски жаргон,подкрепям традиционен софийски отбор и помня времето когато фонтаните пред НДК (за вас Тадж Махал Laughing) даваха прохлада, а някои ги беше страх да се качат на "автоматичните стълби" на ЦУМ-а да не ги тресне тока. hahaha
Само че това време мина.Читавите столичани си биха шута по чужбина, а "селото се оказа точно в града". С всичките му произхождащи от това "екстри" - серат навсякъде, говорят на мьеко,псуват града който ги храни, подбиват заплатите, карат коли както се кара каруца и маат пръжки под звуците на чалгата.А и после мразят столичаните. Аре нема нужда.
Затова не жителство, ами и на Студ. град да има бариера да не ги пускат да щъкат. Извинете, че съм толкова краен, ама дотолкова ми е писнало от всичко това, че нямам думи. И понеже и повечето ми служители в офиса са парашутисти в петък сутрин вместо с "Добро утро" ги посрещам с  "Айдеее няма ли да си пътувате". Но че като възможности и развлечения София няма аналог си е така. Затова ще направя всичко по силите  ми да върна дъщеря ми в родния й град и да и дам всички есктри, които заслужава...най-вече самосъзнание на истински гражданин на София. Praynig
PeaceТова е и мнението на мьжьт ми,от твоят квартал е. LaughingРадвам се,когато водим децата в "Парк Заимов",добре,че е чист. Wink

# 72
dannyangel радвам се! Значи ние с него може и да се познаваме,защото там що мачове съм изритал не е истина. Sunglasses Но откакто се преместих да живея сам много рядко минавам оттам и старата тайфа се позагуби. Но и самият парк много се изроди..като си спомням преди какво беше...

# 73
защо си мислите,че само в софия може да се живее и ние в другите градове стоим гладни и необразовани...?и ние имаме кина,ресторанти и паркове,добри училища и т.н.работа също има,добър стандарт за живот на тези ,които им се работи и най-вече-СПОКОЙСТВИЕ.никога не съм искала и нищо не може да ме накара да живея в софия!

# 74
  • out of space
Браво, Девиатор! 100% те подкрепям!  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт