2880 лв. накуп за майки студентки

• 48 582
  • 582
  •   1
Отговори
# 390
Чудят се квачките как и кво да тълкуват, за да се чувстват значими... Ако ви преведат по-малко пари, се обърнете към по-висши инстанции! Simple Smile

аз съм от тези лудите майки  Money ще го направя мн ясно.....

# 391
Здравейте!
  Аз вчера ходих да си подам документите,но не успях понеже уверението ми беше от 27.05. ,а трябвало да бъде от юни месец,а също така ми искаха бележка от университета с датата на дипломирането ми(края на юни) и ми казаха ,че ще ми изплатят пари само до нея дата(т.е.само за един месец,понеже аз родих на 8 май).
  Много съм ядосана.  Twisted Evil
  А от всичкото на горе като отидох да подавам молба в първия момент служителките се направиха,че не знаят за какво става въпрос.Казаха,че тези помощи били само за майки с близнаци. 

# 392
Здравейте отново.
Аз имам още един въпрос само ,че този път се отнася за мен  Grinning.
И аз ще подавам молба нали съм студентка редовно.Интересува ме това когато се отбележи ,че съм със студетнски права трябва ли да пише ,че съм била с такива по време на бремеността и по време на раждането?!Или просто се издава бележка ,че съм студетка редовно обучение и ,че съм със студентски права?
Мерси предварително  Hug

трябва ти само уверение че си студентка редоно, което си го купуваш от книжарницата на университета, попълваш и носиш за заверяване в канцеларията, заеедно със студентската книжка

# 393
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте и простете, ако вече е коментирано назад в темата. Как седи въпросът със семестриално завършилите, на които им предстои да изкарат държавна практика и да положат държавен изпит? Водят ли се редовни студенти, или?

# 394
Здравейте!
  Аз вчера ходих да си подам документите,но не успях понеже уверението ми беше от 27.05. ,а трябвало да бъде от юни месец,а също така ми искаха бележка от университета с датата на дипломирането ми(края на юни) и ми казаха ,че ще ми изплатят пари само до нея дата(т.е.само за един месец,понеже аз родих на 8 май).
  А от всичкото на горе като отидох да подавам молба в първия момент служителките се направиха,че не знаят за какво става въпрос.Казаха,че тези помощи били само за майки с близнаци. 
ама как са ти искали дата на държавен  newsm78, на мен не ми искаха,какво ги интересува кога завършваш важно е че си редовна студентка,ами ако те скъсат на държавния (не ти го пожелавам естествено ) си редовна до следващата поправка.Ей почудиха се какво да измислят пак да скатаят някой лев  ooooh! .И аз се дипломирам юни,но не ме питахакога с дипломирам  Peace

# 395
  • София
Здравейте и простете, ако вече е коментирано назад в темата. Как седи въпросът със семестриално завършилите, на които им предстои да изкарат държавна практика и да положат държавен изпит? Водят ли се редовни студенти, или?

Не се знае... Ти си опитай късмета, пък ще дивим. Нека ти изкарат уверение, че ти предстои дипломиране.

# 396
  • София
Здравейте!

Ама това е тъпо - нали смисълът на тази помощ е да подпомогне майките защото са били студентки към датата на раждане на детето и затова нямат осигуровки и стаж и вземат по 100 лв. Какво значение има кога се дипломираш, да не би като се дипломираш да почнеш да вземаш високо майчинство? Хич не са в час тия от социалното, търси си правата  Peace

# 397
Аз искам да попитам нещо.Живот и здраве ще родя декември, но има опция да не заверя летния семестър поради ред причини. Има ли причина ако вече са ми изплатени примерно парите, като видят, че прекъсвам да поискат да върна част от тях?

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 20:11 от petia_sport

# 398
тук може само да се гадае дали ще връщаш пари или не.... питай в социалните

# 399
ами по тази логика трябва и на нас,които завършваме след месец, да ни накарат да върнем парите  Thinking

# 400
Цитат
Аз искам да попитам нещо.Живот и здраве ще родя декември, но има опция да не заверя летния семестър поради ред причини. Има ли причина ако вече са ми изплатени примерно парите, като видят, че прекъсвам да поискат да върна част от тях?
А те дават ли ги въобще преди да родиш????? Аз съм в 5-я месец сега и тръшкам един по един изпитите от лятната сесия. Живот и здраве бебока ще се появи ноември. Аз защо съм останала с впечатление, че парите ти ги изплащат след като се роди бебока?!?

# 401
МОМИЧЕТА ВЗЕХ СИ ЗАПОВЕДТА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА 2880ЛВ ЗА МАЙКИ-СТУДЕНТКИ И СЕГА ЧАКАМ ПРЕВОД...НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЩЕ ВЗИМАМ И МАЙЧИНСТВО ОТ ПО 100ЛВ, ЧЕ НАЛИ СЪМ БЕЗРАБОТНА... newsm44 newsm44 newsm44

# 402
  • София
кърмачка-фанатичка!!! -честито Peace Peace Peace (то си е за честито направо Mr. Green)

айде дано всички се похвалите.....и дано все повече мами - студентки да могат да се възползват....   bouquet  bouquet  bouquet

# 403
Lorini, четито ,с кеф да си ги харчите с бебка  Hug
Дано и ние се похвалим скоро  Praynig

# 404
  • София
Еее, кой ми изтри поста с удивените човечета, той имаше смисъл! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт