Юнските деца големи, ни правят нас сплотени!

• 32 707
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
cybercat, чудесна ти е дъщеричката!Защо си стоите у дома, заради жегите ли?
Уау, Фрос, страхотна е Флора с ролерите.Какво колело има?
Лора е дребосъче, но все пак вече й е малка триколката, кара я, но ще трябва да купуваме по-голямо.Четох някъде из форума, че тези с педали под седалката /а не на предното колело/ и верига са по-добри и по-лесни за каране.
Споделете какви колела имат децата?
Засега най-много се радва на тротинетката, станала е много добра, направо се плаша какви скорости развива, миналата година я караше по-внимателно, но сега направо лети  ooooh!
В Кюстендил няма балет за съжаление.Нанс, пусни някоя снимчица на твоята балеринка  Praynig .Ти не си ли виждала някъде да се продават калци?
Илиянка, ние йогата у дома я практикуваме цък   цък  цък   и пак цък Joy
Знаех си аз, че са ни със сходни спортни вкусове децата, /още като видях Вава на твоето колело досущ като моето спортистче  hahaha /.
Теди наистина се губи, надявам се да са на разходки по цял ден с принцесите!

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 18:09 от setony

# 211
  • София
Здравейте  Hug

Първо искам да поздравя Бетката и от мойто мъж! Бети, и той много се зарадва:) и ти пожелава лека бременност и здраво бебче! Предложи да спретнем една срещичка след празниците.

cybercat , много ти е сладко момиченцето  Heart Eyes. Аз, след първия ти пост, се зачетох във вашата темичка за Йоханесбург... Останах със смесени чувства след прочетеното  Thinking. Посвикнахте ли вече?

Фрос, много е смела Флора, браво на нея  Grinning. Може ли да кара вече самостоятелно?

Сети, много ме умили Лорката с трикото  Heart Eyes.

Смятам Еммата да я запиша на плуване след празниците. Тя няма търпение, щяла да стане русалка (от H2O, това е другата мания след Спортакус). Хубав спорт е, а се препоръчва и за деца с астма.

Сети, понеже питаш за колело. Миналата година за третия РД купихме на Емма това и сме много доволни.

Пожелавам на всички весели Великденски празници  Hug

# 212
  • София, център
Сети, не съм виждала калци в интерес на истината, но можеш да й направиш на Лоричка от дамски чорапи, само кончовете, или пък да й оплетеш/те, който може  Grinning

И ние на Луси й купихме подобен ВМХ, обаче вече й е малък, като вълка от Ну Погоди е на него. Миналага година не слизаше от него.

На ролери не смея да я качвам още, че е много заплесната, горката, на равно се спъва и пада, та какво остава пък и на колела...

Луси и аз я мислех за плуване, обаче те и без това се изстрелват май на Рибарица, няма как да стане. Ще шляпа там в басейна, ама без треньор.

# 213
Ние скоро ще се местим в жилищен комплекс с басейн.
Ще разчитам на таткото да си учи момичето да плува!  thumbsup Все пак му имам повече доверие, отколкото на чужди хора.

То при нас идва зима, де... ама все още има топли дни.

Някой ме беше питал защо си стоим вкъщи. Ами, тук разстоянията са доста големи и никъде не може да се отиде пеша, а пък е и опасно.

Иначе голям кеф - таксата за потребление на топла и студена вода е включена в наема и нямаме лимит. Всеки ден й пълня ваната да си шляпка като жабка.  Laughing

# 214
И Лора много обича във ваната, но задължително трябва да е с пяна  Laughing .
Ели, страхоно колело, нещо такова ще търсим, в розово, с верига и педали под седалката, чудно просто!Непременно да покажеш снимчица на русалката като я запишеш, супер е да се забавляват децата  Party Целувки  Heart Eyes
А да-Спортакус и русалките и при нас са на почит  ooooh! ...много ясно  Laughing
Бети - и аз да те поздравя от половинката ми, че и той много ти се зарадва  Hug

# 215
Здравейте, момичета!
Минавам, за да ви пожелая Весел Великден. Ние ще ходим във Видин и още утре ще заведа децата на крепостта Баба Вида, а аз ще се заредя с енергията на реката. Не съм се прибирала от септември.
Сетони, пожелавам ти още безброй моменти на умиление и гордост! И при нас не допускат родители на тренировките, затова, когато я видях на първото й представление, се просълзих, разтрепериха ми се ръцете, а родителите, които разчитаха на моя запис от камерата, си имат запис с трептящ образ Laughing
Сайбъркат, Светослава е много хубава - да ти е жива и здрава!
Фрос, как само позира Флора Sunglasses! Бързо и безпрепятствено да свиква с ролерите Heart Eyes
Хот и Нансен, давайте снимки на принцесите Praynig
 А ето снимки от нас - Лазаров ден и Цветница http://family.webshots.com/album/571149280KTDOvS

# 216
  • София
Много сте милички, още веднъж благодаря.

Сайбъркет, според мен ти си писала и преди в тази отчетна тема. Много ми е познат ника ти, не че има кой знае какво значение в същност. При вас през зимата колко е студено? Комплекс с басейн звучи супер.

Сети, и на мен ми се иска много да запиша Ивка на художествена, но тя май няма такива амбиции. Кака Лили, която им преподава гимнастика в градината явно е доста строга, защото доста момиченца се отказаха, включително и Ивка. Но здраве да е.
А снимката на Лорка защо не мога да видя. Само такава мъничка ли е?

Ние по празниците може би ще отскочим до село за 1 ден, останалите дни по гостита и ще се занимаваме с подреждане стаята на Ивайла. Трябва да сглобим креватчето, което купихме от Икеа миналата година.

На Русалките и аз съм и фен. Ивайла като че ли не толкова, иска да ги гледа само докато са русалки. Но ако го засека по телевизията, си го гледам.

# 217
  • София
Бет, искам да ти дойда на гости някой ден Embarassed. Сигурно сте сътворили вълшебна къща  Crazy

Сети, ако ти харесва колелото, ще пиша къде ги има. Мъжът ти още ли работи в София?

Маги, страхотно семейство сте  Hug

Весели празници, момичета  Hug

# 218
Бети, честито  Hug Желая ти спокойна, изпълнена с много хубави емоции бременност и сладко бебче през август.
И аз искам да ти дойда на гости, хич не ни показваш какво сте направили в къщи и Ивайла отдавна не сме я виждали. Какво легълце и взехте от Икеа и аз съм харесала една цяла серия от там, мисля че Мамут беше.
cybercat, добре дошла. И на мен ми стана интересна темата за Йоханесбург  Rolling Eyes
Леле, който си има момиченца какви тръпки си има, помня че и аз като дете много исках да имам такова трико като на Лора.
Сети, нашето колело е подобен модел като това, което е показала Хотчето, естествено в синьо. Ние не го караме нашето, изключително тежко е. Само това ще те посъветвам да гледаш, че и моя приятелка се оплака от същия проблем.
Флора е върховна  Heart Eyes А на Маги снимките нещо не ми се отварят  Sad
Весел празник ви пожелавам на всички  Hug

# 219
  • No Line On The Horizon
Бети, пожелавам ти безпроблемна бременност  Hug
Нашето колело е на Дино, 16 цола е и е наследство от Мия. Много е важно да е не е тежко, първото колело на Мия беше много тежко и за това, второто, много избирах и не съжалявам.
Ето го:

# 220
fros, това дете ЮНИ 2005 г. ли е родено?

Или това е каката?

Впечатлявам се, че кара велосипеда без помощни колелета.
Моето момиче още не може...

# 221
Здравейте мацки  Hug Heart Eyes

Тук сме, но честно казано време за форум не остава хич. Маринушка си ходи на детска градина, искаме да я записваме на лека атлетика, но залите в ремонт сега и ще чакаме не знам колко време. Колело караме също с помощни колела, затова пък стана експерт със ските  Crazy И при нас Мързелград е на почит - каката като се загледа и е като под хипноза -никой не отразява, нито чува какво я питаш, нито отговаря - облещва се пред TV-то и ни приема, ни предава, не приклепва  ooooh! Един ден от сутринта до следобяд беше пред телевизора (рядко й позволявам толкова дълго да стои).

Сънчо честито мила - пожелавам ти лека бременност и живо и здраво щураче на което каката да се радва. Много хубава новина  Hug Heart Eyes Коя е следващата късметлийка  Whistling Thinking   hahaha Да посочвам ли?

Малка буба е кротанче, малко колики ни мъчат, но то си е в реда на нещата. Определено свободно време не остава, но затова пък къщата е пълна и е доста забавно. Сега и миткаме по разходки максимално, само чакаме да пекне слънцето и като изтървани - къде по задачи, къде до магазина, къде до парка - не пропускаме възможност Simple Smile

Маринка вчера падна на тротоара и пак удари носа  Cry направо не знам какво да я правя - много спъната и тя милата. Имам чувството че на гладкото повече се спъва и пада, от колкото като катерят баирите с баща си. Дойдоха си вечерта и чушката й надута - почистих кръвта, но сърцето ми се свива направо. Докато не го строши това носле имам чувството че няма да се спре... Иначе проблеми с нея нямам. От както Никол се роди е станала доста по-самостоятелна - мие се сама, облича се, прибира си дрешките, хвърля мръсните в панера за мръсни дрехи - може би единствено има нужда от помощ като се къпим, като й слагам да хапва и при миенто на зъбите...
Щях д апиша още но малката ме вика. Целувки

# 222
  • No Line On The Horizon
fros, това дете ЮНИ 2005 г. ли е родено?

Това е каката миналата година, исках да покажа какво е колелото. Сега за Флора отново сложихме помощните гуми.

# 223
Христос воскресе!
Честит Празник!!!Желая на всички много здраве и любов и нека вярата в сърцата ни ни помага и подкрепя делата ни!

# 224
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

Общи условия

Активация на акаунт