Ла Редут - само за КОДОВЕ - 23

• 50 851
  • 690
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Благодаря  за отговорите,
а някоя  от  вас  тука  тези последните  2-3 дни да  е  пускала поръчка  с  кода  за новите  чанти,
че на мене нещо не ми се хващат,а много ги искам  Thinking

Ако имаш предвид чантите на Ан Уебърн, на мен ми се хванаха с този код: 66419. Но ми е пратен лично, така че не знам

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=85c0ae111506075304

# 316
Здр.искам да попитам кога се получават тези кодове на е-майла.Аз преди 10 дни направих парвата си порачка,а все още не сам получила някакви кодове за намаления.
И още нещо в началото на темата пише че като направим поръчка,кода се изписва на самата фактура,имам такав код, но аз не сам го вавеждала,това означава ли е те са го въвели?

# 317
  • София
Здр.искам да попитам кога се получават тези кодове на е-майла.Аз преди 10 дни направих парвата си порачка,а все още не сам получила някакви кодове за намаления.
И още нещо в началото на темата пише че като направим поръчка,кода се изписва на самата фактура,имам такав код, но аз не сам го вавеждала,това означава ли е те са го въвели?
При получаването на поръчката,на хартиената фактура има код,въпреки че последните ми фактури идват без кодове. Thinking
Няма закономерност,по която да получаваш кодове на мейла,може всяка седмица да ти пращат,може и веднъж в месеца.Късмет.Може и да не си правила поръчки и пак да ти пращат кодове,може и  обратното.

# 318
katrin77 Зависи и дали си отметнала да получаваш такива при регистрацията си в сайта.Относно кодовете на фактурата - ако имаш предвид тази,която ти е в Суивито - ако не си ползвала някакъв код в поръчката си най - вероятно става въпрос за този,под който те си водят съответното намаление/предполагам артикулите ти са били намалени /  Peace

Колкото до офертата за часовника за р.д. и аз така и не получих такава  Confused а след няколко дни и това предстои  Whistling

Evka с теб се преследваме в темите  Laughing

# 319
  • София

Колкото до офертата за часовника за р.д. и аз така и не получих такава  Confused а след няколко дни и това предстои  Whistling

Evka с теб се преследваме в темите  Laughing
Hug Мда,правя последна визитация,преди да се оттегля... Wink

На мен кода за часовника ми го пратиха предния ден,преди РД.Така че,все още не е късно. Hug

# 320
При получаването на поръчката,на хартиената фактура има код,въпреки че последните ми фактури идват без кодове. Thinking
Няма закономерност,по която да получаваш кодове на мейла,може всяка седмица да ти пращат,може и веднъж в месеца.Късмет.Може и да не си правила поръчки и пак да ти пращат кодове,може и  обратното.

smile3511 еййй,аз така и не погледнах хартиената фактура,замина на боклука заедно с кашона като видях,че нищо не липсва...благодаря за инфото вече ще знам да поглеждам и там дали

няма бонусче smile3508

пс. а кода за сахаринчето кой беше,че много ми хареса

# 321
  • София
Днес си взех една поръчка и на фактурката имах един код 46159. Тъй като ме няма хич с френския направо ви давам снимката.
До колкото разбрах е -30% на текстил: женски, бельо, мъжко, детско и спално.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10720472

пп. Пуснах търсачката не намерих никаде писано за него, все пак се извинявам ако е писано.   bouquet

# 322

Заповядай
bradata:"Намаление 15Е от 30Е (за ненамалени продукти на Талисим от новата колекция)+БД (на мен не ми я дава)+ подарък риза-сако тип "сахариен" (така се води на френски) която дава и без никакви продукти на Талисим:

42/44 : 32379

46/48 : 32387

50/52 : 32395

54/56 : 32409"

# 323

Заповядай
bradata:"Намаление 15Е от 30Е (за ненамалени продукти на Талисим от новата колекция)+БД (на мен не ми я дава)+ подарък риза-сако тип "сахариен" (така се води на френски) която дава и без никакви продукти на Талисим:

хвана ми се кода,мнооого благодаря newsm51

# 324
И на мен се хваща, дава ми подаръка , но нито намаление , нито БД  Cry

# 325
И на мен ми хвана кода , дава ми подаръка , но нито намаля , нито БД  Sad

# 326
Благодаря за отговорите!!!!
Ве4е ще знам да поглеждам на фактурата!!!
Относно регистрацията съм направила всички отметки без последната,нали така пишеше в поста.
Продуктите ми наистина бяха намалени от червения сектор и може би затова са били с код.

# 327
здравейте момичета  Hug
направих си нов акаунт за да порачам фотоапарата но ме е страх че ще ми откажат парва  порачка ако ползвам кода вие какво ще ме посаветвате
на някой който го е ползвал с парва порачка отказвалили са му я
или парво да пусна пещо друга като порачка и на втората да ползвам кода за фотоапарата
знам че всеки случай е индивидуален но посъветваите ме нещо моля
благадаря предварително
  bouquet

# 328

Заповядай

хвана ми се кода,мнооого благодаря newsm51

Няма за какво важното е че помогнах

И на мен се хваща, дава ми подаръка , но нито намаление , нито БД  Cry

Спази ли условията за да ти даде намаление, БД май не дава каквото и да сложиш

# 329
това получих днес, дано е от полза на някои  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=72b303affb764ceda2

Общи условия

Активация на акаунт