Уау, Фрос, страхотна е Флора с ролерите.Какво колело има?
Лора е дребосъче, но все пак вече й е малка триколката, кара я, но ще трябва да купуваме по-голямо.Четох някъде из форума, че тези с педали под седалката /а не на предното колело/ и верига са по-добри и по-лесни за каране.
Споделете какви колела имат децата?
Засега най-много се радва на тротинетката, станала е много добра, направо се плаша какви скорости развива, миналата година я караше по-внимателно, но сега направо лети

В Кюстендил няма балет за съжаление.Нанс, пусни някоя снимчица на твоята балеринка
.Ти не си ли виждала някъде да се продават калци?Илиянка, ние йогата у дома я практикуваме цък цък цък и пак цък

Знаех си аз, че са ни със сходни спортни вкусове децата, /още като видях Вава на твоето колело досущ като моето спортистче
/.Теди наистина се губи, надявам се да са на разходки по цял ден с принцесите!

. Аз, след първия ти пост, се зачетох във вашата темичка за Йоханесбург... Останах със смесени чувства след прочетеното
. Посвикнахте ли вече?
. Може ли да кара вече самостоятелно?
Целувки
! Бързо и безпрепятствено да свиква с ролерите 

направо не знам какво да я правя - много спъната и тя милата. Имам чувството че на гладкото повече се спъва и пада, от колкото като катерят баирите с баща си. Дойдоха си вечерта и чушката й надута - почистих кръвта, но сърцето ми се свива направо. Докато не го строши това носле имам чувството че няма да се спре... Иначе проблеми с нея нямам. От както Никол се роди е станала доста по-самостоятелна - мие се сама, облича се, прибира си дрешките, хвърля мръсните в панера за мръсни дрехи - може би единствено има нужда от помощ като се къпим, като й слагам да хапва и при миенто на зъбите...