2880 лв. накуп за майки студентки

• 47 472
  • 582
  •   1
Отговори
# 60
  • София
е само за редовни студенти ли? а ние, които учим дистанционно, за да можем да си гледаме децата?

редовните студенти  имат право да прекъснат, за да си гледат децата, така че това не е оправдание да си дистанционно обучение Wink въпреки че евала, че намираш време и сили........

и мен ми е странно дали изобщо ще го приемат...нещо не ми се вярва съвсем....

# 61
не ми е това оправданието, наистина Simple Smile
просто реших да използвам времето, докато съм по майчинство да се преквалифицирам, но е доста трудно, признавам - едва намирам време.
а добре щяха да ми дойдат малко пари накуп...  Wink

# 62
ами майките задо4ни4ки, те не са ли студентки, не ходят ли на изпити, не пла6тат ли за семестри и у4ебници, та само редовните да полу4ават такива помо6ти
 #Cussing out

# 63
Мен едно нещо ме мъчи, как успявате да ходите редовно на лекции и да гледате дете.  Според мен са много малко тези които се справят - повечето или се прехвърлят задочно или се отказват.
Аз първите 5 месеца от бременността си ги прекарах в кревата и в болницата. Единственото което ми оставаше беше да се откажа. ( нямаше задочно).

# 64
  • София
ми аз лично прекъснах за 3 години докато малкият тръгна на градина.
Но ако имаш кой да ти гледа детето може и да можеш да избуташ....

# 65
Пак е трудно, ако си от провинцията. Те депутатите знаят че по- малката бройка са тези който учат и работят. А тези другите вълците ги яли. Оправяйте се мамита и нека Бог да бъде с вас,  Praynig Heart Eyes

# 66
и редовно, и задочно, все си е трудно  Tired да сме живи и здрави ще се справяме някак Simple Smile

# 67
ами майките задо4ни4ки, те не са ли студентки, не ходят ли на изпити, не пла6тат ли за семестри и у4ебници, та само редовните да полу4ават такива помо6ти
 #Cussing out
наистина е така,много кофти измислено е.Аз не съм студент,но помощта трябва да е равна

# 68
Мии и аз съм задочно,защо пък да ме дискирминират  Crossing Arms .Била съм 2 години редовно,но забременях и се прехвърлих другите 2 години задочно.Детето си ни беше планирано,както и второто.Планирано е,защото имам мъж с добри доходи и сме решили ,че няма да има нужда от мои пари.
Но какво общо има това?КАто гледам няма клауза,дали студентките са омъжени или не.Значи ,ако не се бях прехвърлила задочно щях да получа тези въпросни пари,а сега няма.+това аз не съм се прехвърлила,за да работя,а за да мога да си гледам детето.
Не виждам въобще логика в делбата на студентите.Може би трябва да има клауза за задочниците-дали работят или не  Wink
Ами ако и редовните работят?Имам много познати,които са редовно и работят.То не е задължително да се ходи на всички лекции.ПРавиш си един разчет къде може да ходиш и къде не и спокойно си намират време и за работа,може и на половин ден да е,но все пак е работа с доход.Вече е въпрос на приуритет,дали искаш да научиш нещо или не,но все пак....всеки си решава.Така че има нещо,което куца в цялата тази система и конкретно в тази ситуация за въпросните пари  Wink

# 69
здравейте,

искам да питам, тези пари нали ще са извън майчинството, което се получава? а не или едното, или другото?

с.

# 70
  • Варна
Стискам палци да го приемат и да престанат вече с тези глупости редовно/задочно. Всички имаме еднакви права според мен

# 71
Едва ли ще се приеме този закон....

# 72
здравейте,

искам да питам, тези пари нали ще са извън майчинството, което се получава? а не или едното, или другото?

с.
Ехеее де да беше така.Как ще са извън майчинството,вземаш ги и забравяш после.....

# 73
здравейте,

с.
Ехеее де да беше така.Как ще са извън майчинството,вземаш ги и забравяш после.....

т.е ако майчинството ми (от работата и нои) добро, примерно към максималното, изобщо нямам шанс за тия пари допълнително, така ли?!

с.

# 74
Дано да се приеме - но условието да са редовни студентки ми се вижда форма на дискриминация  Confused Все пак ученето не е по-малко нали така?
За справянето - ами въпрос на желание и организация - аз съм 3-ти курс редовно и се справям засега, доста е напрегнато обаче. Но на лекции не съм стъпвала, само на изпити.

Общи условия

Активация на акаунт