Даваха (може и още да дават) Пипи - анимация, по Канал1 в събота и неделя рано сутрин. На Гого му хареса. Карлсон не е долюбван у нас.
, впеатляващо е
.
, а играта на чист въздух й се отразява на здравето, много рядко боледува /за миналата година има една тридневна настинка-пу-пу/.Истината е, че тук има специфичен диалект, който не ми харесва, а в градината се употребява.Не са фатални нещата, но думички като "нЕма, дЕдо, одим...", смяна на ударенията, малките дечица много лесно се поддават и като слушат неправилен говор подражават.Сега вече ми е по-спокойно в този план, защото Лора вече има изграден до голама степен навик и вече много често поправя, когато чуе "нЕма" или друга неправилна дума.За общителност ... общителна е, не може да се спори просто, може би една идея повече от необходимото 
.
. Еммата е 17,5-18
, при ръст 100-102см.
и такива лудории
Сега бягам милички - приятен ден и много целувки на дечицата
Между другото аз на Дари не й давам да яде никакви салами, шпекове, кремвирши. Яде само пушени филета и месо. В къщи съм ограничила купуването на такива неща, защото не съм сигурна какво точно ядем. Само мъжа ми от време на време не издържа и си купи нещо, а Дари веднага се присламчва да яде, но и там я стопирам, че повече от 3 парченца не може
При всяко влизане в темичката, гледам дали има вече честитки 

.