рецепта с чесън за прочистване?

• 210 678
  • 515
  •   1
Отговори
# 345
  • Априлци
daniellka мисля, че прекалено много си внушаваш, че ти мирише. Ами как ще ги пиеш, когато станат 25 капки и то 3 пъти на ден ??? Аз ги пия вече втори месец, но на мен не ми пречи чесъна - даже ми е приятно на вкус. Просто не обръщай такова голямо внимание на миризмата на чесъна - представяй си че ти мирише на нещо което обичаш...............иначе няма да можеш да ги изпиеш до края

# 346
  • Berlin
Има ли някакъв срок на годност тая отвара? Simple Smile

# 347
  • София
Аз си правя капките в чаша за текила - 25гр ги удрям като шот и забравям.
Ако го пиеш на глътки ще е по-гадно, спор няма, но не  е върховна гнусотия.

# 348
Оф! Днес се премерих и установих, че не само не съм отслабнала, а дори съм качила 1,5 кг. Пия капките повече от месец без да имам цел да се вталявам, но не искам и да дебелея. Продължавам и дано кантара тръгне надолу. Нищо друго не ми се случва, освен малко падане на кръвното и повишен апетит. А на вас успех!

# 349
Момичета, бърз въпрос - може ли да се консумира алкохол по време на приема на капките. Дано някой се включи по-бързичко  Peace

# 350
  • Априлци
МОЖЕ -МОЖЕ---няма никакъв проблем - НАЗДРАВЕ

# 351
МОЖЕ -МОЖЕ---няма никакъв проблем - НАЗДРАВЕ

Е, тогава - НАЗДРАВЕ cheers

# 352
аз от днес почвам с 25 капки до края, чувствам се супер, кожата на лицето ми е като нова, в перфектно състояние, не се помня никога с толкова гладка и мека кжа, просто не мога да повямвам. Отделно от 2-3 дни насам апетита рязко ми намаля, о т 1 седмица не съм хапвала никакво тестено, сладко, шоколат и безалкохолно, а преди без рогчето или кифлата сутрин не можех, на обяд задъбжително кола, а слетобяд - вафла или шоколад  Crazy. Сега като ги гледам изобщо не ме изкушават, а напротив даже съм се чудела как съм могла да ям такиве неща. Даже понякога и ми се повдига, като ми замирише на банички.... Sick
Незнам дали съм отслабнала, защото не се меря, но може да съм свалила кило-две - по дрехите си усещам, но на мен целта ми е друга - имам 2 много малки миоми и искам да ги стопя, и вярвам че ще успея   bouquet

# 353
  • Априлци
ice желая ти УСПЕХ в решаването на проблема. Мисля, че щом вярваш - няма начин да не успееш!        ВЯРАТА КРЕПИ ЧОВЕКА !!!

# 354
ice желая ти УСПЕХ в решаването на проблема. Мисля, че щом вярваш - няма начин да не успееш!        ВЯРАТА КРЕПИ ЧОВЕКА !!!

Благодаря ти   bouquet

Аз мислех да напиша това и за daniellka - че трябва малко и да повярва, защото иначе няма смисъл, но ....се отказах за да не задълбавам темата  Hug

# 355
ice, успех  Peace щом вярваш, значи ще успееш със сигурност  Grinning три пъти по 25 капки ли пиеш, или веднъж дневно?

# 356
ice, успех  Peace щом вярваш, значи ще успееш със сигурност  Grinning три пъти по 25 капки ли пиеш, или веднъж дневно?

Благодаря!   bouquet

да, 3 пъти по 25 капки  Crazy

# 357
аз от днес почвам с 25 капки до края, чувствам се супер, кожата на лицето ми е като нова, в перфектно състояние, не се помня никога с толкова гладка и мека кжа, просто не мога да повямвам. Отделно от 2-3 дни насам апетита рязко ми намаля, о т 1 седмица не съм хапвала никакво тестено, сладко, шоколат и безалкохолно, а преди без рогчето или кифлата сутрин не можех, на обяд задъбжително кола, а слетобяд - вафла или шоколад  Crazy. Сега като ги гледам изобщо не ме изкушават, а напротив даже съм се чудела как съм могла да ям такиве неща. Даже понякога и ми се повдига, като ми замирише на банички.... Sick
Незнам дали съм отслабнала, защото не се меря, но може да съм свалила кило-две - по дрехите си усещам, но на мен целта ми е друга - имам 2 много малки миоми и искам да ги стопя, и вярвам че ще успея   bouquet
[/quote

Peace Peace стискам ти палци и аз

# 358
здравейте момичета, бързам да се похваля, вече съм на 3x25 капки и слава богу ужасното безсъния от което започнах да страдам към края на 1-вата седмица премина  newsm44 newsm44 newsm44, почти се бях навила да прекратя "капките", но слава богу безсънието отшумя, случи се и нещо странно към 10-ия ден от приема ми излязоха 4-5 ситни мехурчета отстрани на пръстите на ръцете, сякаш пълни с нещо като вода, но не можеха да се пукнат...чудна работа, изчезнаха след няколко дена, мисля си дали не е от чесъна и дали не е някакъв вид чистене на токсини... майка ми твърди, че ако наистина организма започне да се чисти от токсините, това ще започне чак след около два месеца, невъзможно било да има такъв бърз ефект, друго странно е, че и моя корем е адски подут, снощи излизахме с половинката на караоке клуб и аз разбира се пропуснах капките, сутринта като станах корема ми беше направо плосък в сравнение с останалото време, в което приемам капките, силно се надявам да имат и положителен ефект относно свалянето на килограми newsm10
това е засега от мен, ако има нещо ще пиша, успех на всички  smile3503

# 359
  • София
Здравейте, включвам се и аз  Hug Днес прецедих чесъна, чакам 3 дни започвам с капките.
Чета страхотни резултати, надявам се да се проявят и при мен Simple Smile
Успех на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт