Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 836
  • 690
  •   1
Отговори
# 75
момичета имам едно запитване,пуснах поръчка на 20.01 а още я няма,някой пускал ли е на тази дата и чака ли я още че направо се притеснявам вече,друг път пристига за няма и 10 дни newsm78

# 76
момичета имам едно запитване,пуснах поръчка на 20.01 а още я няма,някой пускал ли е на тази дата и чака ли я още че направо се притеснявам вече,друг път пристига за няма и 10 дни newsm78
Запитването никак не е за тук ..
Ама ако ще те успокоя.. В периода 15-20.01 чакам 14 поръчки.. Още няма ни една..
Има момичета чакат още от 7 и 9 ..
Ще дойдат.. и да, нормално е да се бавят.

# 77
Аз го получих матрака с поръчка от 9.01
Здравей,а кога получи поръчката с матрака,питам те понеже и аз съм поръчала но мина месец и още я няма.Благодаря ти предварително.

# 78
ох благодаря ти duhi_puhi Hug успокои ме наистина Peace

извинявам се но не знаех къде другаде да попитам Blush

# 79
Момичета днес ми дойде една поръчка, но имаше само един артикул #2gunfire #Cussing out #Cussing out. Влезнах в сайта и там видях, че поръчката ми е разделена на две Shocked. В едната (която преди малко взех ) има само едно одеяло и е заведена под едни номер който съвпада с номера от фактурата, а другата част на поръчката е заведена под друг номер и там трябва да има една възглавница, един сутиен и подаръка ми (одеялото с код 60488).

На някой случвало ли му се е?
Дали и др. част ще пристигне?

Ето го и кога който получих 43230 условието е -25% от прет-а-порте и -20% от др. които не са дрехи. Надявам се да съм полезна  Hug
Да ще пристигне,може и с малко закъснение.По принцип така ги делат когато има артикул с по големи размери.На мен също олекотеното ми го пратира от делно.

# 80
Запитването никак не е за тук ..
Ама ако ще те успокоя.. В периода 15-20.01 чакам 14 поръчки.. Още няма ни една..
Има момичета чакат още от 7 и 9 ..
Ще дойдат.. и да, нормално е да се бавят.
Благодаря и аз се успокоих,мойта поръчка е от 15.01

# 81
  • Пловдив
Получих си днес поръчката от 16-ти. Ползвах код от първа страница за подарък покривки, но са ми пратили якенце. Много е симпатично, и точно мой размер. Освен това е с две лица. Ето реални снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342060&pid=10613654

кой точно код използва и какъв размер е якето

# 82

Az  Cry

# 83
[]момичета имам едно запитване,пуснах поръчка на 20.01 а още я няма,някой пускал ли е на тази дата и чака ли я още че направо се притеснявам вече,друг път пристига за няма и 10 дни newsm78

Az  Cry

Аз чакам от 08.01, споко! Peace
Това получих сега- 24732, за безплатна доставка.

# 84
Момичета днес ми дойде една поръчка, но имаше само един артикул #2gunfire #Cussing out #Cussing out. Влезнах в сайта и там видях, че поръчката ми е разделена на две Shocked. В едната (която преди малко взех ) има само едно одеяло и е заведена под едни номер който съвпада с номера от фактурата, а другата част на поръчката е заведена под друг номер и там трябва да има една възглавница, един сутиен и подаръка ми (одеялото с код 60488).

На някой случвало ли му се е?
Дали и др. част ще пристигне?

Ето го и кога който получих 43230 условието е -25% от прет-а-порте и -20% от др. които не са дрехи. Надявам се да съм полезна  Hug

Да ще пристигне,може и с малко закъснение.По принцип така ги делат когато има артикул с по големи размери.На мен също олекотеното ми го пратира от делно.

Мерси мерси мерси   bouquet Hug

# 85
  • Там....където всичко е възможно ....
Запис Mr. Green
duhi_puhi от това да си полезна на всички остава ли ти време за секс newsm78

# 86
Дам Simple Smile Ама аз рано го приспивам моя, че за работа става рано-рано  Mr. Green
А днес по изключение и лапето се гътна в 8 .. че не е спал на обед и карахме 2 часа колело..
.. мен лично ме мързи да си легна.. и чакам да ме викне да цока.. че тогава да се хоризонтирам  Crazy

# 87
NADIATG  bouquet благодаря ти много!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 88

АЗ ЧАКАМ ОЩЕ ОТ 10-ТИ О ОТ 12-ТИ ЯНУАРИ

# 89
  • в страната на абсурдите
код 28363  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b0ab7de05bcb84a2d3

Общи условия

Активация на акаунт