Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 778
  • 690
  •   1
Отговори
# 375
мацки, доволни ли сте от това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10641114  ?  аз си чакам поръчка от 28.01  и от 03.02. Някои да чака от толкова време?

Аз чакам от 21.01. и от началото на Февруари доста...  Rolling Eyes

# 376
  • Враца
Може ли линка за промоцията на Найк   bouquet

# 377
# 378
  • София
От разпродажбата на "Nike" каквото харесах все го нямаше налично......на всичко ми излизаше след 5 седмици  Crossing Arms

П.П. Тези коментари май са за другата тема, но понеже подхванахте тук.....  Crazy

# 379
  • близо до морето
Az dnes si poluchih koleta ot 12.02 i v nego imam tova odealo http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10641114 , no ne e koi znae kakvo mai ochakvah da e po dobro. A inache imam porychka ot 6.02 oshte ia niama.

# 380
Предложете ми артикул, с който да използвам кода за 1 евро доставка - 28053?  Thinking

# 381
това получих днес, дано е от полза на някои  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=72b303affb764ceda2
код 47848

# 382
Код 28363 -30% от предпочитан артикул от секторите Meubles & Déco, Literie и Linge de Maison
-20%(2) върху остатъка от поръчката от секторите Meubles & Déco, Literie,
Linge de Maison, électroménager и Image & Son.
-35% от Pret-a-porter(оказа се за ненамалени неща, без prix mini и т. н.)

До 15.03

# 383
  • In The Middle Of Nowhere
Днес получих вместо сака Лафума чантата Паладиум, ако някой иска размяна за сака или пък някакъв друг подарък може да ми пише  Simple Smile

пп: много са интересни тия французи ... на запитването ми за 20-теЕ от поканите ми отговарят със стандартното, че ще ги получа като си получи 'приятелят' ми пратката, ама аз това, че я е получил го бях писала още в първото съобщение  Crossing Arms или не четат или се правят на интересни!

# 384
И аз чакам приятелите да си получат пратките и съответно да им пиша и да ги пратят.

Искам да ви питам по принцип очаква ли се да пуснат по-изгодни кодчета за новата колекция. Пратили са ми този, който намаля 30/ 55 Е, но ми важи само до 28.02., и сега се чудя да пускам ли поръчка с него или да изчакам. Знам че кодовете се пускат на случаен принцип, но все пак предишни години как е било?

Благодаря предварително   bouquet !

# 385
Само да споделя , че на сестра ми са й отказали поръчка с кода за беж. тренч . В мейла пишело , че е персонален и не можело да го ползва, нещо такова .

# 386
  • София
Az dnes si poluchih koleta ot 12.02 i v nego imam tova odealo http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10641114 , no ne e koi znae kakvo mai ochakvah da e po dobro. A inache imam porychka ot 6.02 oshte ia niama.

Не сме идиоти, за да ни пишеш на идиотийца.  Naughty В този форум се пише на КИРИЛИЦА.

Сори за спама, но не се стърпях, след като днес четох няколко поста от тази потребителка.

# 387
Nike - и на мен всичко ми излиза, че ще е достъпно след 5 седмици.
Код за чанти

# 388
Само да споделя , че на сестра ми са й отказали поръчка с кода за беж. тренч . В мейла пишело , че е персонален и не можело да го ползва, нещо такова .

Колко време след направената поръчка са и писали че е отказана?Защото аз си го пуснах в събота и до сега никъде нищо не пише и поръчката е фактурирана

# 389
И аз чакам приятелите да си получат пратките и съответно да им пиша и да ги пратят.

Искам да ви питам по принцип очаква ли се да пуснат по-изгодни кодчета за новата колекция. Пратили са ми този, който намаля 30/ 55 Е, но ми важи само до 28.02., и сега се чудя да пускам ли поръчка с него или да изчакам. Знам че кодовете се пускат на случаен принцип, но все пак предишни години как е било?

Благодаря предварително   bouquet !
По-изгоден код от този едва ли ще получиш. С изключение на този, който намалява 20е от 33е, дава БД и подарък (за съжаление е персонален), този е най-изгодният. Оттук нататък кодовете са обикновено или за процентно намаление, което е максимум 50%, или за БД, или за някакъв подарък.

Общи условия

Активация на акаунт