рецепта с чесън за прочистване?

• 210 691
  • 515
  •   1
Отговори
# 360
     Здравейте!Имам молба , ако може който си е правил пречистването с чесън да ми каже за колко време свършва , защото баща ми я приема от 20.09.2011 , а има още доста около едно бурканче за пюре.Та се питам дали така трябва да бъде .Приготвях сместта по рецептата . Blush

# 361
  • София
zawe, на мен ми излезе едно бурканче от 200мл. Пия го от 27.01.2012 и сега ми остава около 1/3. Пропуснала съм не повече от 7-8 пъти.
Така че ми е странно как баща ти го пие от толкова време и не е сършило  newsm78.
Чувала съм, че стига за около 3 месеца.

# 362
здравейте момичета, бързам да се похваля, вече съм на 3x25 капки и слава богу ужасното безсъния от което започнах да страдам към края на 1-вата седмица премина  newsm44 newsm44 newsm44, почти се бях навила да прекратя "капките", но слава богу безсънието отшумя, случи се и нещо странно към 10-ия ден от приема ми излязоха 4-5 ситни мехурчета отстрани на пръстите на ръцете, сякаш пълни с нещо като вода, но не можеха да се пукнат...чудна работа, изчезнаха след няколко дена, мисля си дали не е от чесъна и дали не е някакъв вид чистене на токсини... майка ми твърди, че ако наистина организма започне да се чисти от токсините, това ще започне чак след около два месеца, невъзможно било да има такъв бърз ефект, друго странно е, че и моя корем е адски подут, снощи излизахме с половинката на караоке клуб и аз разбира се пропуснах капките, сутринта като станах корема ми беше направо плосък в сравнение с останалото време, в което приемам капките, силно се надявам да имат и положителен ефект относно свалянето на килограми newsm10
това е засега от мен, ако има нещо ще пиша, успех на всички  smile3503

Успех и от мен и аз ги  пия вече месец и нещо и корема ми е надут бая е сигурно съм и качила някое друго килце за съжаление,почти не съм пропускала капки само 2-3 пъти защото и аз излизах и силно се надявам това подуване на корема да е от тях Grinning Grinning  a отностно ефекта за свалянето на килограми и аз тайничко се надявам признавам си!По нова тв като гледах тази актриса Таня беше мисля,каза че е отслабнала но след 2-я месец  Peace и то постепенно.Нормално при условие,че  действа и на метаболизма( така мисля и дай Боже  хихих).Не знам дали ще отслабнем и детоксираме но...дано има ефект цялата работа  newsm62 newsm62 newsm17,пък до тогава ще продължаваме старателно да си капем чесновката хаха... пък каквото дойде Wink иначе на мен ми остана още половин бурканче бебешко  сигурно ще ми стигне поне за още 1 месец Stuck Out Tongue  Всичко хубаво от мен!:p

# 363
И аз нправих сметка, че капките ще ми стигнат за около 3 месеца. Сега съм по средата. Вече толкова свикнах, че дори не усещам вкуса им.

# 364
И аз нправих сметка, че капките ще ми стигнат за около 3 месеца. Сега съм по средата. Вече толкова свикнах, че дори не усещам вкуса им.

Peace

# 365
  • Априлци
Здравейте! И аз се включвам към тези, които са по средата.  По мои сметки сигурно другия месец ще приключа - освен, ако не ми излезят криви сметките......... newsm78 Joy  И ЩЕ СРАВНЯВАМЕ РЕЗУЛТАТИ

# 366
Да.... по средата, а още нищо не се случва с мен. В смисъл, че нито се чувствам по-добре, но не съм и по-зле. Пия капките за общо укрепване на организма не за сваляне на кг. Май резултата ще се види след изпиването на цялата доза. Така казват и други, които са ги пили.

# 367
  • Априлци
Да.... по средата, а още нищо не се случва с мен. В смисъл, че нито се чувствам по-добре, но не съм и по-зле. Пия капките за общо укрепване на организма не за сваляне на кг. Май резултата ще се види след изпиването на цялата доза. Така казват и други, които са ги пили.
                                       mama MaCa  и аз ги пия за укрепване и за прочистване на организма от токсини, но четох някъде из форума, че резултатите ще се усетят чак след втория месец което ми е малко странно - много бавно действие - да се надяваме поне че ще е продължително. УСПЕХ !!!

# 368
утре ми е 8-ми ден-учудващо за мен е,че ги пия без проблем,а като се сетя за първите 2 денаааа-беше страшноооо smile3514 smile3511 smile3518,нищо не усещам,явно съм безчувствена  smile3521,забавното е,че в събота съм на сватба от обяд и вече замислям невероятни схеми как да си изпия чесана
Като се замисля и аз май съм подута,ще видим,дано да има добри резултати върху тонуса и целия организъм

# 369
Здравейте, искам да споделя и своя опит с алтернативна медицина. 1 с.л. куркума с чаша мляко, приемана всяка сутрин преди закуска, значително подобрява състоянието на цялото тяло. Особено много помага при ставни проблеми, подобрява кръвообръщението и храносмилането и ускорява метаболизма (въобще много билки и подправки помагат така по естествен начин). Научих тази рецепта от индийци в индийски магазин тук в София. Хубаво е да знаем повече за методите на източните народи, тъй като те имат доста полезни решения и съвети за страшно много проблеми при възрастните, както и при децата.

# 370
  • Априлци
Здравейте, искам да споделя и своя опит с алтернативна медицина. 1 с.л. куркума с чаша мляко, приемана всяка сутрин преди закуска, значително подобрява състоянието на цялото тяло. Особено много помага при ставни проблеми, подобрява кръвообръщението и храносмилането и ускорява метаболизма (въобще много билки и подправки помагат така по естествен начин). Научих тази рецепта от индийци в индийски магазин тук в София. Хубаво е да знаем повече за методите на източните народи, тъй като те имат доста полезни решения и съвети за страшно много проблеми при възрастните, както и при децата.
А колко време трябва да се пие тази куркума за да има някакъв ефект?

# 371
И аз да споделя своя опит с капките. Пия ги вече 9 дена. В началото всичко беше наред- корема си ми беше добре,ходех всеки ден до тоалетна. Но.....сега вече корема ми е доста подут, и ми се появи запек. Аз ги пия главно за подобряване на метаболизма и засилване на имунитета, а от три дена съм с грип. Направих си само половината доза,но се чудя да ги спра ли??? Така ли подута ще се чувствам през целия период на приема???
chloe_dancer , сподели малко повече за тази комбинация от куркума и мляко.Колко мл. трябва да е млякото, топло, студено, колко минути преди хранене? И изобщо каквото знаеш за това.

# 372
  • София
iraikova, мога да се похваля с абсолютно същото - болна съм от 1 седмица, че даже си заразих и детето. А за запека не ми се отваря дума. Аз от 3 седмици преди да ги почна капките имах проблеми, но сега си продължават с пълна сила. Пия каквото се сетиш, но положението си е все същото.
Почти 1 година пих пробиотици и нямах проблеми, но ето че сега вместо да раздвижа метаболизма, постигам точно обратния ефект.

# 373
  • София
Аз съм на трети ден - кръвното ми пада, но го очаквах , имах и главоболие, но премина. Метаболизма се засилва определено  Peace
Josepha, а 1 год си пила пробиотици заради запека или ..? Не се пият толкова дълго, всъщност зависи от проблема , който имаш, но знам че се пият 2 пъти в годината.

# 374
  • София
Ами много се пропагандираше навсякъде, че пробиотиците са напълно безвредни и трябва да се пият постоянно, за добро чревно здраве. И понеже ми помагаха, ги пиех.
В сайтове на български никъде не видях написано нещо лошо за пробиотици, напротив!И всички български лекари ги препоръчват горещо!
Но като се разтърсих из чуждестранни сайтове, научих доста интересни неща. И сега си мисля, че по-вероятно е да съм си навредила, отколкото да съм си помогнала.

Общи условия

Активация на акаунт