София или.............?

• 8 644
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
И моето Голямото вълче е там, и си отвоюва ареал, даже е шефче на софета.
Къса, дърпа, хапе, както съм го учил. Четете, повишавайте си квалификацията и си пазете хляба.
 Като му се приходи на театър, на концерт, на ледена пързалка - отива.
Живейте на тръни. И аз от провинцията ви се хиля. Скубя си репичките от земята,
цоцам мляко от цицата. Вие се чудете защо прясното не ви се подквасва, а киселото не ви се разваля.
Едно софе дошло в провинцията и садило арпаджик с остричкото надолу. после лукът му приличал на лули. Кръчмата мазилката и се напука от смях, няма такъв ташак просто.
Wink Хайде стига де!Знаеш ли ние от София на колко бригади сме били по тошово?Копали сме тикви,картофи-село Челопечене,в 4 ч.сутрин сьм брала рози на селяните от село Левски.Изкарвахме им нормите,ние учениците от София.Та не ми обяснявай,че сме мьрзеливи. Wink Бригадите от училище просто бяха задьлжителни.

# 76
Аз по принцип съм разбран човек, ама и на мен взе да ми кипва.
Ако ми дойде някой на гости, па ми освини и къщата и накрая каже - Леле колко ти е мръсно. Познай дали няма да го изшутам с ритници.
Или ако комшийката ми прати децата си и цялата си рода, па те ми освинят, а тя после размахва на снимка чистата си къща, дали няма да я избухам.

# 77
  • Неизживени спомени
И понеже и повечето ми служители в офиса са парашутисти в петък сутрин вместо с "Добро утро" ги посрещам с  "Айдеее няма ли да си пътувате".

Според мен трябва да ги уволниш незабавно. Даже се чудя защо изобщо си им дал работа.

Натресоха ми ги. От цялата тумба само един свестен на който си държа. И той никога за нищо не мрънка. А другите некадърни лежачи само мрънкят,че тука им било скъпо, било им мръсно, гледали ги с презрение и не знам си още кво. И като им кажа "За кво стоите бе? Фащайте шуменския влак и да ви видя петите,щото тука никой не ви държи насила?" и ме гледат като изкопаеми. Така че както някой се беше запитал тук - мрънкянето е правопропорционално на некадърността. ooooh!
До колкото разбирам се изживяваш,в ролята на шеф-че?Като са мрънкЯщи лежачи,ми махни ги и дай работа на съграждани-столичани.Или не са толкова евтина работна ръка newsm78Хем не ти изнасят "селяните",хем им даваш работа,е може ли да те разбере човек newsm78

# 78
Аз по принцип съм разбран човек,
Черен форумски хумор. Mr. Green

# 79
И понеже и повечето ми служители в офиса са парашутисти в петък сутрин вместо с "Добро утро" ги посрещам с  "Айдеее няма ли да си пътувате".

Според мен трябва да ги уволниш незабавно. Даже се чудя защо изобщо си им дал работа.

Натресоха ми ги. От цялата тумба само един свестен на който си държа. И той никога за нищо не мрънка. А другите некадърни лежачи само мрънкят,че тука им било скъпо, било им мръсно, гледали ги с презрение и не знам си още кво. И като им кажа "За кво стоите бе? Фащайте шуменския влак и да ви видя петите,щото тука никой не ви държи насила?" и ме гледат като изкопаеми. Така че както някой се беше запитал тук - мрънкянето е правопропорционално на некадърността. ooooh!
До колкото разбирам се изживяваш,в ролята на шеф-че?Като са мрънкЯщи лежачи,ми махни ги и дай работа на съграждани-столичани.Или не са толкова евтина работна ръка newsm78Хем не ти изнасят "селяните",хем им даваш работа,е може ли да те разбере човек newsm78

За съжаление кадровата политика е работа на по-големите шефове. Затова и не я коментирам. А ако си вършат добре работата и не плюят по родният ми град,който по случайност ги храни, ако ще и от Луната да са, ще съм ОК. И още нещо много важно-да говорят правилно, щото като чуя поредното "Въй,ко ма напрай" ми и иде да ги запухам подред. #2gunfire

# 80
  • Насред хаоса
Мразя София! Пари да ми дават, не отивам там. И софиянци да престанат да реват, че провициалисти им били напълнили града. Ние от другите по-големи градове какво да кажем, като от околните села всичко се наблъска в нашите градове? То е същото. Така че както са софиянци, така са и жителите на другите градове. И както казаха по-горе, поддържането на чистота е въпрос на възпитание и манталитет, не на това дали живееш в Париж или в Горно нанадолнище. Имам роднини - кореняци софиянци. И те непрекъснато мрънят против "селяните", ама като дойдат тук, излязат из града и си вземат нещо да ядат по пътя, не търсят кош да си изхвърлят отпадъците, ами ги си пускат тайно или явно направо на земята. Така че не ми разправяйте, че софиянци са синя кръв и всичко, дето става около тях в прекрасния им град, се дължи на "селяните".

# 81
Ау леле колко брутално любима тема. Ще започна от там, че в един друг форум , който пиша и който е със съвсем друга насоченост си има цяла тема ULTRA' SOFIA.  И покрай нея сме заформили един кръг от заклети столичани, с общи възгледи за това как трябва да си върнем облика на любимия ни  град превърнат в клоака от ордите смърдящи на чесън и пот андрешковци, които идват само да паразитират тук. И ненапразно подчертавам столичани,защото понятието "софиянец" се изврати и изкриви до безобразие. Затова гледам на себе си като на шувинистичен столичанин и нямам никакво намерение да си сменям града.
Защото си го обичам МОЯ град.Защото съм израстнал под зелените кестени на Вл.Заимов, говоря правилен софийски жаргон,подкрепям традиционен софийски отбор и помня времето когато фонтаните пред НДК (за вас Тадж Махал Laughing) даваха прохлада, а някои ги беше страх да се качат на "автоматичните стълби" на ЦУМ-а да не ги тресне тока. hahaha
Само че това време мина.Читавите столичани си биха шута по чужбина, а "селото се оказа точно в града". С всичките му произхождащи от това "екстри" - серат навсякъде, говорят на мьеко,псуват града който ги храни, подбиват заплатите, карат коли както се кара каруца и маат пръжки под звуците на чалгата.А и после мразят столичаните. Аре нема нужда.
Затова не жителство, ами и на Студ. град да има бариера да не ги пускат да щъкат. Извинете, че съм толкова краен, ама дотолкова ми е писнало от всичко това, че нямам думи. И понеже и повечето ми служители в офиса са парашутисти в петък сутрин вместо с "Добро утро" ги посрещам с  "Айдеее няма ли да си пътувате". Но че като възможности и развлечения София няма аналог си е така. Затова ще направя всичко по силите  ми да върна дъщеря ми в родния й град и да и дам всички есктри, които заслужава...най-вече самосъзнание на истински гражданин на София. Praynig

не си никак краен,реалист си Peaceаз съм от тези столичани,на които им писна и заминаха надалече.щото в едно съм се уверила ,че със селянията и простотията няма оправия.

# 82
  • Неизживени спомени

Цитат
И тогава там ще стане навалица, трафик, боклук и аз от София ще ви се хиля.
Не,аз няма да им се хиля и да се подигравам.Само не разбирам, защо бутащите се за работа и ДГ в София са непрекьснато недоволни. Whistling 

Повечето от Българите,почти винаги са недоволни.Дали тук или в чужбина все някои ни е крив и виновен.Ако някои дойде в София не му изнася,ако се върне в града си,още повече TiredПростооо-лицемерна работа ooooh! SickНяма смисъл човек да се изнервя допълнително.В такъв случай,трябва да върнат гражданството,за за са доволни всички

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 14:05 от iva_to

# 83

Повечето от Българите,почти винаги са недоволни.Дали тук или в чужбина все някои ни е крив и виновен.Ако някои дойде в София не му изнася,ако се върне в града си,още повече TiredПростооо-лицемерна работа ooooh!
Е това си е точно така.

# 84

За съжаление кадровата политика е работа на по-големите шефове. Затова и не я коментирам. А ако си вършат добре работата и не плюят по родният ми град,който по случайност ги храни, ако ще и от Луната да са, ще съм ОК. И още нещо много важно-да говорят правилно, щото като чуя поредното "Въй,ко ма напрай" ми и иде да ги запухам подред. #2gunfire
PeaceНа брат ми подчинените:"Ако не слушаме чалга,НЯМА ДА РАБОТИМЕ!"Е, на брат ми му писна и вече 2 год. работи в чужбина. Grinning

# 85

Цитат
И тогава там ще стане навалица, трафик, боклук и аз от София ще ви се хиля.
Не,аз няма да им се хиля и да се подигравам.Само не разбирам, защо бутащите се за работа и ДГ в София са непрекьснато недоволни. Whistling 

Повечето от Българите,почти винаги са недоволни.Дали тук или в чужбина все някои ни е крив и виновен.Ако някои дойде в София не му изнася,ако се върне в града си,още повече TiredПростооо-лицемерна работа ooooh!Няма смисъл човек да се изнервя допълнително.В такъв случай,трябва да върнат гражданството,за за са доволни всички

# 86

PeaceНа брат ми подчинените:"Ако не слушаме чалга,НЯМА ДА РАБОТИМЕ!"Е, на брат ми му писна и вече 2 год. работи в чужбина. Grinning

Еми отговорът е "КАТО ИСКАТЕ ЧАЛГА ЩЕ МИ ЯДЕТЕ ДОЛУПОДПИСАНИЯ" и да ги прати като плащат на касата в БИЛА да изпеят нещо на Тони Стораро вместо пари. Joy

# 87
И още нещо много важно-да говорят правилно

Правилно или на "правилния шопски диалект"?  Mr. Green
Ох, моли се само да не ти стане шеф някой мякащ, че тогава не те виждам как ще му се мазниш на мьекинко.

# 88
Това, че някой патрон, град, работодател, давал хляб на някого е долна инсинуация.
С цел да държи пролетариата в подчинение, да целува ръка, като му дават заплатата.
Ако някой ти дава хляб, най-вероятно вече си заработил три хляба.

# 89
А трябва ли да се цитират вече цитираните  цитати,че ме заболя главата.И нека всяка жаба да си знае гьола,така ще е най-добре за всички.

Общи условия

Активация на акаунт