рецепта с чесън за прочистване?

• 210 736
  • 515
  •   1
Отговори
# 270
  • Berlin
Аз не съм, но имах намерение. Simple Smile Трябва да е смелено, защото иначе както влязло, така излязло и ефект никакъв.  Може по 1 с.л. сутрин с кисело мляко например за закуска. Мисля, че няма някаква определена схема.

# 271
  • София
tsen_ka, аз взимам ленено семе като го варя на чай. Правя го заради запек.
Лошото е, че е слузообразуващо и чая става като сопол - влачи се. Сори за откровенността, но с друго не мога да го сравня.
Опитвах да правя кълнове от семе, но не покълнаха.
Ако искаш опитай ленено брашно, разтворено в топла вода сутрин.
Не знам дали имаш конкретна причина да го взимаш, но ако не - не знам какво друго бих могла да те посъветвам.

Чувала съм, че самото семе не е добре да се взима така, както е, но защо - нямам отговор.

# 272
  • Априлци
Josepha---- много ти благодаря за отговора, но при това сравнение, което си ми написала категорично ме отказа да го пия като чай. Може би смляно или счукано защото на цели семенца-не бива.
Ще се поразровя из нета сигурно ще открия нещо.
ПОЗДРАВИ!!!

# 273
Аз купувам смляно ленено семе от DM. По 1 суп.лъжица в кисело мляко. Но и то май действа като други подобни - само в началото, след това организма свиква. Поне е полезно за костите. Надявах се на чесновите капки да имат и разхлабващ ефект, но при мен не се получава, ама ще продължа да ги пия. Може би като мина на 3 х 25 капки .... newsm78

# 274
  • София
ma MaCa , при мен за съжаление няма такъв ефект.
Надявах се, че като се раздвижва метаболизма, ще има и по-често ходене до тоалетна.
Аз вече започнах 3та седмица на 3 х 25 и съм редовна  newsm78

# 275
За тези, които се чудят с каква диета да комбинират чесновите капки... предлагам "зоната". В нея може мляко всеки ден и често, може и спирт (когато са 25 капки) с малко кашкавал или с 2 хапки месо и 1/4 орех.

# 276
  • София
Момичета, здравейте!
Днес ми е 5ти ден на 25капки, чувствам се добре, но имам едно притеснение.
Четох , че някои от вас са доволни поради нормализирането на цикъла. При мен пак дойде навреме този месец, но цвета вече 2ри ден е ужасно кафяв (съжалявам, ако има гнусливи). Никога не ми се е случвало, освен при изчистване последния ден от цикъла. Дали мога да го отдам спопред вас на прочистващото действие на отварата?
Някой друг забелязал ли е подобно нещо или аз имам много да се изчиствам според вас?
Поздрави, Алекс ххх
Здравей Алекс!
 Аз писах че съм доволна от нормализирането на цикъла, но при мен не е имало такъв проблем с цвета, промяна нямам. Някой беше написал, че има проблем със съня, при мен няма проблем спя си, но определено се събуждам по-рано, но не го свързвах с капките, но сега като се замисля може би има нещо такова, ранното ми събуждане е от както ги приемам.

# 277
Здравейте, отново. На мен пък цикълът ми не се оправи. Даже ми закъснява много.. Не знам да се притеснявам ли, какво да правя. И също искам да попитам някой отслабнал ли е от тези капки? Защото само на "На кафе" гледах актрисата , която е отслабнала. Във форума никой за сега не е споделил такива резултати.. Успех момичета!  Peace

# 278
  • София по рождение
За тези, които се чудят с каква диета да комбинират чесновите капки... предлагам "зоната". В нея може мляко всеки ден и често, може и спирт (когато са 25 капки) с малко кашкавал или с 2 хапки месо и 1/4 орех.

Знам, за "Зоната", но не я разбирам. Знам, че схемите са индивидуални...и толкова. Бих се радвала на малко повече разяснение, или примерни менюта. Благодаря!

Познавам жена на 65 г., която е правила тази рецепта преди 10 години и каза, че е отслабнала с 10 кг, но не ставало веднага, а някак постепенно и се усетила след време, че всъщност е от капките. Всички мислели, че е правила диети или се "топи" от някаква болест. Жената си е н отлично здраве, даже ми се похвали, че не ги е качила.
Хайде дано и ние се похвалим като нея след време!!!

# 279
И аз така се запалих по тази рецепта. След като гледах Таня Димитрова при Гала, която каза, че пила капките за някакъв проблем с ръката, но по-късно забелязала, че свалила килограми.  Преди време и Кичка Бодурова спомена , че благодарение на някаква тибетска рецепта се чувства жизнена и подмладена. Вероятно капките наистина засилват метаболизма, освен другите положителни ефекти. Предстои ни да разберем.

# 280
И аз така се запалих по тази рецепта. След като гледах Таня Димитрова при Гала, която каза, че пила капките за някакъв проблем с ръката, но по-късно забелязала, че свалила килограми.  Преди време и Кичка Бодурова спомена , че благодарение на някаква тибетска рецепта се чувства жизнена и подмладена. Вероятно капките наистина засилват метаболизма, освен другите положителни ефекти. Предстои ни да разберем.

м дааа очаква да разберем

# 281
Момичета, докато се рових из нета прочетох на различни места различна схема на приемане на капките - на едно място пише, че се приемат от 11-ти ден 3х25, а на други 11ден-15-25-25 както ние ги пием  newsm78 и чак от 12ден по 25к. Както и количеството спирт-ту 200мл ту 250...
п.п. Да задам малко глупав въпрос-задължително ли е да се приемат 10мин преди ядене  newsm78 Аз ги пия непосредствено преди храна, понякога и след, защото забравям  Blush

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 14:18 от missmall

# 282
  • Berlin

Значи м/у 3х25 и 1х15/2х25 има само 10  капки разлика, и то за 1 прием, така че не виждам някаква огромна  разлика. Пий си ги 3х25, момичетата така си ги пият тук. Количеството спирт също не е толкова драстично, виж колко гр чесън са дали в такъв случай - 300 или 250.  Peace

# 283
Пак е 350гр и да, няма кой знае каква разлика като се замисля, просто реших да споделя  Peace

# 284
Momi4eta, eto me i men Simple Smile myjat mi postoqnno mi povtarq da qm 4esyn i luk, za da ne boleduvam, a dnes kogato vidq s kolko 4esyn se bqh zaredila na masata padna ot smqh.... nai-nakraq zabyrkah otvarata, sled 13 dena zapo4vam i az s kapkite, ve4e nqmam tyrpenie da vidq kakyv 6te e efektyt, mnogo mi se iska da stopq nqkoe drugo klice, ako moje napravo 4-5 s kapkite nai-ve4e korem4e i palazki i ot men o6te 2-3 6te e peffektno :DDD

haide pi6ete tezi, koito ste po-napred s materiala, 4akame rezultatiii

Общи условия

Активация на акаунт