® E-bay - тема 22

• 45 275
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
Хахах, ами нз ама за похарчени около 30 лири, ако не ми е върната една сума, да са макс 50, да ми искат около 200 лв нормално ли е?  Shocked

# 661
Ами моята карта е дебитна, не знам как стои въпроса с кредитните карти. Но какъвто и да е проблемът, не е от курса на лирата. Най-добре иди в банката и разбери за какво става въпрос  Peace

# 662
Хахах, ами нз ама за похарчени около 30 лири, ако не ми е върната една сума, да са макс 50, да ми искат около 200 лв нормално ли е?  Shocked
Не е нормално

# 663
  • Бургас
Най-добре си виж транзакциите (ако имаш онлайн банкиране) или в банката утре.  Дано да не са ти я хакнали ...  Thinking. Наистина не е нормално. Мойта е кредитна на Пиреос и паунда е на съвсем разумна цена, сравнено с курса на БНБ и Пейпал.

# 664
  • Варна

При Виолета в кв.Павлово има 2 непотърсени пратки от Англия - на Ваня Маринова(електрически инструменти за маникюр),и втората е на Александра Парашкевова - Виолета се съмнява че може да е от Пловдив.

На скайпа Мариела е допълнила (цитирам):машини dewalt който има да ми пише бързоооооооооооооо

Мда, аз. Щото нещото не е за мен а детето ми си сменя квартирата и нямал време, обеща утре да иде. Simple Smileдано не е проблем.
А моите неща трабва да пътуват с днешния курс и ще ги чакам с кутриерите. Grinning

# 665
предварително уведомявам немско говорящите (пишещи, четящи, слухтящи и т.н.) че ще имам нужда от тяхната помощ,
спечелих от същия шваба разни неща за около 600 euro
между които и розово колело без педали  ooooh! ooooh! ooooh!
ама за 30 euro с 2 euro доставка, що пък да не го взема

но пък си имаме лего и плеймобил за не знам си колко време на пред

# 666
платих една блуза от един таиландец , след няколко дена ми пише , че му е изтекъл ebay и пита дали искам да ми върне парите и аз му казах да ... въпроса ми е по - какъв начин ще ги върне

# 667
предварително уведомявам немско говорящите (пишещи, четящи, слухтящи и т.н.) че ще имам нужда от тяхната помощ,
спечелих от същия шваба разни неща за около 600 euro
между които и розово колело без педали  ooooh! ooooh! ooooh!
ама за 30 euro с 2 euro доставка, що пък да не го взема

но пък си имаме лего и плеймобил за не знам си колко време на пред
Durango че как върви тва животно бе  newsm78
Мил@ благодаря, ама търга свършва след малко, та или ше го взимам или не. Ама щом твпйто детенце е толкова голяма (мойта е на 8 мес. и трябва доста време да го пазя) май няма смисъл да го купувам изобщо.

# 668
  • София
Ей така с краченцата трябва да се бута май  Laughing

# 669
  • софия
Ей така с краченцата трябва да се бута май  Laughing
Да. Доколкото съм чувала, били много популярни. Развиват координацията и равновесието.

# 670
А спирачките за какво са, ако дигнеш над 100 ли  Joy . Сори извинете оспамих темата, ама ми беше много смешно  Blush

# 671
Момичета и момче може ли малко помощ за по ясен превод на това любезно писмо от Англия. може и на ЛС

Hi
Items were posted on 4th february we have the receipt for proof of postage would you like us to send it to you so you can claim back from post office or do you want to leave it a bit longer as it was sent surface mail as you requested.
Many Thanks
Mel

Благодаря предваритевлно!

# 672
Мда
някой да иска колело
аз имам още едно вече
и полицейската станция лего дето в метро е 107 лв - 68

# 673
Момичета и момче може ли малко помощ за по ясен превод на това любезно писмо от Англия. може и на ЛС

Hi
Items were posted on 4th february we have the receipt for proof of postage would you like us to send it to you so you can claim back from post office or do you want to leave it a bit longer as it was sent surface mail as you requested.
Many Thanks
Mel

Благодаря предваритевлно!
Нещатата са ти изпратени на 4 ти февруари, имат си биляжка и ако искаш могат да ти ги изпратят да се оплачеш тук или ако искаш може да изчакаш още, защото не е въздушна (т.е наземна е) поща какот си поискала.
това ти казват
само че ти не можеш да направиш claim само те могат, стоката до получаването и е тяхна собственост. И верно, щом не е въздушна може и 2 месеца да пътува

# 674
ама готини колела, чак ме е яд че не мога да дойда на работа с тях
След като продадох люлките от този в продавалника, ще продам и колелата

Общи условия

Активация на акаунт