Наистина са ти чудесни децата!Мишле, много се радвам, че първите впечатления от лагера са добри! Надявам се, че все ще е така! Права си да изчакваш да видиш как ще мине този лагер, преди да запишеш за 10 дневния...
Да кажа за моята щерка в градината - твърдо отказва да ходи на танци, езици, гимнастика и каквото и да е друго! Иначе ги обича, но не ще да тръгва с други учители. Направо се чудя, на моменти се държи като че ли не е мое дете
Дори за лагера, дето ви навивам да си пращате децата, аз вероятно няма да пратя моята тази година. Всъщност, ще я пратя при баба и във Враца за седмица. Просто защото досега не е изкарала и 2 денонощия без мен - във Варна досега е нямало възможност. Надявам се да успея да се включа в един спортен лагер, и да поизтормозя татето да я гледа сам, но засега нищо не се знае.Да се похваля сега - имам си каратистка осмо кю (Катето де, не Ели)! И съм страшно впечателна от това, как събра силите си, показа най-доброто от себе си, и се представи така, както не я бях виждала досега. А иначе началото беше страшно - като казаха - айде сега всички по 70 клека и по 70 коремни преси... (това, при условие, че пред мен е правила максимум 20 клека, и то с рев, и 50 коремнис големи почивки). Викам си - мойта изгоря още в началото. Ама не би - и темпото спазва, и настроението удържа... а после игра направо като за оранжев
ама беше учила само първата ката... Ей, гордея се с нея, по-велика е от майка си! Като си помисля, че тренирам от доста повече време, и досега съм си мислила, че е непосилно да се явявам на изпити... И да почерпя! пък скоро и до синия ще стигнем

Наистина сме малко нередовни напоследък, но вярвам, че нещата ще се оправят
Лошото е, че тези, които не искат на танци или нещо подобно ги държат самички горе като затворници, много гадно 

, и аз после цял ден бях
. После на обяд докато се мотках в кухнята да й приготвя яденето, тя си гушнала в хола на леглото едно плюшено меце и заспала. Та тия два дни бяха много изненадващи откъм спане
в чудо съм се видяла...ако беше по-добър периода щях да мрънкам за сушилня...ама сега си кротувам.
ще вземат да ми загубят писмото...