Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 643
  • 690
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте днес получих нов код http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=0e685df68f1578b5e9
25% намаление на новата колекция,но има ли някакви условия примерно дрехите да са ненамалени или поръчката да е над някаква сума.Благодаря ви.
Разбира се че е за ненамалени..
Не само.Аз сложих една завивка която е намалена с 10%, кода ми смъкна намалението на 25%

# 556
Бих искала да попитам, чекът който са изпратили на новия акаунт, трябва да го получа първо по пощата и след това да го оползотворя, или има вариант, в който да си поискам ваучер на мейла?

# 557
  • някъде в България
не знам кой код си пробвала,ето всички:
22594
23159
26921 този дава и розова чанта + матрака
Ако някой се интересува, матраците вече са налични. И с трите кода ми се хванаха  Peace.

# 558
41912 - sac noir Borsa nera

Тази чанта коя е?Някой може ли да ми покаже снимка
  това е черната чанта  поне така пишеше в един от френските сайтове

# 559
Здравейте.   Кой от двата кода  22594, 23159   да въведа за дюшека? 

# 560
22594,и прочети по на горе

# 561
Някой получи ли трите кафяви чанти подарък на ANNE WEYBURN  да каже хубави ли са?  newsm78
Аз ги имам от есента, тогава не се водеха на Anne Weyburn, а си бяха обикновени кафеви чанти  Wink На мен ми харесват, средната си я нося като дамска чанта.  Peace

# 562
  • София
И аз имам 73458 за 25% намаление, но като пробвам със завивки от НК, (ненамалени) не отразява нищо. За това мисля, че не важи за МИНИ...

# 563
Моля за хелп. След като си напълних кошницата,въведох си кода за матрака и натиснах    ок   ми се затъмни екрана и излезе това
Merci de vous identifier pour profiter de votre offre spéciale.     И активен бутон  Je m'identifie.   Какво е това????? Излиза ми пак да въведа паролата си...??

# 564
ми въведи я
/това не е за тази тема/

# 565
а червените цени дали могат да се намалят,пробвах всички кодове от първа страница за новата колекция,но ...нищо

# 566
  • София
а червените цени дали могат да се намалят,пробвах всички кодове от първа страница за новата колекция,но ...нищо

Трудна мисия е това  Wink

# 567
Бих искала да попитам, чекът който са изпратили на новия акаунт, трябва да го получа първо по пощата и след това да го оползотворя, или има вариант, в който да си поискам ваучер на мейла?
Ако имаш впредвид чека, който изпращат за покана на нов приятел, всъщност това не е чек в истинския смисъл, а код за намаление. Получава се по електронна поща. Няма начин да ти изпратят вместо него ваучер.

# 568
Моля за хелп. След като си напълних кошницата,въведох си кода за матрака и натиснах    ок   ми се затъмни екрана и излезе това
Merci de vous identifier pour profiter de votre offre spéciale.     И активен бутон  Je m'identifie.   Какво е това????? Излиза ми пак да въведа паролата си...??
След като отново въведеш паролата си, ти се активира кода и се появява кошницата с отразения подарък /матрака в случая/ в нея - gratuit

# 569
не знам кой код си пробвала,ето всички:
22594
23159
26921 този дава и розова чанта + матрака
Ако някой се интересува, матраците вече са налични. И с трите кода ми се хванаха  Peace.

Благодаря за инфото Grinning,още другата седмица (след празниците) ще сложа малко парички в картата и ще се възползвам,таман сам понапълнила и кошни4ката Wink....ще ми станат 3,ако ги сложа един върху друг ще стане спалняSimple Smile))))!

Общи условия

Активация на акаунт