рецепта с чесън за прочистване?

• 210 768
  • 515
  •   1
Отговори
# 240
  • Априлци
Ами, мъжо ти да отиде в друга аптека. Просто от друго място няма откъде да си намериш капкомер.
УСПЕХ!!!

# 241
  • София по рождение
Мисля си, че старите стъклени капкомери са по-подходящи от новите пласмасови. С последните ще капете по-малки капки и може и до лятото да пиете извлек. Ако имате под ръка шише от използвани капки за очи, витамини, за колики или др. може да се използват техните капкомери, доста по-добри са.

Как е на вкус с 25 капки?! Mr. Green

Някой беше попитал тук как преди хилядолетия са имали спирт. Много просто: спирта се прави от картофи, захарно цвекло и други. Сега предполагам е от цвекло, защото е най-евтино и има повече извлек на захар. В Тибет има картофи, а мисля и ориз не им липсва Laughing.

# 242
 Започнах рецептата от днес. Искам да питам миришете ли на чесън? Благодаря Ви предварително.

# 243
  • Berlin
Аз замразявам проекта. Simple Smile Ще го направя с водка, ако намеря с по-висок градус. Мъжът ми вчера цял ден ми се сърди, че съм щяла да пия спирт.

# 244
  • Априлци
Извинявай, но искам да те попитам водката не се ли прави от спирт???

# 245
И аз започвам от днес.Изпих го със малко мляко, стана ми леко лошо, но предполагам,че е сутрин на гладно ми става гадно като пия течности...Като си го изпих и толкова много ми лъхна на чесън....но като,че ли сега не мириша, но ядох и портокал де... Този чесън го съчетавам със 90ДД Simple Smile

# 246
  • Априлци
А за въпроса на marianabashlieva --- искам да споделя, че просто няма начин изобщо да не се усеща чесъна-трябва да се заредиш с лукчета и дъвки и така горе-долу се прикрива миризмата на чесън. УСПЕХ!!!

# 247
  • Berlin
Ами да, от спирт е, но било от спирт, който не се продавал свободно, защото бил с акциз (това той го е прочел някъде) Simple Smile)) И е много против да пия този спирт от аптеката, разгледа го, рови в нета ... И реши, че ако аз го пия това, няма да си говорим, докато не свърши и ако ми станело нещо и т.н. и т.н... И тъй - а аз вчера чинно си начуках 300гр чесън, после ме боляха пръстите ....  Tired

# 248
Аз замразявам проекта. Simple Smile Ще го направя с водка, ако намеря с по-висок градус. Мъжът ми вчера цял ден ми се сърди, че съм щяла да пия спирт.

Скъпа, мъжът ти малко да се образова  Embarassed Embarassed - половината хомеопатия е на спиртна основа, капките на Мария Требен са спиртен извлек, има растения, от които ефективното изличане на активни вещества се постига най-вече чрез спиртни извлеци.... Разликата между син и бял спирт (технически и медицински) как така не му е ясна??

Е, при мене го има и това де, че вариант някой да ми се меси какво правя, ми е като от друга планета и може би това е причината за вида на реакцията ми. А пък евтини манипулации от типа сърдене, цупене, неговорене, "притеснения", грижене, страхове, защитаване, спасяване и каквото там ти хрумне дивотии от вида на децата "боли ме коремчето/ пие ми се водичка" вместо заспиването.... Как да кажа  Rolling Eyes Или по думите на една колежка - номера от селски вечеринки.

Хайде със здраве на всички ви...

# 249
  • София
Привет на всички!
 Ето ме отново след няколко дни и бързам да се похваля- цикъла ми дойде на време този месец иначе идваше на 40 дни, не зная дали е от капките, но е факт, че сега на 28 ден дойде. Иначе апетита все още е подтиснат и бавничко, но всеки ден свалям по няколко грамчета, което определено ме радва много. Пожелавам успех на всички които са се захванали с чесновото начинание. Wink

# 250
  • гр.Варна
Здравейте,
Леко се обърках!ТЕзи капки само 12 дни ли се пият,или докато свърши разтвора?
Шефката ми е пила това ЧУдо.Каза,че е изключително доволна.Успяла е да свали и няколко килограма,но е пила отварата докато свърши,като след 10-ият ден е приемала по 25 капки сутрин-обед-вечер!
Кое е правилното?

# 251
mama_na_kiki, пие се точно както шефката ти го е пила. Пие се до последно по 25 капки Simple Smile

# 252
  • София по рождение
Този чесън го съчетавам със 90ДД Simple Smile

Прасковке, предполагам, че имаш предвид 90 дневната диета. Тъй като и на мен ми предстои започване на капките съвсем скоро и обмислям варианти с каква диета да ги комбинирам...
Обясни ми как ще ги съчетавам двете, като в диетата не се разрешава всеки ден мляко? Ако има вариант, ще съм супер хепи!!!

Мъжът ми е химик и преподавател по химия в университета, той не само, че е съгласен да ги пия /не че съм го питала/, но пожела и той да ги пие! Сега чакаме извлека да стане.

Запознатите да ми кажат колко ката тензух ми трябват за прецеждането?

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 14:41 от helli_sun

# 253
  • Априлци
Аз лично ги прецедих през 3 слоя тензух

# 254
  • София
Да се включа и аз в темата.
Направих извлека, почнах 10 дни по схемата и сега от 2 седмици съм 3 х 25.
Лесно ми е да го правя, защото с малкия сме у дома по цял ден, т.е. не пропускам, защото не излизам от нас в това гадно време.
Мъжът ми твърди, че не мириша на чесън  Joy
Отначало признавам, че ми ставаше лошо след като го изпия, но сега съм ок.

Ще следя тук и ще споделям всичко интересно, което се случва покрай чесновата история  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт