2880 лв. накуп за майки студентки

• 48 578
  • 582
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ох, и аз имам печат редовно обучение, ама годината е 2007/2008.

# 376
Аз да кажа за европейските стипендии, днес разбрах, че съм одобрена, но не знам кога точно ще я превеждат.Не знам във вашите университети как стоят нещата - това е за НСА

# 377
Имам позната която учи в колеж.Тя има ли право на такава помощ ?!Ако да да се пробва да подаде молба.

# 378
Имам позната която учи в колеж.Тя има ли право на такава помощ ?!Ако да да се пробва да подаде молба.
ами да се пробва,може да има късмет  Peace
Днес и аз най-накрая си подадох документите  newsm44,сега остава да чакаме  Praynig,служителката ми каза,че няма причина да ни откажат  Peace

# 379

Нека се пробва, но много ясно е казано:"За малките студентки" Ако има студентски права може и да успее.
rusana Стискам палци.А ти взимаш ли майчинство от НОИ?

# 380

Нека се пробва, но много ясно е казано:"За малките студентки" Ако има студентски права може и да успее.
Мисля ,че има студентски права.Ще и кажа да опита.Все пак нищо не губи. Mr. Green

# 381
petia_sport ами в кой уни си, защото повечето вече ги преведоха зимните стипендии накуп-360 лв. Аз съм в ПУ и си проверих картата днес-има ги. А относно колежа, по принцип би трябвало да може, но да не вземат да се направят, че не е държавен официален университет? Но по принцип всички колежи се водят като филиали към някой уни, тъй че едва ли би било някакъв проблем. Simple Smile

# 382

ами нямам година стаж,затова социалните ми дават по 100лв на месец,докато минат необходимите месеци за Ной,тогава те ще ми плащат  Peace.Имах ссамо 6 месеца осигурителен стаж  Sad

# 383
Аз да кажа за европейските стипендии, днес разбрах, че съм одобрена, но не знам кога точно ще я превеждат.Не знам във вашите университети как стоят нещата - това е за НСА
Ехеее, моите колеги вече си похарчиха евростипендиите. На мен не ми стигна малко  #2gunfire

# 384
аз днес подадох документите и доколкото разбрах не се знае на 20 юни(тогава щели да превеждат сумата) колко ще ми преведат...понеже пише,че се дипломирам(бакалавър) октомври....а бебата е родена февруари и не било уточнено дали ще ми преведат сумата която се полага до октомври(за 8 месеца) или цялата за 1 година Tired не е честно .....нали помоща е за цяла година аз на подаване на молбата съм редобно обучение ,а кога се дипломирам трябва да няма значение(поне така казаха преди) Twisted Evil

# 385
аз днес подадох документите и доколкото разбрах не се знае на 20 юни(тогава щели да превеждат сумата) колко ще ми преведат...понеже пише,че се дипломирам(бакалавър) октомври....а бебата е родена февруари и не било уточнено дали ще ми преведат сумата която се полага до октомври(за 8 месеца) или цялата за 1 година Tired не е честно .....нали помоща е за цяла година аз на подаване на молбата съм редобно обучение ,а кога се дипломирам трябва да няма значение(поне така казаха преди) Twisted Evil
къде пише кога се дипломираш...при никъде не го пише...те се изплащат до една година на детето...не до дипломиране на майката...дано ти ги дадат... на мен ми казаха само, че към датата на раждане трябва да съм се водила редовна студентка...т.е. сега и да не съм важното е да съм била тогава...т.е. ако ти сега не си изкараш изпитите можеш сетември да запишеш повторно курса (откъде ще са сигруни, че ще завършиш)...успех  Peace

# 386
ееее дано това с дипломирането да не е вярно,на мен на 8 юни ми е държавния изпит,по тяхната логика колко трябва да взема 100 лв лли smile3516

# 387
  • София
Чудят се квачките как и кво да тълкуват, за да се чувстват значими... Ако ви преведат по-малко пари, се обърнете към по-висши инстанции! Simple Smile

# 388
Princess of Happiness ти от кой уни си? Simple Smile

# 389
Здравейте отново.
Аз имам още един въпрос само ,че този път се отнася за мен  Grinning.
И аз ще подавам молба нали съм студентка редовно.Интересува ме това когато се отбележи ,че съм със студетнски права трябва ли да пише ,че съм била с такива по време на бремеността и по време на раждането?!Или просто се издава бележка ,че съм студетка редовно обучение и ,че съм със студентски права?
Мерси предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт