Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 733
  • 690
  •   1
Отговори
# 120
Видях тязи чантичка в албума с подаръците и се чудя дали може да се поръчва все още и с кой код?

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256898&pid=10279045

# 121
  • Пловдив
ivanka1979   много благодаря за образоването    bouquet   ами ако и бях попитала как точно да го направя щяха да бъда   #2gunfire  незнам днес всички са толкова ядосани че не посмях   Rolling Eyes
а някой може ли да ми каже как действа този код,предварително благодаря  Hug
кодът ти е за безплатна доставка,валиден 3седмици

# 122
42471  -15/30Е Ан Уейбърн, подарък шалте - и това вече не доставят извън Франция  #Cussing out

# 123
  • Бургас
Да не би защото в момента е изчерпано и пише след колко седмици ще е налично  Whistling

# 124
ами те докато решът да го пуснат пак акаунта ми вече няма да е нов и пак няма да ми действа  Crossing Arms
акаунта не е ли нов според броя на поръчките, а не според датата на регистрация?  Rolling Eyes
аз имам регистрация от месеци, чак онзи ден пуснах за сефте поръчка през личния си акаунт  Peace хвана ми код за матрак и почти всички персонални ми захапа (естествено не ми бяха пратени лично  Mr. Green)

# 125
мОМИЧЕТА МУШНАХ ПРАХОСМУКАЧКАТА В КОШНИЦАТА - НЕ МИ Я ОГРАЖДА , ДАВА Я НАЛИЧНА БИ ТРЯБВАЛО ДА ДОЙДЕ НАЛИ?
ЧЕ ЗА НОВАТА КЪЩА Я ГЛАСЯ   newsm79 newsm79

# 126
  • Пловдив
мОМИЧЕТА МУШНАХ ПРАХОСМУКАЧКАТА В КОШНИЦАТА - НЕ МИ Я ОГРАЖДА , ДАВА Я НАЛИЧНА БИ ТРЯБВАЛО ДА ДОЙДЕ НАЛИ?
ЧЕ ЗА НОВАТА КЪЩА Я ГЛАСЯ   newsm79 newsm79
да би трябвало,но това никой от нас неможе да ти каже,аз лятото я мъчих полвин месец,накрая не дойде на единия ми акаунт,дойде на другия на който не се хващаше изобщо в началото......и пиши с малки букви....такива са правилата на форума  Peace

# 127
Здравейте.Може ли някой да ми даде съвет къде бъркам /или проблема е в фр/.Проблемът ми е че и на двата акаунта са ми изпратили чек с пром.код за намаление 23/46е валиден до 07/03,но след като го въведа/приема го/не ми дава намалението,а като вляза в промоционалните кодове който имам ми изписва че с този код имало проблем.Аз ли бъркам някъде?
и да кажа само че прочетох първа стр.но не видях нищо за това  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 03:20 от aleksova1

# 128
иванка1979 аз опитах да го ползвам,кода приема го не го отхвърля но не се отразява по никакъв начин.затова питам какви са условията ако някой е поръчвал с такъв код.уж няма никакви условия а пък не ми отразява безплатната доставка  newsm78
помогнете ми  Praynig че вече 3 ден задържам поръчката.

# 129
иванка1979 аз опитах да го ползвам,кода приема го не го отхвърля но не се отразява по никакъв начин.затова питам какви са условията ако някой е поръчвал с такъв код.уж няма никакви условия а пък не ми отразява безплатната доставка  newsm78
И при мен е същата работа  Tired

# 130
Има си условие кода...  Peace за да махне доставката трябва да имаш нещо от новата колекция в кошницата...може и намалено. При мен действа,пробвай  Peace

# 131
  • Пловдив
код 22578 , който всъщност е за прахосмукачката , ми дава подарък чанта - кафяво и розово.

# 132
  • Бургас
42471  -15/30Е Ан Уейбърн, подарък шалте - и това вече не доставят извън Франция  #Cussing out

Да не би защото в момента е изчерпано и пише след колко седмици ще е налично  Whistling

Вече го има в наличност и може да се пуска с този код  Peace

Айде да допиша и едно ново кодче  bowuu
Намаление от 25% за новата колекция и от 35% за sélection shopping (не знам как се превежда) плюс тренч-подарък. Още няма снимка, но описанието е светлобежов на цвят, с 6 дървени копчета отпред, с колан и с по едно копче на ръкавите:
38/40 49247
42/44 49263
46/48 49298

Пробвах го и ми се хваща-наистина ми намаля ненамалени от  Пролет/Лято и дава подаръка  Peace

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 08:59 от bradata (или просто Цушикате Качика)

# 133
благодаря бейлис    smile3525

# 134

Общи условия

Активация на акаунт