Клиника в Тутракан

• 149 687
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Мая,термина ми е 13 Ноември,само се чудя ако взема да раждам по-рано как ще прелетя до там ooooh!

# 136
Станахме 3 за ноември и за д-р Бойчев  Hug

# 137
Здравейте момичета,

Не мога да открия актуални телефони за записване при д-р Бойчв. Може ли някой да ми помогне?!?!

# 138
  • Русе
0866 60560
Телефон на клиниката.

# 139
Момичета, знаете ли че и аз долавям разни слухове и то от различни места и хич не ми се иска да вярвам...Преди време една мацка беше влязла като гост и оясняваше как трябвало да бягаме от там. Аз имам една лапароскопия със салпингентомия и съм си доволна, обаче майка ми, която е мед. лице, сгеа се замисля, че нямам епикриза, дадоха ми някакъв протокол. Нямам резултати от хистологично изследване, а те са задължителни при всяка операция...
И не, че съм си помислила нещо, защото съм сигурна в диагнозата, която имах, но слуховете говорят, че се правят някакви игрички, ест. за пари със ИКСИ - то. Т.е. казват ти , че не можеш да забременеш по нормален път и те пращат на ИКСИ, само че парите от пътека познайте къде отиват, а ако не са по пътека - хептен. И освен това, ти няма как да знаеш, ако не си направиш снимка, какво е състоянието, само че преди да си направиш снимка примерно вече си минал някакви лапарота и не е сигурно кое точно и как точно се е получило в тръбите.
Много ми е гадно, че пиша всички тези неща, защото на мен и двамата Бойчеви са ми много сладки!И много съм доволна!Направо не мога да повярвам, че могат да направят такова нещо!Обаче, знае ли се не се ли знае...При положение, че ми липсват документите и то основните...
Макар, че то при мен си беше точно извънматочна, защото аз си правих ЧХГ преди да отида в Тутракан, то не лъже. Пък и не може да е бил голям фоликул, защото тогава не би имало как да ми отчита положителен тест за бременност.
Обаче, слуховете зачестяват, та викам си и аз да попитам все пак, някой да е чувал нещо?!

# 140
Аз пък не мога да разбера как може да ти помогне това, че някой бил чул нещо си Confused. Ако нещо те притеснява, върви директно при доктора и го попитай. Те са толкова натоварени в тази клиника /знам от сестра ми/, че нищо чудно съвсем ненарочно да са пропуснали да ти дадат документите, които ти липсват Peace

# 141
Не, не ми влияе, но просто попитах, дали някой е чувал такива неща?!
Ето мнението на една потребителка, само че е от друга тема:
 --------------------------------------------------------------------------------

....а за Тутракан не си и помисляй, след цветна снимка, която ми направи Бойчев, ми отрязаха и двете маточни тръби.................

И както казах, майка ми също е бил апитана от свои колеги какво правим в тая клиника?!И че е по-добре въобще да не се занимаваме!
И то от различни хора, които нямат връзка помежду си!

Аз си мисля и се надявам, че е само антиреклама!Много се надявам наистина!Те ми спаиха живота, поне по мои изчисления! Rolling Eyes

# 142
Здравейте,момичета!Аз си правих лапароскопия при док.Бойчев,за отпушване на тръбите и имам протокол и епикриза.На моя приятелка също и правиха там лапароскопията/поликистозни яйчници/ и тя има протокол и епикриза,както и хистологично изследване.Само,че епикризите не ни ги дадоха в деня на изписването а няколко дни след това,когато ходих за хидротубациите.Според мен тези слухове са несериозни.Когато си направих цветната снимка във Варна ми казаха,че  съм направо за инвитро за да ми вземат парите.А когато отидох в Тутракан док.Бойчев ми каза,че инвитрото е краен вариант.Мисълта ми е,че ако доктора си правеше игричките и гледаше само как да изкара пари,нямаше да се занимава с мен.Да ми прави лапарото без пари,хидротубациите без да ми иска пари и т.н.

# 143
И аз си мисля, че това са нарочно пуснати лъжи, за да очернят името им!
Те не биха си почернили и посрамили фамилията по този начин, поне според мен!Все пак са второ поколение ..
А що се отнася за оная мацка, която се оплака - постът й беше един и беше като гост!Жлезе разбуни духовете и излезе!
Да не говорим, че може наистина да е било нужно да се направи такава процедура...
И моята епикриза вече е при мен, а хистологичното ми изследване е ок.Така, че вече съм спокойна, че не са мошенници!Не че някога съм се съмнявала, но тези слухове просто ме изумиха и реших да попитам.
 Hug

# 144
Момичета някой знае ли в колко часа трябва да съм в клиниката? На 28.09.209 ще ми правят безкръвна операция за киста но забравих да попитам в колко часа трябва да съм там и дали още на същия ден ще ме оперират?

# 145
Самоцитирам се. Предполагам, че важи и за другите операции Peace

Здравейте,

надявам се пак да ми помогнете Hug. Сестра ми я викат за лапароскопия на 10 август. Когато се обадила на регистратура да пита кога трябва да отиде и какво да приготви, й казали да отиде в 8.30ч сутринта, но операциите се разпределяли между докторите в понеделник и можело и чак петък да бъде самата операция. Т.е. приемът е в понеделник, но за операцията не се знае точно кой ден и в колко часа newsm78 При вас така ли беше?
Дано да стана ясно, че малко объркано го написах.

Дано да ти помогне, galkaa Hug Успех  bouquet

# 146
Момичета някой знае ли в колко часа трябва да съм в клиниката? На 28.09.209 ще ми правят безкръвна операция за киста но забравих да попитам в колко часа трябва да съм там и дали още на същия ден ще ме оперират?

при мен беше по следния начин (за същата операция):
казаха ми да бъда в болницата в понеделник в 8.00 ч. за приемане - така и беше, веднага ме записаха, настаниха ме и до обяда ходих на изследвания - кръв, рентген и още някакви други. след обяда малко плаках (но не и ти Simple Smile , вечерта ми правиха клизма и на другия ден към 11 ч. ме оперираха, но бях 2та за деня на доктора.

забравих да кажа, че наистина в понеделник се планират операциите, но лапарото не е сложна операция и я вместват обикновено с по-сложни или отделят само лапаро-та в един ден, но не вярвам да те оставят до петък, защото самата операция предполага само 4-5 дни макс. болничен престой.

успех ти желая (в който не се съмнявам де).

# 147
Благодаря ви момичета за отговорите, надявам се и при мен операцията да е на следващия ден защото вече ще се побъркам от чакане  Cry

# 148
galkaa кога влизаш за приемане в болницата?Питам щото и аз минах оттам и на следващия ден ме оперираха,и другите две момичета които бяха за лапаро и те минаха във вторник.Незнам може би сме били само 3 за седмицата,но още на следващия ден ни пуснаха,защото се чувствахме добре.

# 149
kalimera ти да не си част от екипа в тази болница,че даваш толкова компетентни според теб отговори но всички въпроси на момичетата?Не си мисли,че всичко което хвърчи се яде.С много от нещата трябва да ти кажа,че не си наясно.Ти не оставяш другите да кажат каквото и да било за Тутраканската болница...Спри се малко.Извинявай,но от къде си?

Общи условия

Активация на акаунт