Октомври09-тема 4

• 12 698
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Юлка,аз лично не мога да дам компетентно отношение,защото съм с постоянно бяло течение,но то е  защото си слагам Утрогестан и вече свикнах  Whistling
Относно оцветяването е много важно какъв цвят е!Ако е кафеникаво или червеникаво,задължително веднага на лекар  Naughty
Само да не те стресирам,но наистина е редно да се консултираш   bouquet

# 121
 Simple SmileЗдравейте на всички мами,очакващи бебоци през октомври.Аз съм Мария и съм от Шумен,и урааааааа ще си имаме бебче

# 122
  • София
Предполагам юлка може да разпознае бялото течение от кафеникаво зацапване или кръв. Не я стряскайте. Значи при мен понякога става бледо жълтеникаво и гъсто, но това е много рядко. Това ли имаш предвид юлка. Важното да няма мирис и сърбеж или парене при уриниране, но те съветвам да го споделиш това с лекаря и може би ще ти пуснат микробиология. Може да са гъбички, но може и нищо да не е. Дано не е нищо тревожно.

# 123
Надявам се,че тук ще намеря съвети и приятелки,макар и да не се познаваме лично. Embarassed

# 124
утре имам час при доктора и се вълнувам много,макар,че това ми е втора бременност-сигурно е нормално.Имам си едно прекрасно момченце на 10 години(Марти) Simple Smile

# 125
Здравей, maminos и честито радост!
При кого ще следиш бременността си в Шумен?

# 126
Някой попита за лекар, аз съм при д-р Ковачева в частният и кабинет, и тук разбрах че има още две момичета при нея.Иначе по ЗК, си следя в поликлиниката при д-р Елица Иванова.
За бялото течение, аз засега съм ок, предишният път имах много, и само карах лекарката да ми взима секрет и все се оказваше че нямам нищо нередно, но аз съм си паника. Сега вече знам кое  е горе долу нормално, кое не.
Пък и всеки организъм е различен, и всеки си го познава най-добре.
Така че вслушвайте се в тялото си и ако нещо ви съмнява, отивате на лекар, ние тука можем само да си говорим.  Peace

# 127
Здравейте и от мен.
Напоследък не-мога да се добера до компа се някои е на него.И аз докато се реша да пиша вече има нова тема и сте изписали доста.За сега ние сме добре утре съм на преглед и много се вълнувам да видим бебо как е.

# 128
ами сина си родих при д-р Германов и мисля пак той да ми следи бременността

# 129
ама се оказа,че утре нашия татко не може да излезе от работа и току-що отложихме часа за понеделник Sad

# 130
При условие, че цял ден работя на компютър е смешно че не мога да си погледна темата и аз Embarassed
Момичета и аз незнам къде да ходя, има добри отзиви от Вита, и за следенето на бременността и за раждането там, но сякаш ми е малко скъпичко, искам в Майчин дом но и аз не знам към кого да се обърна там...
Предната ми бременност не беше в София, родих в Шумен, и сега съм като пиле в кълчища, само попивам из форумите кой къде и от кого е доволен....

# 131
edira  аз също имам страхотни отзиви за Вита, един от гинеколозите там, ми оправи шевофете от първото раждане, половината не добре зашити, другата половиан тръгнали да се инфектират. Лекува ме един месец, и всичко беше ок.
Но има две причини поради които не мога да му се доверя за раждането, първата е че много държи на секцио, втората е че ако има усложнение по време на раждането, повечето частни клиники, превозват пациентите до големите болници, а най-вече майчин дом.
Аз по презумпция, винаги си имам едно на ум Wink
Има една лекарка там Калвачева, ако не бъркам. Само добри неща чета за нея.  Peace

# 132
Относно бялото течение, и при мен се появи, доста е обилно. Но не се притеснявам, защото няма мирис и различна консистенция. Ще си изчакам спокойно прегледа, който е на 6-ти март, и тогава ще искам да ми вземат секрет.

Миналата бременност ми я следи д-р Манчев от Майчин дом. Аз лично съм изключително доволна от него. Ходих на частно при него в патологията на Майчин Дом, а по ЗК, той ме записа при негов колега...но пусто имена взех да не помня вече. ooooh!
Не знам дали да го препоръчвам, защото моя бивша колежка не е доволна от него. Но за мен той е страхотен професионалист и Човек с главно "Ч"! Heart Eyes

# 133
  • Deutschland
Здравейте момичета.Днес за първи път ходих на доктор.Видях си точката или сакчето ако мога да кажа по-точно,но ми каза докторката че било още рано за ембрион да се види .Аз съм в 5 седмица+6 дни и се надявах да се види  Sad .Гледа ме с вагинален видеозон.Тъй като аз не съм в БГ ,ще се прибирам за пълните изследвания.Тук само видеозона ми струва 100 евро  Money . Кажете ми момичета нали не трябва да се притеснявам,че не видяхме ембрионче  Confused .
За течението да кажа и аз.Получих го преди около 4,5 дена.Няма цвят,мирис и е много леко.Но докторката каза че е нормално при бременност  Peace .

# 134
Не се притеснявай още е мъничко твоето бебче.Всичко ще е наред.
Аз днес бях на консултация и ми казаха че съм била в 7 г.с.и термина ми е на 09.10
Качила съм 10 кг.и това е при мен.Лека вечер на всички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт