Юнските деца големи, ни правят нас сплотени!

• 32 709
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Zdraveite otnovo. Nabarzo ot nas poneje ne mi raboti kredora:
Dobre doshla na Cybercat! Krasivi snimki, hubavi jeni i deca;)

Natalie sashto e mesarka poneje bashta i e mesar;) No sme golemi pochitateli na picata i spagetite sashto. Ot bg kuhniata sa i lubimi musaka i pileshka supa koiato az gotvia s mnogo zelenchuci i po malko pile. Edinstveno togava iade zelenchuk.
Drugiat problem s koito se sblaskahme ot okolo mesec e shokolada...Obojava, iska, moje iziade ciala kutia s bonboni ako i dadat.

Ahhhh za detskite gradini na techenie - sashtata rabota i tuk - klimatika do dupka na studeno i ako vi izpratia snimki - samo moeto e oblecheno s dve bluzi i pulover a drugite sa goli i bosi.
Dnes se uspahme, ne ia zavedoh na gradina i cial den igraiat sas sestra si.

# 196
  • София, център
Сайбър, да, заради високата престъпност и отвличанията на деца, по специално.

На нея мъжът й е германец, който 10г. е работил в ЮАР, музикант, тя пък беше стюардеса в Дубай. Избраха Германия.

# 197
  • София, център
Пу за Сънчо разконспирираната!

Ама може ли да не похвалиш бе Бети?! М?!

Момък ли чакате?

Иии, честито, разбира се! Да сте живи, здрави, щастливи и всичко да мине леко и безпроблемно!

Да си жива и здрава!

Дай малко подробности!

# 198
Нансе, как успя да я разконспирираш?
Бети, стискам палци миличка за лека и безпроблемна бременност, и живо и здраво детенце накрая. Hug
При нас бабите и дядовците си мечтаят само я за момченце, я за още едно момиченце, даже и две наведнъж искали Mr. Green хаха, ама аз нещо не се навивам хич.

# 199
Йееееееееее, честито Бети, лека и безпроблемна бременност, здраво и прекрасно бебоченце!Много се радвам и мнооооооооооооооооооого те прегръщам  Hug Heart Eyes Hug !

# 200
  • София
Отдавна съм я разсконспирирала аз.Може би още преди около месец.Ама чакам сама да се похвали.
Сънчо  Hug

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 11:52 от Ali&Meli

# 201
  • София
Ей, следователки.
Ами нали знаете, че съм си скрита Марийка.
Беше ме шубе в началото да си казвам, викам си айде като мина 12-та седмица, ама тя си мина отдавна, а аз още не мога да се престраша. Даже късно и в августовските мами почнах да пиша.
Но онзи ден ли беше най-накрая се мобилизирах да си сложа лентичка, реших, че няма да влагам суеверия и подобни глупости и си викам - сега ще ме надушите. И познах.

Много ви благодаря за пожеланията, имах нужда от вашето потупване така да се каже и все си повтарях, че трябва да ви кажа.
Да, момченце чакаме, живот и здраве август месец.
Ивайла е доста ентусиазирана, периодично пее на корема песнички, за да я познавало бебето като се роди.
Тъпото е, че ме мъчи един зъб от 2 нощи, днес следобед съм на зъболекар, той ми каза да си направя снимка, ама на мен ми се иска първо да ме види, а не да избързвам със снимката. Уж нямало проблем, но и в лабораторията и АГ ми каза, че ако е належащо да си правя.

# 202
  • София, център
Бети, няма проблеми за снимка. Нали те замятат с едно, като желязна мантия. Няма да облъчат бебето. Ако си минала 5-ти месец, и упойка може.

Айде, още един път честито.

П.П. Аз така, по лентичката те разконспирирах, в някаква друга тема.

# 203
  • някъде ... тук ...
Де я тая лентичка?
Лека и безпроблемна Hug

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 18:57 от ЕлиТ

# 204
Привет, дами! wavey
Сънчо, страхотна новина! Много се радвам за вас! Целувки, прегръдки и пожелания за безпроблемна бременност от мен, а на финала едно здраво и спокойно момченце! Heart Eyes А иначе за докторите, които едно пишат, а друго казват, просто си оправдават направленията и изстискват пари от здравната каса, т.е. само ги слушай, а недей да им четеш писаниците Laughing Как е бъдещата кака? Оправи ли се?
Нансен, надявам се, че и Луси вече е добре! Praynig
Съкровищнице, и вас ви мислех - радвам се, че операцията е минала успешно!  Hug
Фрос, много сте хубави на снимките! Simple Smile Трябва да запознаем децата някой ден, пък и ние да си побъбрим.
ЕлиТ, рисункоснимката е уникална Wink
Cybercat, добре сте дошли със Светослава! Simple SmileЯвно сте си изкарали добре на срещичката. Покажи и Светослава как позира Sunglasses
Jungle, приказни снимки...много са пораснали госпожиците. Много сте красиви! Heart Eyes Софито каза, че бебето с гълъбите (разбирай Елоди) вече е принцеса. Споделям това мнение! Нати какви букли има ... а този дяволит поглед...
За четенето и смятането беше питала по-напред. Накратко ще се опитам да опиша ...
Четем, за да възприемем информация, за да общуваме, т.е. смисъл има тогава, когато можем да възприемаме света в неговата сложност, с неговите закономерности, да осъзнаваме причинно-следствени връзки. Приоритет става четенето, когато детето има тази готовност. Тя служи за основа, на която може да се стъпи, за да бъде то обучавано в четене с разбиране и осмисляне на прочетеното.
Писането е свързано с развитието на фината моторика на пръстчетата на ръцете.
Смятането е възможно, когато детето е осъзнало какво е това цифра и броене.
Децата заучават лесно наизуст и са способни механично да възпроизвеждат, но осмислянето става чрез последователно обучение. Тогава има смисъл.
"Изпитите", които предстоят на Нати, така, както са описани от теб, ми звучат добре за проверка на индивидуалната готовност на детето за училищно обучение. Но "спечелилите" Laughing не означава, че непременно са по-  от другите. В един момент се получава едно изравняване на възможностите на различните типове темперамент, но от написаното от теб разбирам, че и това се отразява при наблюдението.
Важно е в определени възрастови граници да се усвояват определени неща, които да способстват за нормалното развитие на детето. При различните деца обаче научаването става с различни темпове и нещата, които го стимулират и провокират, също са различни.
За храненето - мусака, сарми, манджи с ориз, боб, леща, картофи, зеле, супи - всичко с месо, кюфтета, домашно приготвени сладкиши, кремове. Салати и плодове обожаваме. Дечковците могат да изяждат в промишлени количества сурови моркови и краставици. 
За кашлицата - вече съм ви казвала, че от октомври до март (тази година до януари Mr. Green , защото изключих, че гранулите са свършили и забравих да взема) им давам профилактично ехинацея веднъж седмично.
Направо се улях ooooh!, за което извинете, но пък сега ми е паднало Mr. Green
Поздрави и гуш на всички Hug

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 19:11 от maggie

# 205
Как сте любими дами  Hug Heart Eyes Hug , аз да ви се похваля, записах Лора на художествена гимнастика и вече няколко седмици сме там - във възторг е, дано продължи да й харесва  Party .Три пъти седмично по един час ходи и е голям купон.Аз съм много доволна.Не се допускат родители, но аз първите два пъти се вмъкнах, първият път като я видях по трико как изпълнява упражнения и очите ми се напълниха със сълзи, добре, че бях в едно ъгълче и не се виждаше, че подсмърчам  Embarassed .Сега показва вкъщи позиции и шпагати  Grinning .Ето, да я видите, въпреки, че снимчицата е с много кофти качество :

Трикото е мое, когато съм била колкото нея  Joy .
Случайно някой да е виждал из Софията да се продават някъде детски калци /или е правилно калцуни newsm78/ ?
Виждам, че за хапване и менюта споделяте, аз с риск да ме обвините в лъжа Mr. Green, мога да споделя, че Лора си хапва от всичко.Обича и месо и зеленчуци и тестени, хапва супички, салати, банички.Всички непознати веднага решават, че е злояда, заради килцата, но всъщност тя си се храни добре, просто постоянно се движи.
Пишете вие как сте?Празниците къде ще ги празнувате?
Целувки на  и хубав ден   bouquet

# 206
  • София, център
Лора е бонбон!

Толкова са сладки с трикцата, и Луси е същата на балета! Куклички! Дано й се запази ентусиазма   bouquet

# 207
  • Варна
Голяма сладурана е Лора!!!

Бети честито, безпроблемна бременност и най-сладкото бебе на света!! И аз в началото не исках да казвам, ама ти много си устискала Wink

Теди ми се губи нещо?

За хапването, малко сме капризни, месо яде, супи не (поне не вкъщи), тестено хапва, от плодовете - ябълки, банани, портокали на фреш, от зеленчуците краставици, моркови и домати.
Картофи отказва, ако не са пържени, ама аз не давам много, освен когато ходим до Макдонълдс, ориз на сарми и пълнени чушки, иначе не. Умира си за пържени кюфтета и нескуик.
Иначе сме 19кг., 112см. (обута с маратонки).

И аз смятам да я запиша на някакъв спорт, не знам дали не е всичка за балет, иначе ми се иска заради стойката и правилната походка която изгражда, не мисля да е професионално освен ако тя не пожелае. Йогата за деца също е много хубаво, но във Варна няма. По натам ще я пусна и на плуване задължително, изгражда много добър имунитет при децата, и развива хармонично тяло, и на танци но в по-късна възраст за да има увереност по дискотеките  Sunglasses

# 208
Здравейте, приятели!
Не е включвам много често в темата, но нямам много за разказване. Стоим си вкъщи по цял ден.
Малката ми не се храни много добре откакто сме в Африка. Дали е заради жегата, незнам... И в България не искаше да яде много през горещите дни.  Sad

Ето я: http://www.cybercat.snimka.bg/album.php?album_id=342088&pid=11263402

Не е мноо слаба, но не е и дебеланка.
В България ходеше на модерен балет, но тук още не сме намерили школа.

Физическите упражнения , танците и спорта за много полезни за децата във всички възрасти, така че - поздравления за всички родители, които са записали децата си.   bouquet

Искам също да пожелая лека и пезпроблемна бременност на Бети и бързо раждане!

Хубав ден на всички!  bye

# 209
  • No Line On The Horizon
Здравейте!
Флора се храни добре като цяло. Вечер върти малко номера и проявява капризи, но за сметка на това през деня си хапва.
Научи се да кара колело (с помощни гуми естествено). Понеже Мия кара ролери, вече и Флора има.

Общи условия

Активация на акаунт