Клиника в Тутракан

• 149 685
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Вчера бях на преглед при нов гинеколог, след безуспешно търсене на правилния  Cry преди два месеца ми казаха, че имам възпаление на тръбите и ми изписаха антибиотици след като ги изпих трябваше да ида на преглед, но въпросната докторка беше само с направлиния, а за мое нещастие не успях да си взема  Cry отидох при друга, която ми каза, че е минало, но че едната ми тръба е предразположена към възпаление, изписа ми някакви анални свещички, които не разбрах защо точно бяха при положение че ми каза да си ги слагам само като съм неразположена и то от септември до март Thinking в последствие чух за някаква много добра и след морето притеснена да не се е възпалило нещо друго реших да ида ей така на профилактичен преглед /това е 2 седмици след предния/ отидох, обясних на жената къде съм ходила, с какви оплаквания и така нататак! прегледа ме и ми съобщи новината, че никой не може да каже дали тръбите ми са запушени или не  Cry само каза че усещала, че били набрани като леко шнурче, но че може да се разбере дали са запушени само след опит за забребеняване за който обаче нито аз нито мъжът ми сме готови  Cry мислехме да почваме да работим по въпроса след година, да си стъпим малко на краката! по принцим сме млади ощe на по 23 /или поне мъжът ми/! след като прочетох колко е сложно и опасно това със запушените тръби обаче се чудя какво мога да направя в момента, страх ме е после да не се окаже късно! исками се преглед при д-р Бойчев в Тутракан, но се притеснявам дали имам основания за искане на цветна снимка примерно, тъй като не съм опитвала още за бебе? в следващия момент не искам да изпусна момента да не стане късно! някой може ли да ме посъветва какво да направя? да изчакам? или да действам? може ли да ми се запушат тръбите от такова възпаление и това накъдряне като шнурче дали е симптом на запушена тръба... от вчера седя и рева, защотото просто незнам какво да мисля и да правя или да не правя... просто ме е страх да не стане късно... защото много искаме бебче...като си стъпим на краката...  Sad

# 121
Kalimera, да, точно така е; отпушени са тръбите и сега остава вече да чакаме. Отделно и на съпруга й са изписали някакви лекарства, защото спермограмата му била малко под 25%.

Мишенце, аз не съм много навътре в нещата, но доколкото съм чела, дори и сега да си направиш цветна снимка /която между другото не се поема от ЗК/ и евентуално се окаже, че тръбите ти са запушени и ги отпушат, нищо не ти гарантира, че след 1 година, когато започнете бебеправенето няма пак да се запушат Rolling Eyes. Аз така и не разбрах от какво се запушват, нагъват, срастват и т.н.
И нещо друго, на сестра ми на цветната снимка беше преминало контрастното вещество, т.е. тръбите са били частично запушени и това не се е видяло на цветната снимка Rolling Eyes

# 122
  • Свищов
Браво  Галче - дано в най-скоро време успеят. Някои с месеца след лапароскопията забременяват  Simple Smile.

mi6entse  Галчето е права, че даже и сега да се проверят тръбите то докато решите да имате деца положението може да се промени. Тръбите съм чувала, че се запушват от недоизлекувани инфекции или се нагъват от сраствания от стари операции например.
А това дали са запушени или не- неможе да се разбере от гинеколкогичен преглед. Д-р Бойчев с направление записва за края на годината-така че дотогава ще си подредиш мислите. Но ако нямате намерения за деца с мъжът ти, не се тормози от сега-все пак децата не са експеримент. ААА ако пък са нагънати тръбите, но не са запушени може да се забременее. Успех каквото и да решите!

# 123
  • Русе
Благодаря за отговара! Аз се консултирах и с друг лекар и той ме посъветва да не прибързвам, първо да пробваме когато решим и после вече ако се наложи нещо да се прави! иначе за възпалението ми припоръча нагревки! ще пробвам и с тях! каза ми, че не е задължително възпалението да означава запушване и че с времето трябва да се оправи  Grinning силно се надявам да е така!

# 124
Браво  Галче - дано в най-скоро време успеят. Някои с месеца след лапароскопията забременяват  Simple Smile.

E, дано. От твоите уста в Божиите уши Praynig. Тя вече не смее да се надява милата, да не вземе пак да се разочарова Rolling Eyes

# 125
Галче,радвам се за сестра ти.И аз като нея съм в същото положение.И на мен ми отпушиха и двете тръби и сега чакаче за бебче.Док.каза,че ако до 8месеца няма резултат ще направим нова цветна снимка за да види докъде са стигнали нещата и тогава ще решим какво да правим по-нататък.Силно се надявам,че няма да се стигне дотам.Затова работим усилено по въпроса за бебчето.

# 126
Галче,радвам се за сестра ти.И аз като нея съм в същото положение.И на мен ми отпушиха и двете тръби и сега чакаче за бебче.Док.каза,че ако до 8месеца няма резултат ще направим нова цветна снимка за да види докъде са стигнали нещата и тогава ще решим какво да правим по-нататък.Силно се надявам,че няма да се стигне дотам.Затова работим усилено по въпроса за бебчето.

Стискам палци Hug

# 127
Здравейте на всички момичета, предстои ми операция на киста на яйчника при д-р Богомил Бойчев, но незнам колко струва тази операция и дали се плаща нещо.Като ходих ми казаха да си взема направление от личния лекар и останах с впечатлението че е безплатна, но плаща ли се отделно на лекаря? Ако някой има правена безкръвна операция там би ли споделил!?

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 17:49 от galkaaa88

# 128
  • Русе
здравейте момичета, и аз като вас съм пациентка на д-р Л.Бойчев от преди 2 години и половина може би.И засега той е моят доктор.Доволна съм от него много.Искам да попитам има ли момичета раждали при него в болицата - секцио или нормално?Ако има такива нека да разкажат по подробно как стоят нещата,понеже ми предстои такова през ноември и ме е страх отсега,но ако се включи някоя с подробности няма да ме е страх толкова.Предполагам че има и други момичета които се интересуват.
А сега другият ми въпрос,понеже той ми следи бременността,искам да попитам как стои въпроса с болничните,трява ли да лежа в болницата там за да ми издадът болничен?Бих искала септември вече да си взема болничен,понеже ме ядосват на работа аи краката ми отичат и ми тежи ,искам да си почивам.

Благодаря ви предварително,хубав ден ви желая  Simple Smile

# 129
maya 20,аз също ходя на ЖК при д-р Л.Бойчев и аз все още не съм се ориентирала как да родя,така да се каже обмислям възможности newsm12,най-добре е той да те консултира как,аз за сега съм за нормално,но пък има още време.
Относно болничния ти-издават такъв 45 дни преди термина,щом си за Ноември,значи края на Септември или началото на Октомври ще ти издадат такъв,а преждевременно можеш да си вземеш от личната 7 дни за да си почиваш smile3524

# 130
galkaaa88,на моя приятелка и правиха май месец такава операция.Тя също беше с направление,но трябваше да си доплати още 200 лв.Нещо като избор на екип или като дарение.Но тя беше при док.Любомир Бойчев.На мен също той ми прави операция и пак ми излезе 200 лв.,но аз попитах предварително за да съм подготвена.А за док.Б.Бойчев незнам.Според мен най-добре говори с доктора и го попитай дали трябва да си доплащаш.

# 131
здравейте момичета  Simple Smile
не знам дали точно в тази тема трябва да задам въпроса си,ако не моля,да ме извините...
някой знае ли дали в клиниката на д-р Бойчев правят донорска инсиминация,ако някой има инфо нека пише
благодаря ви предварително!

# 132
  • България
maya_20 аз както писах по - рано в темата си ходих на женска консултация и раждах при д-р Любо Бойчев. Всичко мина съвсем нормално - раждането ми беше секцио, по предписание на д-р Бойчев, за което не съжалявам, защото му имах пълно доверие. Екипа е много професионален /вкл. и останалите доктори/, акушерките са много приятни дами - винаги се отзовават, те ми помогнаха и в първите опити за кърменето - за разлика от други места, където съм чувала, че не ти обръщат внимание относно кърменето. Бях настанена в самостоятелна стая след секциото - и бебето беше от самото начало при мене- по мое настояване, ако не го вземат в детската стая за да си почиваш. Поне още 10 приятелки са раждали про д-р Бойчев и са на същото положително мнение за клиниката и за болницата. Успех, всичко ще е ОК!
А относно болничните мисля, че за да бъде издаден предварителен е необходимо да се лежи поне един ден в болницата - но не ти коства да попиташ д-р Бойчев - все пак той е шеф на отделението- така че може да намерите друго решение на въпроса.
Стискам палци на всички!

# 133
  • Русе
Благодаря ви момичета за отговорите   bouquet

анитка , ти за кога си определена? аз също съм "за" нормалното раждане май  newsm78,но незнам, ще видим какво ще каже док.Засега гледам видеота на нормални раждания и секциота. Доста е гадничко,но няма как  Rolling Eyes

Лека вечер  Wink

# 134
Maya_20, аз раждах нормално и ще ти кажа, че няма нищо гадничко в раждането Hug Пожелавам ти здраво и жизнено бебче!

Общи условия

Активация на акаунт