рецепта с чесън за прочистване?

• 210 746
  • 515
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте, аз също се присъединявам към групата. Започвам да ги пия на 18. В сряда ще ги прецеждам. Само не знам от къде да си взема тензух. Всичко е при майка ми, а забравих да си взема в неделя като бях у тях - в друг град е.
Иначе моя го счуках с пластмасово хаванче, но и моя стана зелен. Използвах китайски чесън. Значи не е цвета от метала. 
Много се надявам да не мириша, защото работя с хора  Simple Smile

# 256
Моя го цедих цяла нощ през цедачката, и накрая го изстисках, понеже нямах тензух. Нищо му няма, мириши, мириши...Simple Smile

# 257
  • София по рождение
Най-накрая и аз успях да го прецеда моя ooooh!
Излезе почти пълно бурканче от лютеница, от 300 гр. Колко ли време ще се пие...?!

Прасковке, кажи бе мила, дали е голям грях ако съчетаваме 90 ДД с пиене на мляко ежедневно? Или ти ще ги пиеш с вода?

# 258
Привет! И аз съм в чесновата група  Peace Днес ми беше 3-ти ден...Кърмачка съм, но моето голямо сукалче не се оплаква от различен вкус Simple Smile а и аз винаги съм си яла чесън без да ме притеснява. В началото усещах повече чесновия мирис, сега май повече спиртния  newsm78
Не усещам да се чувствам по-различно, освен, че ми се хапва повечко  Blush, но го отдавам на това, че съм пред цикъл.  Да видим по-натам как ще е  Peace

# 259
Здравейте,и на мен днес ми е 1-ят ден от 3 по 25 капки.Не виждам за сега да има някакво действие на тези капки но продължавам  Peace

# 260
  • Априлци
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!!!  ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ " ЧЕСНАРКИ" ДВАТА ПРАЗНИКА И ВИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГООООО ЛЮБОВ И НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ !!!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

txtloves luvbed newsm10 newsm51 txtloves

# 261
8-ми ден откакто започнах капките. Чувствам се добре, но имам поблем със съня - често будене през ноща и по-ранно събуждане Shocked. Има ли друг с такъв проблем, или си въобразявам, че е от чесъна?

# 262
helli_sun, ами да ти кажа честно не мисля,че е чак такъв грях, хайде простено ни е...Но аз не го пия с мляко, защото не обичам мляко и първия ден като го изпих с мляко, и ми стана лошо след това, т.е. аз с вода го пия.
Обаче вчера и днес не съм закусвала и съответно не съм си пила капките, ами пропусках и на обяд следващите по брой капки пих...според вас трябва ли без да ям след това да ги пия?

# 263
Прасковкааа , мисля , че е добре да ги пиеш без да пропускаш, независимо дали имаш време да си хапнеш нещо. Аз снощи заради празника не ги пих.. бива ли да дъьтя на приятеля си на романтичната вечртя.И все пак вземи някой залък. Аз искам да ги почна с 90 дневната, но не знам дали е много правилно. Някой да ме посъветва и мен ?     newsm78

# 264
Привържениците на 90ДД отричат чесъна с нея. Заради млякото и спирта.

# 265
Момичета, здравейте!
Днес ми е 5ти ден на 25капки, чувствам се добре, но имам едно притеснение.
Четох , че някои от вас са доволни поради нормализирането на цикъла. При мен пак дойде навреме този месец, но цвета вече 2ри ден е ужасно кафяв (съжалявам, ако има гнусливи). Никога не ми се е случвало, освен при изчистване последния ден от цикъла. Дали мога да го отдам спопред вас на прочистващото действие на отварата?
Някой друг забелязал ли е подобно нещо или аз имам много да се изчиствам според вас?
Поздрави, Алекс ххх

# 266
И по мое мнение се дължи на прочистващия ефект от отварата. Аз другия месец ще видя дали и при мен ще е така.Simple Smile

# 267
  • Априлци
Здравейте момичета!!!   Аз също минах през този етап с цикъла, но при мен нямаше нищо по различно - всичко си е съвсем нормално, както преди да започна да пия чесъна.  Предполагам че всичко зависи от организма на човека.  Всеки си е индивидуален и се повлиява по различен начин от различни неща.
Поздрави!!!

# 268
  • София по рождение
Аз реших, че ще комбинирам чесновите капки с разделно хранене и така няма да нарушавам нищо и мога спокойно да си пия млякото като спазвам часовете след него. Не се сещам за друг начин.
Тъпото е, че при тези капки няма гаранция, че ще има отслабващ ефект /ако при мен изобщо се появи такъв/, докато при 90 ДД той ще е видим. И се чудя дали няма да изгубя важни месеци.newsm78
Идеалния вариант беше да свърша чесъна и после докрая на лятото, докато има бол плодове, да свърша и с 90ДД. И да тръгна на работа подновена, подмладена...bowuu

# 269
  • Априлци
Момичета-------искам да ви попитам--някоя от вас вземала ли е ленено семе???
Четох, че е много полезно и реших да го пробвам но незнам нито по колко нито как се приема???
Моля, ако някоя от вас знае нещо-СПОДЕЛЕТE ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРНА!

Общи условия

Активация на акаунт