2880 лв. накуп за майки студентки

• 47 518
  • 582
  •   1
Отговори
# 495
бланката е стандартна и се купува в някоя книжарница, комплекта струва 20ст., едното е за теб, а другото остава в канцеларията, за справка, ако се наложи. Ръчно се попълва името на ВУЗ, за това си мисля, че няма значение от кой университет си.

# 496
Аз съм от Русе.Явно тука е сбъркана системата нещо  Sad

# 497
аз досега съм вадила няколко пъти уверение от университета, уверението си ми го дават оттам / имат си кочан с техни бланки, зелени на цвят, не знам дали биха ми попълнили уверение на друга бланка, дори не са ме питали нося ли някакво, искам уверение и те вадят кочана и попълват питат ме само пред кой да послужи.. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 498
  • София
Момичета, аз търсих на сайта на НОИ тази декларация, която се попълва, но не можах да я намеря? Някой има ли идея, къде в интернет пространството може да се намери? Мерси!

# 499
декларация за кое???????

# 500
  • София
декларация за кое???????

Заявление-декларация за отпускане на обезщетение (не знам по кой член и алинея се води?)

# 501
не са в сайта на НОИ а в сайта на Агенция Социално подпомагане Simple Smile Naughty

# 502
  • София
не са в сайта на НОИ а в сайта на Агенция Социално подпомагане Simple Smile Naughty

ОК, мерси много! Simple Smile.....Е, няма и там Sad

# 503
# 504
Здравейте отново сега идвам от социалните, казаха ми че искат уверение че съм редовна студентка с дата от месеца на подаване на моблата / изрично питах какво да пише в уверението и служителката ми каза да пише РЕДОВЕН СТУДЕНТ, не е нужно друго.../
Попита ме дали съм осигурена и ми каза ще щом работя съм нямала право на тези пари, аз и казах че знам за много студентки осигурени и работещи, които са взели и тя ми каза че найверояно са пропуснали да кажат, а аз иказах че в закона няма такова изискване / да не си осигурен/ плюс това в молбата нищо не се пита за това работиш ли или не...При което тя каза да си подам документите пък ще видим...

# 505
bubole4e нещо искат да те преметнат  #2gunfire . В молбата никъде не се посочва дали получаваш майчинство от НОИ или не - това няма значение. Това, че тези, които са получили помощта, ''не били казали...'' е пълна глупост  #2gunfire, на кого да кажат и кой ще ги пита? А след като в документите никъде не се посочва такава инфо, какъв е смисълът изобщо някой от Соц.работници да ги пита подобно нещо?? Мен лично не са ме питали. Говори си сериозно с тях и не се оставявяй да те баламосват. Peace

# 506
няма да се оставя четох молбата и няма такова изискване, притеснява ме само че искат уверение от месеца на подаване на молбата / нали идеята беше уверението да служи за удостоверяване на това че си студент и си родила/ аз например октомври няма да съм студент / термина ми е на 26 септември, докато ми се издаде акт за раждане и набавя документите ще ги подам чак октомври, а уверението няма как да ми го дадат октомври, ФАКТ ще е че ще съм студент все още през септември, ще се е родило бебето, апари дали ще получа...не се знае.../това е някаква тъпотия....

# 507
олее бой и това Е! Аз ако бях.......те толкова много момичета върнаха по тоя повод....

# 508
  • Бургас
Здравейте момичета ,някоя мама от Бургас да ги е взела тея помощи

# 509
Здравейте момичета. На мен само не ми е ясно ако си следвам магистратура (не задочно) дали се водя редовна студентка. Моля ако някой е бил в това положение да каже...

Общи условия

Активация на акаунт