ЮНСКИ мами 2009! Тема № 32

• 15 177
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
ееее нямам търпение вече, да стане март, за да разглеждамммммммм - звучи много вълнуващо, да видиш много бебешоци на едно място Heart Eyes

Vodica, ти да не би да работиш там или си била и ти на ден на отворените врати??

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 10:32 от somebody

# 181
Mona-balona тенк ююю... Wink не погледнах от къде си ей сега ще видя за да разбера защо и ти си самотна!
somebody аз точно за Беатрикс говорех...даже ние с нея първоначално бахме при една докторка, която тя не харесваше. Сега и аз се преместих от нея, но причината е че минах при този дето ще е на раждането..живот и здраве! да се ми гледа той!!

моето момченце ми подритква почти навсякъде - юмруци, ритници....и аз усещам нещо като бълбукане, хълцане...не мога да го определя точно, но мисля че бебо си отваря устичката и говори или хълцука нещо.. Hug неезнамм
и тати го чува понякога като сложи глава на коремчето ми!

# 182
И аз вече се ориентирам към раждане в Токуда. Доста удобно ми е като разположение, а и там е лекар приятел на приятел... Ще опитам да се запиша и да дойда с вас за деня на отворените врати, макар че има вероятност по това време да съм в Косово. Ако стане така, приятелят ми изрази желание да иде от мое име и да се интересува за всичко, което ме интересува Simple Smile Незнам няма ли да се чувства некомфортно ако е единствен мъж, но пък е много мило! Пък и той не е от срамежливите Simple Smile

Мен ромките не ме притесняват; от доста време работата ми била свързана с подкрепа за уязвими групи. Затова ми се свива сърцето като чета, че някаква ромка я държали едно денонощие в коридора, за да не я смесват с етническите българки. Ако го бяхме чели това в статия за отношението към чернокожите в Щатите, да речем (това можеше да е само мноооого стара статия), щяхме сигурно да си кажем, че това е проява на расизъм. Обаче понеже става дума за нашите си роми, всички са свикнали с дискриминацията и я приемат като нещо, което е в реда на нещата. Не ме разбирайте погрешно, не го казвам като критика към момичетата във форума, които са на друго мнение, ясно ми е колко силен е този стереотип и че си има своите не по-малко силни основания. Но пак ми е мъчно, че е такова обществото ни. Надявам се постепенно да се променят нещата.

Бебето ме рита само високо, в областта на пъпа или съвсем малко по-ниско. Мисля, че е защото вече си е застанало надолу с главата - така се видя на прегледа при Марков. Не го усещам особено често или особено силно, сигурно заради предната плацента. Понякога ми се ще по-силно да го усещам, защото това ми дава увереност, че е добре и жизнено, друг път си казвам, че може би по-леко се носи като не се усеща толкова много.

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 10:42 от Sv.

# 183
fresh_ ти не си ли от Видин? Преди няколко месеца се запознах с едни мами , които дойдоха да раждат тук , във Враца ... но имаха и къде да спят при познати... Казват, че тук било по - добре от там... а тук казват, че Мездра е по - добре от Враца...  Thinking  май ще стигнем до София, а?   Laughing   Crazy

sharky81 нашият Татко Барба също ми е казвал, че чува някакво къркорене... и , че Калоянчо му говори...но аз все си мисля, че се лигави ... (иска още от сега да мине в коалиция  срещу мен с него..)   Wink

# 184
  • София
Снаха ми роди там преди година и половина, та затова знам. Брат ми тогава се изръси само с 1000лв., ама сега тези 2000-2500лв. ми се виждат множко Cry
Много е чистичко наистина и затова съм в голяма дилема Thinking

# 185
Добро утро , момичета  Hug.

Мина дългоочакваният преглед при Марков, доволна съм, всичко е ок. Наистина обаче ме изуми как на първата секунда каза пола  Shocked, даже мислех че още не е започнал. Явно си разбира от работата. Каза вече да престана да ходя по изследвания , а да си мирувам и да си ме следи само моята лекарка  Grinning.

Днес имаме годишнина от сватбата , цели осем години  #Crazy. Ще ходим довечера на ресторант и за пръв път ще вземем Ема с нас ,мисля че ще й е интересно. Имаме идея и да изровим видеото от шкафа и да гледаме касетката от сватбата.
Чувствайте се почерпени кой с каквото желае /скоро ще се науча да слагам картинки/.

На кино отдавна не сме ходили, но на театър - често. Сега в събота имаме билети за Римска баня в Сатирата. Но ме е яд , че за четене вече нямам време, по-скоро не се организирам. Имам четири нови книжки и така седят. Като седна на компютъра и се забравям  Rolling Eyes.

Иви
, много ми стана мъчно, кой знае какво изживява жената, дано се оправи  Praynig и да им дойде акъла на роднините.

Ставам , че трябва да изведа детето все пак. Хубав ден на всички.

# 186
Добро утро и от мен!
Надявам се Франческа да е добре и просто да е нямала възможност да пише (все пак само в понеделник и вторник не е влизала). Да не всяваме паника, сигурна съм, че или тя самата, или някой, който се е чул с нея, ще пише. Франческа, с теб сме, мила - виж колко момичета мислят за теб!  Hug

Viper, днес си на преглед, или само ще се чуваш с Доктора? Разкажи как е минало!

Гъделичкова, сигурно е от материята, не се притеснявай! Просто не го обувай пак и готово! А това със спанака ме разби  Laughing, трябва да пробвам! Аз снощи си пийнах доста портокалов сок и мъникът не спря да ме рита! Не знам дали от сока, или му беше неудобно (до късно бяхме у познати да им помогнем за един проект, така че не си бях у дома с широките дрешки и в полу-легнало положение, а с панталона, седнала - т.е. доста свита в корема). Чак ме заболя по едно време, та се понамествах и ставах да се разходжам ...

Aya, , много се радвам, че нямаш херния! Пази се, спазвай каквото са ти препоръчали!

Mayflower , честита годишнина! Дълги години да се обичате и да сте щастливи заедно!

Гледам, пак сте подхванали бобената тема  Laughing Аз този път си имам в хладилника - варих за салатка, нямам търпение довечера да си сипна ..

# 187
  • София
Mayflower , честита годишнина  newsm51. Пожелавам ви много  txtloves и много   loveuuu днес!!! Ех, че хубаво....
Ние миналата година имахме първа годишнина от сватбата, но само кумовете се сетиха, толкова ни е завъртяло ежедневието, че понякога съвсем се отплесваме. Но друго исках да кажа - беше едни страшно романтичен  и изпълнен с нежност ден.

Amorevole, да, днес ще ходя да го питам за стягането на корема, макар че вече не ми се стяга толкова много. Започнах да си пия магнезия редовно и нямам оплаквания, от вчера насам, но и с оглед на предстоящото пътуване бих искала да се консултирам. Ще пиша след 16 часа

# 188
Mayflower , да си се радвате още мнооого годинки Simple Smile))   loveuuu  
Момичета, мислете положително, дано Франческа е била възпрепятствана и за това не се е появила още тук Simple Smile)  bouquet

# 189
Mayflower Честита Годишнина Още поне 10 пъти по толкова и още по щастливи   bouquet

mil_kuzmanova и *Слънчице* може да се засечем в Правителствена, въпреки че сте по рано с 5-6 дни по термин от мен Simple Smile
Искам да ви питам при кой лекар ще раждате или който дойде, и дали има някой определен, който ви проследява бременността. И някой каза за ремонтираното отделение - за съжаление надали ще го отворят до юни, но аз се разхождах из предродилна и родилна зала и в стаите надникнах не е зле. Най-хубавото е, че няма да има много хора и акушерките ще обръщат достатъчно внимание на бебчетата Simple Smile

# 190
Mayflower, честита годишнина. Пожелавам ви да се обичате с всяка изминала година все повече, да сте едно сплотено и щастливо семейство с безоблачен семеен живот и с най-лъчезарните и послушни дечица   bouquet

Amorevole , май и от соковете се активизират. Но нищо чудно да си му разрушила и комфорта на бебока, като си седнала така.

Като казахте боб - колкото и да е полезен, съм си казала НЕ  Naughty  Не мога да преживея отново подобни газове.

# 191
Mona-balona да от Видин съм да ти кажа първоначално мислех да раждам в София,
все пак съм живяла там,но в последствие се отказах
Mayflower Честита годишнина пожелавам ти още много години щастие и любов  bouquet

# 192
  • София
Абе боб много ми се яде, но гледам да се въздържам, че...... не се трае. То аз бих ги преживяла, но милото едва ли....

А, забравих да се похваля: снощи не вечерях и нощес нямах киселини. Чудо! Ставах само да пишкам, голям кеф.

# 193
Здравейте и от мен мамчета! Честито на всички празнуващи, а на всички необадили се да го направят максимално скоро и да успокоят присъстващите!!!
На мен днес ми предстои дълго, 5-6 чаасово пътуване с автобус, а и с бебо и се настройвам психически да издържа, защото чесно казано миналия път ужасно се изморих и се заричам другата седмица като се прибера да ми е за последно. Но като се замисля април трябва да се върна в София на работа за да си оправя нещата с новото майчинство така че.... Тогава ще съм с колата де, макар че бременна в 7-я месец 450км. с бебе в колата през нощта.... Не знам Confused Искрено препоръчвам на всички да не пътуват- определено!!! Naughty
По повод ромките- съгласна съм със Sv., че е тъжно жена-родилка да стои цяло денонощие в коридора, пак без да искам да обидя някого, много моля!!!! Praynig
Стискайте ми палци и ви пожелавам хубав и слънчев ден!!!!  bouquet

# 194
azvasi, стискам палци да мине леко пътуването! Избирай си удобна поза, вземи си за хпване и водичка, не пропускай на почивката да станеш и да глътнеш чист въздух! (леле, че назидателно прозвучах!  ooooh!)   Нали ще имаш възможност да пишеш, като пристигнеш? Моля те, да не не се притесняваме за теб!

За бобеца - или аз съм дефектна, или защото хем го кисна, хем в първата вода слагам щипка сода - не знам, ама не ми влияе "по-газообразно", да речем  Laughing Напоследък на салатка много го моря - още като се вари му слагам морковчета, лук и пикантина, а после подправям само със зехтин и балсамико - става супер, нещо като манждо-салат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт