Юнските деца големи, ни правят нас сплотени!

• 32 712
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Ели, snimkite lajat, da jivee Adobe Photoshop-a Twisted Evil
Ели Т добре се е нарисувал Гого! Браво на детето!
Изабела като спомена силна храна, я кажете какво обичат да ядат децата?

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 10:11 от Jungle

# 181
Боби  яде всичко,нямам проблеми с изхранването. Laughing

# 182
  • някъде ... тук ...
И Гого е същия като Боби Laughing

Пете
, не лъжи за фотошопа Whistling

# 183
  • София
Луканка, пържоли, яйце на очи, грейпфрут с лъжица, филия с кашкавал, чубрица, кашкавал и салам, мляко с топчета.
От плодовете май всичко обича, най-много ябълка. Естествено пържени картофи, но ги яде само ако сме на кръчма.
Обожава KFC, може да изяде почти цяло меню сама.
Определено е месарка.

В къщи трудно яде, в градината госпожата каза, че тя и нейната приятелка си изяждали абсолютно всичко.
Явно си е друго сред деца. Ивайла ми заяви, че в детската градина готвят много хубаво.

Ивайла няма 13 килограма, точно като Лорката си я представям, клечони и половина.

Гого ме изкефи с рисунката, много е яка.
Трябва да ви сканирам някоя от творенията на Ивайла, най-новото, което открих е фигура седнала на маса, на масата неща за ядене.

Хотче, забравих те мила, така ми се искаше да те видя, а сега ме е ужасно яд. Ходихме днес на вегетариански, можех съвсем спокойно да оставя стоян и ивка, ама пусти мозък, хич го няма напоследък  Mr. Green
А вчера имах дърводелци. Ще взема да ти звънна утре, може пък да си там, знае ли човек, ако не са закрили стройкото.

# 184
  • Варна
Сети, Лора е принцеса! Много е пораснала,и е така нежна! Да ти е жива и здрава!

Fros, децата са ти прекрасни и много пораснали и двете. Много сте хубави и трите!! Ти изглеждаш много свежо както винаги!!

Пете, не лъжи наистина, в страхотна форма си!! Предполагам че е смесица от ген и положени усилия, браво!! А за двете ти момиченца нямам думи, Нати нямаше да я позная, тя е малка госпожица, толкова е красива, с тези сини очи, има невероятно излъчване!! Малката наистина прилича на теб, и изглежда много лъчезарна!! Да са ти живи и здрави!! Целувки!
Все се каня да ти драсна някой мейл, ама...много съм несериозна.

Хотче и нашето тържество беше точно така като описваш вашето, с изключение на водещите. Много беше сладко, ама нямам снимки, щото снимах с камерата. Вавка беше кученце! Всички бяха с с тематични шапчици и облекло. Сладури, накрая казаха едно стихотворение на мамите и ни подариха по едно изрязано сърчице със залепено цвете на него Simple Smile

Изабела, много се изгуби нещо? Тука ли си си?

За хапването в гардината яде всичко, в къщи има претенции. Определено и моята е месарка. Зеленчуци малко, плодове прояде наскоро. Супи отказва абсолютно. Мляко пие, и кисело рядко, сирене почти не, кашкавал да.

# 185
  • София, център
Ха Здравейте!

Страхотни снимки сте показали! Браво!

Луси яде основно супи, салати, плодове и кисело мляко. Месо не обича, най-много нещо на скара, но и на него му се назландисва. Аз съм така. Хляб обожава.

# 186
# 187
 newsm56 Да се запиша и аз.
Момиченце - Светослава, родена на 08.06.2005г.
Приятно ми е!   Nature Sunny

# 188
Добре дошли cybercat  welcome

# 189
  • някъде ... тук ...
Добре дошла, cybercat Hug
Да те добавям в списъка?

# 190
Да, моля.  Grinning
Ще мине малко време, докато "опозная" всички, съжалявам, че не съм се записала досега в "отчетни".  Embarassed

Виждам, че сте си записали и имената.
Моето е Зорница, таткото също има  регистрация в BG-MAMMA - Belefor (Радомир)
How do you do!

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 10:03 от Анонимен

# 191
  • някъде ... тук ...
Напоследък по-малко пишем, ама в началото бяхме като фурии Laughing
Все се каним за бирена среща и все не успяваме да се видим от известно време Rolling Eyes

SAR е ЮАР нали

# 192
  • София, център
Добре дошла Сайбър!

Засичала съм те из други теми!

Разкажи малко за ЮАР, работите там ли, как се решихте да заминете, какви са условията за детенце там.

Моя приятелка там на полет се запозна със съпруга си, там се и ожениха, но щом се усети бременна и бързо бързо избягаха към Европа.

# 193
Леле, едва ви изчетох  Mr. Green Браво мамита, само така  Hug
Пак съм пропуснала да честитя купчина празници! Но за сметка на това на всички желая здраве, щастие и любов  Heart Eyes   bouquet
За Лорка, разбира се, специални целувки и много, много усмивки!

Всички снимки са невероятни  Heart Eyes

За академичното образование ... ами нищо няма да кажа  Mr. Green. Зная, че се е научил да си пуска сам дискове с филмчета. Вниманието му не се задържа за повече от 10-15 секунди на една тема Simple Smile. На моменти ме изненадва, казвайки "тази буква е еди-коя си" или този етаж е 6-ти ( като го смъквам пеша по стълбите). Но тръгна ли да задълбавам и да разпитвам се отплесва и ме отсвирва  Whistling . Неговата собствена вселена явно е прекалено шарена и завладяваща и няма време за такива прозаични неща и толкова губене на време. От детската носи картички " Отличник по математика" и " Отличник по англ.ез. ". Аз разбира се смятам, че на всички раздават такива. А той ги ползва за изграждане на гаражи за колите и/или къщи за динозаврите.

Рисунката на Гого е страхотна  Joy . Браво на него.

Спирам да чета и пиша, че мога да си откарам и цял ден с вас.
Поздрави, целувки и мнооого усмивки

# 194
Ох, какво да ви кажа за ЮАР, има и хубаво, и лошо. Ние със Сиси сме нови. В  Родители в чужбина - По държави имаме тема - вече сме изписали 10 страници, но предупреждавам - 3-та и 4-та страница на са за хора със слаби сърца.
Скоро си правихме форумска среща:
http://www.cybercat.snimka.bg/album.php?album_id=359819
(просто нямаше как да не се изфукам със снимки)  Mr. Green

Виждам, че споделяме как се хранят нашите юнски дечица.
Моето в България се хранеше стабилно, но тук е горещо и малко й се развали апетита. Може цял ден да ръба краставици. Месарка е, определено, дай и бяло крехко пилешко месце и пържени картофки. Зеленчуците не ги признава много. Като направя за гарнитура ориз със зеленчуци, почват едни уговорки - "това зеленото (грах) и това  жълтото (царевица) не ги обичам" И моркови не обича!  Sad
Още не сме намерили детска градина за нея, но трябва скоро да я пускаме, за да научи английски. Но имам толкова притеснения за детските градини - чувала съм, че тук децата ги държат на течение, така им се "изграждал имунитета" Shocked
Засега Сиси по цял ден играе вкъщи и гледа Хари Потър (аз съм луда фенка и имам всички серии), Ну Погоди, Bee Movie и каквото се намира из къщи. В България и тя беше луда по Мързелград. Спортакус и Стефани са най-добрите, как!  Mr. Green  Аз нямам нищо против Мързелград, ако намеря серийките, ще й ги запиша.
Nansen, решихме се да дойдем, като се изключи лошото, тук стандарта на живот е на доста по-високо ниво. В момента сме само на заплатата на мъжа ми, но стига. Има и за пазаруване, и за дрешки, и за електроуреди и т.н, че остават и за ресторанти.  Естествено, една заплата е добре, но две са още по-добре, затова щом се преместим в новата квартира, и аз ще си потърся нещо в този район.
Приятелката ти каза ли ти защо се е махнала? Аз подозирам, че е заради високата престъпност. За подробности - виж темата за Йоханесбург.
Лек ден на всички юнски мами!    Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт