Отговори
# 120
Даааа,очаквайте ме в скоро време на  мотор...

Наде,ще помагам,разбира се!Аз незнам дали ще работя това все още,но ми е интересно и полезно за момента.Дори директорката на детската,в която ходи Тони ми беше предложила работа като учителка,макар да не съм завършила,но се отказах.Нали боледувахме доста,нямаше как да стане!
И аз обмислям магистратура,макар че не съм първа младост,но ще видим!

# 121
Аз точно за това се навих, щото има много работни места, големи отпуски и почивки, а и заплатата, за това което работиш, не е малка, както сме и с висше образование...
А пък и ще мога да обръщам достатъчно внимание на Коко.

# 122
  • София
Пишете още една учителка. С вече записана магистратура - Логопедия. Аз пък искам да почна в детска градина за специални деца. Все си мисля, че практиката повече ще ме научи, от изпитите, на които не ни обръщат внимание. На 4.4. имам изпит по бълг.език и фонетика. Ако съм си мислела, че ще ми е трудно да науча правилата, които използвам всеки ден.

# 123
Момичета, утре в театър 199 от 11.30ч. ще се играе "Слончето с розовите уши" и мисля да заведа Нена. Ако има още желаещи - свиркайте. Ние сигурно ще отидем по-раничко, за да пием кафенце и да вземем билети  Laughing

Възхищавам се на хората, които обичат учителсвуването, обаче като дете на начална учителка мога само да кажа - след 15-20 години практика се бъгват!  Mr. Green  Майка ми винаги се е отнасяла с нас повече като с ученици, отколкото като с деца  Sad Иначе е най-добрата начална учителка, която познавам...

# 124
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13544&AlbumId=48630
 ох, опитах се да кача снимки на малкия, дано съм успяла този път  Rolling Eyes
А на мен ми се отваря и предния адрес, който съм дала, не знам при вас защо не се отваря newsm78

# 125
  • София
Сега вече се отваря, много сте хубави!   bouquet

# 126
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13544&AlbumId=48630
 ох, опитах се да кача снимки на малкия, дано съм успяла този път  Rolling Eyes
А на мен ми се отваря и предния адрес, който съм дала, не знам при вас защо не се отваря newsm78

Ами предишния беше ако не се лъжа копиран докато си била вътре в албума и си го редактирала. Може би затова се получи проблем...
Иначе малчо е голям сладур!  Hug

# 127
Мириндичке, може и така да е, не си спомням какви съм ги натворила newsm78
Ер, мерси  bouquet

# 128
Промяна в плана! Утре няма да ходим на тейтър, ще го отложим за неделя, евнтуално... Пак ще пиша... Ама поне идея ви подхвърлих...  Wink

# 129
Здравейте момичета, отдавна не съм се включвала, но ви чета редовно. Ние за сега сме добре, да не ме чува дявола. Посмях се на вашите бисери, а ето малко и от нас (те са много ама май ще трябва да си ги записвам, че не ги помня всичките):
"Мамо, ти си злата мащеха..."  Shocked
"Какво седиш като бастун"  Shocked
"Какво ме гледаш с тез зелените очи... "    Shocked
Легнали сме вечерта и се гушкаме, и аз му казвам : "Ти си най- хубавото дете на земята!", а той най- сериозно ме гледа и ми отговаря: "Аз не съм на земята, аз съм на леглото !" Rolling Eyes
Това се сещам за сега ...
Еми, страхотни сте, много е порастнал юнака!
Кламерче, много си ми добричка и усмихната  Hug
Дринка, толкова съжалявам за лошите новини около сестричката ти и все си мисля че нещата ще се разминат все някакси, дано да е така  Praynig А за Сандански идеята е много добра, и на нас ни препоръчаха да водим там Светославко след престоя ни в болницата, и аз много искам да го заведем, обаче ни е доста далечко, пък и не знам мъжа ми ще може ли да си вземе отпуска. Казаха ми че май- добре било да се ходи април- май и на есен.
Джулка- успех в новия бизнес, знам че ще се справите!
Много се радвам на бременеещите, и аз май искам вече да се включа във вашите редици, че времето тече...
Варненки да се снимате на срещата!
Много прегръдки от нас  Hug

# 130
Ето ме! Hug Hug
Съжалявам че снощи нямах възможност да ви разкажа.  Blush и да пусна официално снимки!
Затова пък ще го направя сега! Hug Mr. Green

Та значи така официално откриване 19 март!!!
http://media.snimka.bg/2456/011167176-big.jpg
още в 10.30 сутринта решихме да хванем голямото междучасие и да раздаваме балони на децата Mr. Green
Лошото време вън , обаче ни попречи да се раздават пред книжарницата, а се наложи вътре.
Мирелка беше свършила рекламната стратегия и бе раздала и на учители и на ученици линийки: Mr. Green
http://media.snimka.bg/2456/011167255-big.jpg
и резултата беше на лице - исипа се цялото училище. Раздадохме 100 балона 100 кламера/ 7см./ и 100 линийки.
Децата бяха доволни. но блъсканицата беше неописуема  Crazy
После аз ходих да правя питка по заръка на Дидка  bouquet направих и кламерче върху нея!!!Само , че то като втаса.... нещо на друго нещо заприлича...ама няма да ви казвам - сами ще се досетите!!! Mr. Green
2 и нещо дойде и дяло поп с Дидката и започнахме ритуала:
Налице беше и винцето:
http://media.snimka.bg/2451/011157778.jpg
Ето и самото откриване от тук нататък.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=355251&pid=11157815
Естествено Мирелка беше фотографа и не се сети да направи снимка на балоните но е чудесна помощничка
http://media.snimka.bg/2456/011168353-big.jpg

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 12:25 от JuliS

# 131
Страхотно нещо сте направили,Джулка!Пожелавам ви от все сърце успех и съм сигурна,че ви чака!
Толкова настроение идва от всички рекламни материали,а името на книжарницата е така на място и ми е на сърцето заради нашето Кламерче!Още веднъж-успех и ви поздравявам за добре свършената работа-Мирелка  специално!

# 132
Варна.... довечера за срещата.........?
Ще я има ли или не, че да звънна в приятели и да запазя маса.........до обяд съм в къщи, пишете нещо някъде.

# 133
О, Наде там съм аз със сигурност.  Grinning Само че няма да успея за 19 и ще дойда малко по-късно. Днес Вики има тържество в градината и съм зависима от това кога ще свърши, след което ще мина през вкъщи да ги оставя с дребната и идвам.  Grinning Даже ми се иска да тръгвам вече към пицарията... хихи. Хич не ми се работи днес, нещо не мога да се настроя, но след малко запрятам ръкави.  Tired

JuliS много симпатична сте сътворили моята "адашка"  Hug Пълна си с идеи и винаги си невероятно оригинална и вдъхновяваща. Вярвам, че винаги ще има с какво да са изненадани вашите клиенти и ще ви върви по вода.  Hug Пожелавам ви го от все сърце.

_Svetli хихи посмях се на вашите бисери. Какво седиш като бастун е просто  Laughing ... Много са смешни дребосъчетата като започнат да филосовстват и от къде ги изкарват тези изрази незнам, но са ми невероятно забавни.

emym много симпатично семейство сте. "Голямата" кака предполагам много се грижи за мъничкото си братче. Все пак да си кака си е за гордост.  Heart Eyes

Усмихнат и слънчев ден ви пожелавам момичета.   bouquet

# 134
Е как няма да я има бре? Ти, Богито, Мира, аз, Кламерчето и Райчева със сигурност. Евентуално ще дойде Сона. Галентина и Роси не знам дали знаят, няма връзка с тях. Но другите ще сме там в 19:00. Наде, ще съм ти благодарна, ако запазиш маса!

Общи условия

Активация на акаунт