рецепта с чесън за прочистване?

• 210 704
  • 515
  •   1
Отговори
# 285
За тези, които се чудят с каква диета да комбинират чесновите капки... предлагам "зоната". В нея може мляко всеки ден и често, може и спирт (когато са 25 капки) с малко кашкавал или с 2 хапки месо и 1/4 орех.

Знам, за "Зоната", но не я разбирам. Знам, че схемите са индивидуални...и толкова. Бих се радвала на малко повече разяснение, или примерни менюта. Благодаря!

Режима е хубав, защото не ограничава менюто по никакъв начин, подходящ е и за бременни, и за кърмачки, но в доста по-големи количества... Във връзка с индивидуалните схеми - просто трябва да се направят едни изчисления в началото, за да се определят количествата /блоковете - протеини + въглехидрати + мазнини/. НО и те не са толкова различни...
Примерно меню не мога да дам, защото не зная какво обичате... Може би е по-добре на лични да разясня newsm78

# 286
За тези, които се чудят с каква диета да комбинират чесновите капки... предлагам "зоната". В нея може мляко всеки ден и често, може и спирт (когато са 25 капки) с малко кашкавал или с 2 хапки месо и 1/4 орех.

Знам, за "Зоната", но не я разбирам. Знам, че схемите са индивидуални...и толкова. Бих се радвала на малко повече разяснение, или примерни менюта. Благодаря!

Режима е хубав, защото не ограничава менюто по никакъв начин, подходящ е и за бременни, и за кърмачки, но в доста по-големи количества... Във връзка с индивидуалните схеми - просто трябва да се направят едни изчисления в началото, за да се определят количествата /блоковете - протеини + въглехидрати + мазнини/. НО и те не са толкова различни...
Примерно меню не мога да дам, защото не зная какво обичате... Може би е по-добре на лични да разясня newsm78

може ли да ми разясниш на лично

# 287
и на мен ми е интересно да разбера повече по темата за диета "зоната"

# 288
здравейте! внимателно изчетох всички писанки, тъй като от няколко дена темата за тибетската рецепта много живо ме интересува. от много години майка ми периодично си ги пие капките. и сега на 66 години е здрава, жизнена и кипи от енергия/ преди 17 години бе оперирана за злокачествено образование и след лъчетерапията за първи път приложи капаките. резултатите бяха страхотни - на контролните прегледи кръвната и картина бе като на 20 годишна. да ми е жива и здрава!/.аз обаче няколко пъти се опитвам и започвам да ги пия, но стигам до 10 ден и внушавам ли си или не , но не се чувствам добре- кръвното ми варира,изпитвам чувство за студ и т.н. вегетативни проблеми. въпросът ми към всички е - имал ли е някой подобни проблеми и отшумяват ли? някъде бях чела, че единствените противопоказни случаи, са проблеми от неврологичен характер?

# 289
На мен също все ми е студено, но това май е от мразовитата зима. Но с риск да се превърна в най-голямата мрънкячка в темата трябва да споделя, че откакто минах на 3х25 всеки ден ме боли главата. Повтарям си, че това е от прочистването и продължавам да си пия капките.

# 290
На мен също все ми е студено, но това май е от мразовитата зима. Но с риск да се превърна в най-голямата мрънкячка в темата трябва да споделя, че откакто минах на 3х25 всеки ден ме боли главата. Повтарям си, че това е от прочистването и продължавам да си пия капките.

Аз пък нямам такива оплаквания освен едно нещо апетита ми се увеличи..което не ми харесва  Laughing Laughing  иначе нито глава ме боли нищо..

# 291
  • София по рождение
Аз имам същите проблеми с вариране на кръвното и струва ми се, чу капките атакуват болните места. Боли ме под ребрата отляво, както когато имам възпален колит. От ниското кръвно ме втриса и стигам до често ходене в тоалетната. Но, продължавам да пия капките докрая. Надявам се нерзаположенията да отшумят.
Мисля, че прималяването ми е свързано с факта, че чесъна те кара да пиеш повече вода, а аз не го правя.
И се надявах да ми намали апетита, а то стана обратното... Rage

Светле, кажи след като имаш пряко наблюдение от години върху резултатите от капките: повлияха ли те на теглото на майка ти и ако да, колко време след началото им...или след приключване?

# 292
И мен ме боли главата/ сигурно там е слабото ми място Mr. Green/.От 21 дена ги пия и не съм мръднала и грам.

# 293
  • Berlin
Доколкото аз четох темата, тези капки не са някаква диета, то която да отслабнеш. Това изобщо не е задължително. Simple Smile

# 294
хели, отслабването на майка не и е било цел. може би и затова не отслабва и грам. ако разчитате на това да отслабнете - по-добре пробвайте нещо друго.

# 295
при мен вече е 27 ден и не виждам никакъв резултат- нито цикълът ми дойде навреме,нито съм отслабнала...и аз имам голям апетит откакто почнах капките,ама ще ги пия докрай да видим дали ще подействат.  newsm78

# 296
Доколкото аз четох темата, тези капки не са някаква диета, то която да отслабнеш. Това изобщо не е задължително. Simple Smile

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 297
  • Априлци
Здравейте! Не разбирам, защо почти всички се оплакват, че не свалят килограми от чесновите капки----ами това не са капки за отслабване, а капки за прочистване на организма (то си го пише в заглавието на темичката ).И аз ги пия от доста време и се надявам да сваля нещо от мен НО------------ако е рекъл Господ-ще стане

# 298
  • Априлци
Искам да ви попитам и нещо друго- Stopима ли някой, който комбинира чесновите капки с ленено семе???

# 299
  • София
tsen_ka, аз, ама вече ти разказвах за това  Laughing Предполагам, че търсиш някой друг да сподели мнение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт