Явно трябва повече да се занимаваме вкъщи, защото тук в детската градина не са се променили много нещата, още са на песнички и стихотворения.
Честно казано, смятам и че вашето е прекалено, все си мисля че децата са си деца, те са твърде малки още, би трябвало повече да играят (безгрижно), но няма лошо това си е система, и ти трябва да вървиш по нея. Тук системата я смениха, като вкараха сега подготвителен клас към училище, който е в градината, а има и в училищата. Сега ги искат да четат и пишат в първи клас, мисля че трябва да разпознават и числата, може би и елементарно събиране и изваждане. Но до до първи клас има още три години, смятам че ще усвоим тези неща за това време.
На Велизара трудно и задържам вниманието, интересно и е, но не е съсредоточена дълго време. Може би трябва и аз трябва малко да се образовам, с техники за задържане на вниманието.
Това с римуването е много интересно. Ще пробвам да видим моята щерка на прима виста докъде ще я докара. Това с бонбоните е приложна математика, на тази възраст това е най-сигурния начин да разберат за какво им говориш:)
А за зодията нямам думи...знам че и ти си близнак...оххх трудна работа, а и моята е с един характер, тръшка се, отговаря, инати се, но като реши може да е ангелче.
Хайде прати снимки, ама и на Богдан-Херкулес, че не сме го виждали:)

Каква математика, какво писане, това са ни толкова далечни предмети. Дори не ни и вълнуват. Правила съм опити, но просто човека не го интересуват такива неща. Дори се притесних по едно време, че видиш ли щом не го вълнуват ще е слаб ученик
.Иначе Ви попрочитам...ама като не пиша май губя нишката.
.
: