Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 649
  • 690
  •   1
Отговори
# 540
  • София...........
Момичета, пак да попитам за актуален код на черен тренч (като този бежовия) размер 38/40???

# 541
еееееееееее значи не си чела  това се обсъжда поне от 10 дни  намалява всичко ненамалено от новата колекция  без мини цени  поне при мен така действа трябва да имаш артикули за 46 е  или над 46 е и тогава ти намалява 23е  Simple Smile

Много ти благодаря  smile3525

# 542
Момичета, пак да попитам за актуален код на черен тренч (като този бежовия) размер 38/40???
Ами аз лично доколкото знам няма актуален код за черен тренч като бежовия. Има за един друг черен тренч, в първия пост са дадени кодовете, работят с продукти на Тайлисиме. Но и за тях не съм сигурна, че още са актуални.

# 543
  • Чукарландия
По-рано в поста се коментираше, че няма вече черен тренч, а такъв бежов. Виж няколко страници по-назад, с днешна дата беше коментара.

# 544
До колкото си спомням черния тренч от  Taillissime  го заменят с тази жилетка

п.п.Който си е поръчал часовника и гривната подаръв за рождения ден да не очаква много.Снощи му махнах предпазителчето да го сверя и днес отивам да му сменя каишката и гледам спрял айде и нова батерия  newsm11

# 545
  • София...........
Благодаря  bouquet

# 546
divna_ поръчай бежавия предполагам няма да съжаляваш  newsm53

# 547
До колкото си спомням черния тренч от  Taillissime  го заменят с тази жилетка

Аз вместо черния тренч получих кафяво-червените чинии с вилички и салфетки.... Rolling Eyes

# 548
  • Sofia
едната от поръчките ми беше с този черен тренч, ще кажа после какво са ми пратили Confused

# 549
41912 - sac noir Borsa nera

Тази чанта коя е?Някой може ли да ми покаже снимка

# 550
 Момичета колко време е валиден чека за поканите..Имам спомен че е 3 месеца или греша?

# 551
Здравейте днес получих нов код http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=0e685df68f1578b5e9
25% намаление на новата колекция,но има ли някакви условия примерно дрехите да са ненамалени или поръчката да е над някаква сума.Благодаря ви.

# 552
Здравейте днес получих нов код http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=0e685df68f1578b5e9
25% намаление на новата колекция,но има ли някакви условия примерно дрехите да са ненамалени или поръчката да е над някаква сума.Благодаря ви.
Разбира се че е за ненамалени..

# 553
# 554
Момичета колко време е валиден чека за поканите..Имам спомен че е 3 месеца или греша?
до 09.2009г

Общи условия

Активация на акаунт