рецепта с чесън за прочистване?

• 210 664
  • 515
  •   1
Отговори
# 330
  bouquetчестит празник дами,нека половинките ви радват през всички дни на годината не само в осмомартенския Hug на моя въпрос за водката моля ако някой е пробвал по  този начин сподели че ме човърка дали има файда от отварата Rolling Eyes

# 331
Здравейте, искам да попитам може ли да смесвам капките с млякото от сутринта, а да ги пия чак на обяд, защото нямам възможност да нося по 2 шишета.

# 332
  • Априлци
iraikova - нямам никаква представа дали могат да се смесят млякото и капките от сутринта и да стоят до обяд (в смисъл дали ще има промяна във вкуса им ). Аз си капя на момента и ги пия веднага.

# 333
Стартирах деня си с 1-та капка,доста е гнусно,не знам как ще го пия това нещо  newsm12 ,а най-забавното е ,че другата седмица съм на сватба и ще убия някои покрай мен с тези капки  smile3511

# 334
днес ми е 8ми ден, пия си ги по схемата както трябва, нося си ги в едно стъклено шишенце от капки "виброцил", той си е и с капкомер в офиса. Тъй като имаме хладилник и постоянно налично мляко в него, нямам проблем да си ги пия и на обяд, без предварително да ги смесвам. Течността изобщо не е неприятна, напротив даже е много освежаваща, и изобщо не се усеща толкова много миризмата на чесън. При положение, че аз ги пия в офиса пред другите колеги, те изобщо не разбират какво и не го усещат като миризма. Аз също съм на сватба средата на април, и тогава ще съм на 25 капки и съм сигурна, че никой няма нито да разбере нито да усети, всичко е въпрос на втълпяване  Wink

п.п. забравих да кажа, че освен че се чувствам супер бодра от тях, кожата на лицето ми стана супер гладка и мека, видимо имам промяна, даже колежките ме питаха с какъв крем се мажа, защото лицето ми изглежда страхотно  Crazy За момента друго не съм усетила от капките, но има време аз съм още в началото. Като има промяна пак ще пиша  Peace

# 335
  • София
Аз съм на 3 х 25 от края на януари, минала съм средата на бурканчето, в което държа чесъна - не пропускам, много съм стриктна.
Никаква промяна по нищо не усещам - нито килограми, нито сън, нито кожа.  Laughing

За миризмата не се притеснявайте изобщо - не мирише. Направете си експеримент - сложете капките в млякото и го оставете 20 мин. Като помиришете млякото няма да разберете, че вътре има чесън.
ТАка че не го мислете това с миризмата.  Peace
Успех на всички, които са започнали скоро!

# 336
олеее нее,едва изпих 3 капки-направо ми се повдига,едва се сдържах smile3518
ще пробвам наистина да оставям млякото за известно време да престои,преди да го изпия и не знам въобразявам ли си или какво,но нещо не ми комфортно на стомаха  newsm12

# 337
така, Josepha разбрах че няма проблем да престояват капките с чесъна.Правилно ли разбрах???Но сега имам друг проблем SadНе мога да ям сутрин.Има ли проблем да пия капките и да не закусвам,да си пия само кафето.

# 338
  • Априлци
Здравей iraikova ! Аз вече втори месец пия тези чеснови капки. Сутрин първата ми работа като стана е да си изпия капките след това си измивам зъбите  -  пия едно кафе и бягам по задължения -искам да ти кажа че като тебе не закусвам -предполагам, че няма никакъв проблем или поне при мен не се чувства нищо такова.

# 339
  • София
iraikova, честно казано никъде не съм прочела, че не е проблем да стоят капките в млякото известно време, но аз го правя.
Може и да е грешно, не знам.
Да се включи някой, ако знае със сигурност

# 340
И аз започнах капките - днес ми е втори ден  Mr. Green Пия ги с вода, тъй като не обичам мляко. В супена лъжица сипвам малко водичка, капвам капките и след тях изпивам чаша вода. Не се усеща миризма на чесън, но ако ви притеснява, може да пробвате с ментово бонбонче след тях. Тъй като сутрин пия чаша гореща вода, та се чудя кога е по-добре да приема капките - преди или след водата. Как мислите вие. Аз също не закусвам, но покрай малките хапвам залък-два от закуската и след това си пия кафенцето. Не мисля, че е задължително, зависи какъв ви е режимът. Напълнила съм си едно шишенце от лимфомиозот, тъй като е с капкомер и преди да си отброя капките го разклащам, че все се утаява на дъното нещо по-гъсто. Така не отварям буркана всеки път. След няколко дни ми предстои пътуване и ще си нося с мен малкото шишенце с капките, но дали ще е проблем ако не са на студено. Все пак в колата ще е топло.

# 341
  • Berlin
Сложи ги в багажника.  Grinning

# 342
Сложи ги в багажника.  Grinning

Нещо такова ще направя, че да не пропускам еликсира  Mr. Green Peace

Започнах и всяка сутрин да се тегля на кантара  Grinning не целя отслабване, ама пусто любопитство къде и как ще подействат  Mr. Green

Хайде и вие на отчет - при кой какви промени има/няма  Laughing

# 343
Eдна приятелка пие от месец и твърди,че е отслабнала,аз съм 2 ден-едва го изпих на обяд Sad пробвах  да престои повече  преди да го изпия-пак ми миришеше newsm78

# 344
Здравейте ами аз ги пия вече месец и две седмици не виждам да съм кой знае колко отслабнала  Grinning но сякаш и не дебелея не знам,но бях чела че ефекта постепенно се случва!Четох че е нормално и корема да ти е по подут отпреди и се надявам,че наистина е така,че моя наистина се понаду от капките сякаш!

Общи условия

Активация на акаунт