рецепта с чесън за прочистване?

• 210 777
  • 515
  •   1
Отговори
# 225
Да се включа и аз в отбора. Днес ми е 8 ден и мисля, че е рано за някакъв значителен резултат. Единствено малко ми е намалял апетита, който последните два месеца беше меко казано "вълчи". Преди да взема от сместа я разбърквам, чудя се дали е правилно или не.

# 226
привет на всички! виждам, че се вълнувате Simple Smile и аз с голям ентусиазъм подхванах тази рецепта и реших да споделя опита си:
*общо 3-4 месеца ми отне да свърша всички капки, като почти не съм пропускала прием.
*правих го за общо очистване, както и имам гинекологични проблеми (тайно се надявах да ми се решат - засега нямам такова усещане Sad, т.е. проблемите си останаха).
*ползите, които почувствах по време на приема са: по-редовен стомах (без да променям храненето) и по-регулиран цикъл. Друго не съм установила без конкретни изследвания. Тегло не съм свалила, не ми е било цел. Мъжът ми също ги пи, преди дни ги свърши - и при него няма загуба на тегло (има 2-3 кг, с които би се разделил на драго сърце).

ами май това е! успех на всички ви и дано постигнете целите си!
**М/у другото се зачудих по средата на приема - нали се твърди, че тази рецепта датира от преди 2-3 хиляди години...? - откъде тибетците са вземали спирт, за да приготвят тази рецепта? нали дестилацията е "открита" през средновековието, ако не бъркам  newsm78

# 227
Аз пия капките от 2 дни и не знам дали си въобразявам, но се чувствам супер. Само не ми е ясно дали има разлика в различните капкомери. Прави ми впечатление, че има разлика в големината на отвора им и оттам сигурно и м големината на капката. Така, че някои може да си изпият дозата за месец, а други за по-дълго време. А и чесънът е различен - има по-сух, а друг е по-сочен.

# 228
  • В тъмната гора.
Препоръчвам ви да ползвате българския чесън, по-дребния с "брадичка". Китайският не се знае как е произведен, понякога им отклонения в цвета и мириса на получената течност, когато се ползва китайски чесън.

# 229
  • Berlin
Здравейте!
Няколко пъти по ТВ чух за тази рецепта и реших да я потърся и естествено - има тема във форума. Simple Smile Не очаквах, честно казано. Мисля да си я направя главно за прочистване. Не очаквам някакви чудеса, но се надявам малко да ми просветне метаболизма, че е много зле положението.
Може би сте обсъждали, но - 95% спирт не е ли гадно и опасно? И медицински спирт ли се взима или някакъв друг? Това ми е единственият въпрос, засега. Simple Smile

# 230
Може би сте обсъждали, но - 95% спирт не е ли гадно и опасно? И медицински спирт ли се взима или някакъв друг? Това ми е единственият въпрос, засега. Simple Smile

Това е като всеки друг спиртен извлек. Медицински спирт бял задължително. Опасният е синият технически спирт по принцип.

# 231
  • Априлци
Моят спирт си го купих от аптеката. Отиваш в аптеката и казваш, че ти трябва 95% спирт за лекарство и готово. Той е в пластмасови шишенца по100 мл. newsm10

# 232
  • Berlin
Мерси Simple Smile Попрочетох предните няколко страници, та ми се поизясниха някои неща. Утре ще си  набавя продуктите и ще почна. Докато се кисне 10те дни в какво държахте буркана? Пише, че трябва на хладно, предполагам стайна температура е ок? Ние поддържаме 21-23 градуса за бебо.

# 233
  • Априлци
Моят буркан с чесъна стоя 10 дена в мазата-и на хладно и на тъмно- пораздрусах го 1-2 пъти и толкова. След това го прецедих през няколко слоя тензух.  chef

# 234
Аз пък докато чесънът киснеше 10 дни и след като го прецедих и изчаках още 3 дена беше в хладилника . Сега като започнах да го пия, отново го държа в хладилник. Жалко, че можах да намеря само китайски чесън, но пък нали рецептата е тибетска и може да е най-подходящия.

# 235
  • гр.Варна
Записвам се да ви следя:)
И аз мисля да направя извлека.Имам нужда да сваля килограмчета,отделно имам завишени кръвни показатали - СУЕ и Ц реактивен протеин.Дано ми помогне това Чудо! Laughing

# 236
нещо не мога да се ориентирам - на гладно ли се приемат чесновите капки с мляко, след ядене или няма значение? ако някой знае, моля да сподели

# 237
  • Berlin
Четох, че трябва 10ина минути преди ядене с мляко да се приемат, 3 пъти на ден.

# 238
  • Априлци
Здравейте и от мен. От днес започвам по 25 капки- 3 пъти дневно. Аз ги пия 10-15 мин. преди хранене с 50мл. студено прясно мляко- така пише в рецептата.

# 239
Здравейте, аз от утре го почвам, но не знам от къде да си намеря капкомер? Мъжо ми ходи в аптеката, казали,че нямало? ..

Общи условия

Активация на акаунт