2880 лв. накуп за майки студентки

• 47 740
  • 582
  •   1
Отговори
# 450
няма значение дали в момента сте студентки...на мен ми искаха увереение, че към момента на раждането...т.е. преид 5месеца съм била студентка...сега не ги интересува дали съм или не...така че успех...

# 451
  • Варна
няма значение дали в момента сте студентки...на мен ми искаха увереение, че към момента на раждането...т.е. преид 5месеца съм била студентка...сега не ги интересува дали съм или не...така че успех...
newsm68 newsm44 newsm51 smile3525 newsm44 Joy дано изгрее слънце и на мойта уличка  newsm17

# 452
дано, пиши после...на мен решението ми излезна за една седмица...и сега чакам превода...

# 453
ей много се радвам за майчетата - студентки Simple Smile Браво!

# 454
Някой знае ли на майките на близнаци дали са започнали да им ги изплащат? 

# 455
  • София
Да, на една февруарка й ги изплатиха.

# 456
Към момента на раждането бях студентка, но задочно.... Confused май няма да ме огрее нали?
Сега вече съм редовно магистратура, но синът ми е вече на 1 и 5 месеца Rolling Eyes

# 457
  • Варна
Мами току що ходих при социалните и ми каза там служителката че към момента на подаване на молбата трябва да съм редовна студентка, в колежа мислят обратното...Е НА КОГО ДА ВЯРВАШ ВЕЧЕ, навсякъде те мотаят и казват различни неща...както и да е взех уверение и пак ще опитам дано стане  Praynig
Сега да попитам освен уверение и акт за раждане сруги документи необходими ли са?

# 458
Към момента на раждането бях студентка, но задочно.... Confused май няма да ме огрее нали?
Сега вече съм редовно магистратура, но синът ми е вече на 1 и 5 месеца Rolling Eyes

Не само за редовните студентки, а и закона е в сила от 01.01.2009г. и парите се изплащат от тази дата, т.е. ако си родила Януари - февруари 2008г. то биха ти се полагали съвсем малко парички - от нач. на 2009г. докато детето стане на 1г.
Пожелавам ти да ти е живо и здраво и успешно следване

# 459
момичета превели са ми паричките Simple Smile bigdance2 да си ги харчим със здраве Simple Smile

# 460
  • Варна
Честито!  newsm74 Колко време след подаване на документите ти ги преведоха? Аз току що се връщам от социалните, подадоох документи, дано всичко да е наред, ако стане ще черпя #Crazy  Crazy

# 461
Честито!!!!! Приятно харчене!!!!!!

Дано всички да се похвалят като теб!!!!!!!

# 462
Честито!  newsm74 Колко време след подаване на документите ти ги преведоха? Аз току що се връщам от социалните, подадоох документи, дано всичко да е наред, ако стане ще черпя #Crazy  Crazy
точно 1 месец, ама ти може да вземеш и по скоро защото сега почнаха да ги изплащат по принцип Simple Smile)

# 463
ехааа браво цветиииии, честито душааа....само кажи всичко до стотинка ли ?? Money

Hug

# 464
до стотинка,да Simple Smile 2880 лв. Социалната служителка каза че след 20 ще ги превеждат, постарали са се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт