® E-bay - тема 22

• 45 271
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Какво става с Емпресата нали тази ве4ер ще тръгва камиона?Нищо не разбрах кога да го 4акаме в БГ

# 676
  • София
До 3 март щял да пристигне.

# 677
платих една блуза от един таиландец , след няколко дена ми пише , че му е изтекъл ebay и пита дали искам да ми върне парите и аз му казах да ... въпроса ми е по - какъв начин ще ги върне

# 678
  • на пистата
ще ти се върнат или в картата или в пейпал акаунта,имай търпение поне 4-5 дни

# 679
  • София
Здравейте, миналата седмица получих един мп3 плейър, който се оказа че не работи. Продавача ми предлага да му го пратя обратно за да видел какъв е проблема и след това да ми го замени. Чудя се има ли опасност да не получа друг?

# 680
Ей така с краченцата трябва да се бута май  Laughing
Да. Доколкото съм чувала, били много популярни. Развиват координацията и равновесието.

Тук има видео и снимки  Wink

# 681
Здравейте, един въпрос, знач че се е обсъждало преди, но все пак да питам. То човек докато не изпадне в тази ситуация не помни кво е чел.  bash

Снощи спечелих 1 сакенце, като доставката беше 3 лири, тази сутрин като реших да плащам доставката вече е 4 лири. Изходът от ситуацията беше да се пише писмо на продавача, нали? Той може да си промени предполагам доставката.

# 682
  • Бургас
Всъщност кое от колелцата се продава розовото или синьото?
Регулира ли се височината им, изобщо за каква възраст са и цена разбира се?
atlantica пиши на продавача и питай, на мен ми се случи и също ставаше въпрос за 1 лира и се оказа че ми е включил някаква застраховка аз отказах защото не си заслужаваше и ми прати нов инвоис с коригирана доставка  Peace

# 683
Момичета каде мога да видя номера на пратката,че чакам една рокля от американския и зная че може да се проследява но немога да намеря номера на пратката а вече станаха две седмици откакто я платих и още я няма. newsm78

# 684
madlena
спечелил съм ги 2те и си нямам никаква идея за характеристиките им
Der coole BIG BOBBY RUNNER PRINCESS schult spielend die Motorik und den Gleichgewichtssinn von Kindern ab 3 Jahren und ist dadurch die ideale Vorbereitung aufs Radfahren. Der Rahmen aus pulverbeschichtetem Stahlrohr in Verbindung mit einem blasgeformten Körper und ergonomischen Softgriffen macht das Laufrad zum robusten Kinderfahrzeug. Eine kindgerechte Handbremse und griffige Luftreifen sorgen für sichere Fahrten. Durch die Höhenverstellbarkeit wächst das Laufrad mit und bietet so auch größeren Kindern grenzenlosen Fahrspaß. Ein kugelgelagerter Steuerkopf macht das Lenken des BIG BOBBY RUNNER PRINCESS präzise und leichtgängig. Und im Geheimfach haben Gummibärchen oder andere Schätze Platz. Alter: ab 3 + Größe und/oder Gewicht: 12 x 88 x 63 cm ; 1,5 Kg Produktgewicht inkl. Verpackung: 8 Kg ACHTUNG:
това пише продавача, каквото и да значи то

# 685
madlena благодаря. Няма да плащам докато не се уреди въпроса. Амаха.То 1 лира, но докато дойде до Русе и станало 5. Laughing

# 686
  • Бургас
Оххх аз и немския сме несподелена любов  Crazy, само цифрите и някоя друга дума разбрах  Crazy, търся подарък за РД на сина ми става на 3 год. и мислех нещо тротонетка да му взема ама и това ми харесва- я сподели някоя цена.

# 687
  • виртуално
Ужас, вече и съпружеското тяло се набърка в пазаруването - една раница Gelert и стопове за кола. Като гледам темповете и сумите, които профука за няколко часа - за мен не останаха пари за харчене  Cry

# 688
  • на пистата
Ужас, вече и съпружеското тяло се набърка в пазаруването - една раница Gelert и стопове за кола. Като гледам темповете и сумите, които профука за няколко часа - за мен не останаха пари за харчене  Cry
споко,то така се започва Joyоткакто показах на моят ибей и е луд за вързване.купува ли купува ooooh!

# 689
Мда
някой да иска колело

Дуранго, колко струва колелото, много се вгледах в него, харесвам такива неща, които карат децата да се движат и по тази причина се боря със зъби и нокти да не купуваме на синчето от тези акумулаторните мотори.

Относно описанието на колелетата, най същественото е, че седалката се регулира на височина и другото, тегло на стоката 1.5 кг. newsm78 а с опаковката 8 кг. newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт