Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 763
  • 690
  •   1
Отговори
# 90
Добро ви утро   bouquet
На мен поръчка от 30.01 ми дойде на митницата/6,200/ след 13 дни, но още ми се бави тази от 22.01. Немога да им разбера принципа на работа...
Така, че спокойно!

# 91
Добро утро!
Първо, простете моето невежество, но когато ние пишем тук, кодовете на 1-ва стр. обновяват ли се? Т.е. добавят ли се новите кодове, или трябва да си попреглеждаме и в темата?  Embarassed
Ако е така, спамът наистина е адски неприятен!  Mr. Green
Получих и аз код - 57002 - намаля 20Е от 55Е + безплатна доставка.

# 92
Добро утро!
Първо, простете моето невежество, но когато ние пишем тук, кодовете на 1-ва стр. обновяват ли се? Т.е. добавят ли се новите кодове, или трябва да си попреглеждаме и в темата?  Embarassed
Ако е така, спамът наистина е адски неприятен!  Mr. Green
Получих и аз код - 57002 - намаля 20Е от 55Е + безплатна доставка.
Ами обновяват се в следващата тема.. защото постовете могат да се променят до 24 часа.. после не..
А за спама - това се опитваме няколко човека да обясним.. ама за съжаление кой ли го е грижа..
Как се рови сред море от глупости.. за да се видят 2-3 кода..

# 93
момичета а някой да е получил кода за безплатна доставка,аз го получих ама какво натиснах и го затрих сега го нямам като номер защото не си го записах.ще съм благодарна ако някой ми го напише.а истава въпрос за кода който е без задължаваща сума,благодаря предварително    bouquet

57029 мисля,че за този код питаш,при мен дава БД без допълнителни условия.
А 57002 са пратили и на моя мейл но нищо не ми намаля и няма БД,приема го но явно има някакво допълнително условие (освен тези 55Е),което с моя  0-френски няма как да разбера  Rolling Eyes

Няма да е зле някой да направи тема "Движение на поръчки и доставки от Ларедут"...така ще спестим доста страници четене на постове,които са извън темата Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 09:26 от daynaa

# 94
daynaa, тези 55Е с моя нулев френски, трябва да са от новата колекция пролет-лято. От тези 55 ще намали 20 и ще даде БД= 0Е  Peace

Духи, мерси, че за пореден път "ми отваряш очите"  Laughing   
И за останалото си права... разбира се bouquet

# 95
Добре де някой изобщо чете ли поне един пост пред него преди да напише нещо да види дали случайно някои пред него не е написал кода .Втора тема четем и гледаме едни и същи кодове .Е направо вече ми омръзна всички кодове и аз ги има ама не ги пускам защото преди мен някои го е пуснал така че поспрете се малко и четете по обстойно .
За два дни темата стана 10 страници от които на дали има 1 страница със смислени неща , и щом аз мога да чета значи всеки може .
Сори за спама ама не се търпи всяка тема едно и също се дъвче .

# 96
daynaa, тези 55Е с моя нулев френски, трябва да са от новата колекция пролет-лято. От тези 55 ще намали 20 и ще даде БД= 0Е  Peace

с 2 туники от новата колекция на стойност 39,90 едната и 19,90 другата(....само за да проверя дали аз съм супер тъпа или тоя код при мен наистина не действа) се оказва,че пак няма намаление и пак няма БД....е тоя път не е заради 0-френски,явно на моя акаунт не става, въпреки че ми е изпратен лично....само не ми казвай сега,че сумата трябва да е точно 55Е newsm78!

# 97

с 2 туники от новата колекция на стойност 39,90 едната и 19,90 другата(....само за да проверя дали аз съм супер тъпа или тоя код при мен наистина не действа) се оказва,че пак няма намаление и пак няма БД....е тоя път не е заради 0-френски,явно на моя акаунт не става, въпреки че ми е изпратен лично....само не ми казвай сега,че сумата трябва да е точно 55Е newsm78!

На мен ми дава БД и - 20Е само когато ми останат 55Е след намалението от 20Е, слагам неща от новата колекция за минимум 75Е и тогава се получава.

# 98

На мен ми дава БД и - 20Е само когато ми останат 55Е след намалението от 20Е, слагам неща от новата колекция за минимум 75Е и тогава се получава.

ooooh! ето го ключа от палатката Laughing,много ти благодаря  bouquet

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7fd24df1c1e2cbb3e4

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 11:04 от daynaa

# 99
Момичета получих този код -28363
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=1d82e855bee93d1748

Този код го получи дъщеря ми а аз изобщо не съм получавала -никакъв код,макар че поръчвам от мига в който разбрах че има Ларедут-04.01 тази година Sick.Утре малката е рожденничка на 19  а вдругиден на 20 е каката и явно Франсетата мислят че ги мяткам в храсталака за рожденните дни и ПАК НЯМА ДА ПОЛУЧА никакъв код  smile3511
Излях си мъката   Cry
Извинете за спама  bouquet
Приятен ден Hug

# 100
Здравейте на всички! Малко тъп въпрос ще задам, ама нали сте вещи и се надявам да ми отговорите?Аз съм съвсем начинаеща.
Не ми е много ясно плащането в Ла Редут как става? И само с кредитна карта ли може?И тези кодове как се борави с тях?Те ли ти ги пращат?И къде се въвеждат?

# 101
Здравейте на всички! Малко тъп въпрос ще задам, ама нали сте вещи и се надявам да ми отговорите?Аз съм съвсем начинаеща.
Не ми е много ясно плащането в Ла Редут как става? И само с кредитна карта ли може?И тези кодове как се борави с тях?Те ли ти ги пращат?И къде се въвеждат?
Миличка, погледни в началото на другата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372675.675
там много добре е обяснено за плащането а на първа страниица на тази тема ще намериш всичко за кодовете

# 102
  • София
С какво го задействате този код, който дава БД и намалява 30 евро от 55, цифрите на този, който са ми изпратили са 63940 http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d15c59ffbe6621bff2 от експериментите ми излиза, че действа на prix mini и prix vert, но не и на другите от новата колекция, което не ме радва особено  Crossing Arms
И тази тема, въпреки че е малка, се чете трудно

# 103
малвина,аз вчера пуснах с него и си изпълни обещанията кодчето.Нещата са ми от новата колекция бебешорски,но не са нито зелени,нито мини,безцветни са,ненамалени,естествено.Ето с тези тричките
1 
2
3
Обаче при ей това шапе,което пак си е безцветно ненамалено и при нужната сума от 55Е не хвана Thinking

# 104
Днес пуснах поръчка от Акаунт 2, който е нов - това е първата поръчка от него. ОЧаквах да ми приеме кодове - 22594, 23159  - на надуваемия дюшек. Не ги прие обаче. Пише, че е за нови клиенти и че трябва най-малко за 25 евро да има артикули, моите бяха за 26 евро.

Общи условия

Активация на акаунт