Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 758
  • 690
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Днес пуснах поръчка от Акаунт 2, който е нов - това е първата поръчка от него. ОЧаквах да ми приеме кодове - 22594, 23159  - на надуваемия дюшек. Не ги прие обаче. Пише, че е за нови клиенти и че трябва най-малко за 25 евро да има артикули, моите бяха за 26 евро.

Да не е свършил матрака, аз го поръчах, като поръчката ми беше 10 е с доставката 15Е и стана.

# 106
  • Варна
Имам код, ако е стар съжалявам, при мене си е нов. Laughing
68268 - дава БД, маха 20 Е от 33Е +подарък plaid + нов каталог. Валиден до 14.03. ей го
La livraison gratuite de vos articles
+ Votre Chèque-Réduction de 20?
à utiliser dans la nouvelle Collection Printemps-Eté 2009 ainsi que sur tous les articles non démarqués sur laredoute.fr
+ Un magnifique Plaid en Cadeau Gratuit
+ le prochain catalogue offert !

# 107
Днес пуснах поръчка от Акаунт 2, който е нов - това е първата поръчка от него. ОЧаквах да ми приеме кодове - 22594, 23159  - на надуваемия дюшек. Не ги прие обаче. Пише, че е за нови клиенти и че трябва най-малко за 25 евро да има артикули, моите бяха за 26 евро.

попринцип го дават, че ще е наличен след 4 седмици...незнам дали сте обърнали внимание..и аз опиах онзи ден и това ми изписа   Peace

# 108
  • близо до морето
Някой разбра ли вече какъв е подаръка на тоя код 67709? Че аз изобщо неразбирам френски!  Sad

# 109
  • близо до морето
Момичета кода с одеалото работи! 68268  Simple Smile

# 110
Днес получих 28320 - намаление 20 до 30% от новата колекция мебели и декорация за дома. Извинявам се, ако е публикуван вече Peace

# 111

За този код поръчката точно 33 евро ли трябва да бъде или над 33 евро?

# 112
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=ea37a00cafe6194eff
едно кодче и от мен,моля за извинение ако някой вече го е пуснал но искам да помоля и за малко разяснение.как точно деиства   Thinking.защото го пуснах с преводача но пак не сванах пробвах го но не стана  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 17:00 от magnolia13fr

# 113
  • Пловдив
http://mail60.abv.bg/app/j/openmessage.jsp?fid=40&mid=345277 … p;rr=0&tid=60
едно кодче и от мен,моля за извинение ако някой вече го е пуснал но искам да помоля и за малко разяснение.как точно деиства   Thinking.защото го пуснах с преводача но пак не сванах пробвах го но не стана  Crossing Arms
16. Оферта, пратена на e-maila се публикува - След като отворите получения мейл - оферта, над снимката/или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien, който след като отворите ви се зарежда нова страница със самата оферта. Линкът на тази страница копирате и публикувате тук.

# 114
  • София

33Е или повече,ти решаваш,но при всички положения ти маха само 20Е:peace:

# 115
  • into the blue
Някой разбра ли вече какъв е подаръка на тоя код 67709? Че аз изобщо не разбирам френски!  Sad
Шалте,снимката е от албума на meril .

# 116
ivanka1979   много благодаря за образоването    bouquet   ами ако и бях попитала как точно да го направя щяха да бъда   #2gunfire  незнам днес всички са толкова ядосани че не посмях   Rolling Eyes
а някой може ли да ми каже как действа този код,предварително благодаря  Hug

# 117
Днес получих сахаринчето подарък но ще дам снимки до края на седмицата
Благодарско на брадата  за кодовете newsm51

# 118
  • близо до морето

Трябва да е 33 Е и нагоре, ако е под 33 дава само подаръка                                                                                                                                                                                       

# 119
Shelii, Ilianka, благодаря ви!   bouquet
Може би е персонален, защото го мъча цял ден безуспешно.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт