Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 773
  • 690
  •   1
Отговори
# 390
Само да споделя , че на сестра ми са й отказали поръчка с кода за беж. тренч . В мейла пишело , че е персонален и не можело да го ползва, нещо такова .

Колко време след направената поръчка са и писали че е отказана?Защото аз си го пуснах в събота и до сега никъде нищо не пише и поръчката е фактурирана

В четвъртък я прави , днес сутринта е получила мейла .Иначе и нейната беше фактурирана  няколко часа след пускането .Може да имаш късмет и да си го получиш  Hug

# 391
pepi7096, благодаря ти!  newsm51
Ще взема да го оползотворя, да не ме яд после.

# 392
Момичета ,а как да получа код ???Аз пуснах поръчка на 10.02 нея още я няма ,но аз мислех ,че ще получа код а не получавам нищо на мейла си ?

# 393
  • Sofia
- с реф.номер 4209397 се купуват обеци за 4,80? от колекцията на ANNE WEYBURN и с кодове 40169/40185/40177  се получава БД и подарък sac marron

Да Ви попитам за обиците, определен модел ли са тези които мага да поръчам или мога да избирам от вси1ки модели на Anne Weyburn?

# 394
  • Бургас
dineli, кодовете ги изпращат на случаен принцип, може да нямаш нито една поръчка и да получиш код, а може да имаш и 10 и да не получиш. Моите наблюдения дори са, че колкото повече пазариш от един акаунт, толкова по-рядко ти пращат кодове на него. 
Освен това ето тук  https://www.laredoute.fr/Account/SubscriptionNewsletters.aspx трябва да са чекнати всички квадратчета освен последното - ето това -  Je ne suis plus intéressé(e) par les offres et ne souhaite plus les recevoir. Така заявяваш, че искаш да получаваш реклами, кодове и т.н.

# 395
кода от днешната фактура  46159 . -30 %  sur votre 1-er article literie,-30 % sur tout le textile ,femme,lingerie,beaute,enfant,homme,linge de maison.  изключва  зелени,червени и мини .
И какво включва  тогава?  Rolling Eyes  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 396
може ли някое кодче да БД или някакъв готски подарък.... моля моля  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

моля моля.... искам някое кодче което дейтва....

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 18:54 от mirella_m3

# 397
може ли някое кодче да БД или някакъв готски подарък.... моля моля  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

Ами всичките кодове сме ги скрили в първия пост на темата  Mr. Green

# 398

аз ги знам...половината вече не работят... искам просто с подаръче... някакво  Cry

# 399
Здравейте,

Ето това ми пуснаха вчера              http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=6cf9a80881b4df4afb                                            Моля да ми кажете дали има валидност тази оферта и ако има къде да видя.

Благодаря предварително.

# 400

аз ги знам...половината вече не работят... искам просто с подаръче... някакво  Cry

и ние какво да направим ? Всички кодове са дадени в темата , слагаш и пробваш , кое се  хваща .Откъде да знаем за теб какво е готски подарък ? За мен може да са чинии, за теб не .

# 401

и ние какво да направим ? Всички кодове са дадени в темата , слагаш и пробваш , кое се  хваща .Откъде да знаем за теб какво е готски подарък ? За мен може да са чинии, за теб не .

добре добре... просто мислех че някой ще помогне мерси все пак

# 402
mirella_m3 , няма с какво да ти помогнем , освен , ако няма врачка във форума и аз не съм разбрала .

Жалко , че модератори не се намесват в темата , пълно е със спамо- чат постове.Много е полезна темата , жалко , че  се унищожава , защото не се чете, а само се пише

# 403
  • София
 Някой има ли идея колко тежи чантата "Паламуд" ?

# 404
  • Чукарландия
Здравейте момичета! Получих писмо от ларедут и не мога да си го преведа, а незнам как да го кача във форума. Някой който е по-добре с френския, ако може да ми даде мейла си да му го пратя, белким го разтълкуваме! Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт