Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя тибетската рецепта с чесън и как се приема?
Какви са ефектите от приема на тибетската рецепта с чесън?
Може ли тибетската рецепта с чесън да се приема през зимата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя тибетската рецепта с чесън и как се приема?
Тибетската рецепта с чесън включва почистване и нарязване на 350 грама чесън, след което се заливат с 200 милилитра чист спирт. Сместа се оставя да престои на хладно и тъмно място в продължение на 10 дни. След това течността се прецежда и остава да престои още 3 дни. Приема се преди хранене, като дозата постепенно се увеличава според схема: започва с 50 милилитра неподсладено студено мляко и постепенно се увеличава до 15 капки. Рецептата е предназначена за прием по определена схема, а за деца може да се използва клеева тинктура в зависимост от възрастта им.
-
Какви са ефектите от приема на тибетската рецепта с чесън?
Според отзивите в онлайн форумите, приемът на тибетската рецепта с чесън води до различни резултати. Някои хора съобщават за положителни ефекти като детоксикация, подобрена метаболитна функция, регулиране на кръвното налягане, облекчаване на артритни и костни болки, подобрено зрение и слух и лечение на гастрит и колики. Въпреки това има и отрицателни отзиви с твърдения за токсичност и причиняване на здравословни проблеми.
-
Може ли тибетската рецепта с чесън да се приема през зимата?
Мненията на форума се различават по въпроса за приема на тибетската рецепта с чесън през зимата. Някои смятат, че пречистването на организма е по-ефективно през пролетта, докато други споделят положителни ефекти от приемането му през зимата. Важно е да се консултирате с медицински специалист или хомеопат, преди да започнете подобно лечение, за да получите персонализиран съвет въз основа на вашето здравословно състояние.
-
Каква е рецептата, как се приготвя и съхранява сместа за древнокитайско хомеопатично средство?
-
Какви са ефектите от използването на древнокитайско хомеопатично лекарство?
.

и то постепенно.Нормално при условие,че действа и на метаболизма( така мисля и дай Боже хихих).Не знам дали ще отслабнем и детоксираме но...дано има ефект цялата работа
,пък до тогава ще продължаваме старателно да си капем чесновката хаха... пък каквото дойде
иначе на мен ми остана още половин бурканче бебешко сигурно ще ми стигне поне за още 1 месец
Всичко хубаво от мен!:p
И ЩЕ СРАВНЯВАМЕ РЕЗУЛТАТИ
,нищо не усещам,явно съм безчувствена
,забавното е,че в събота съм на сватба от обяд и вече замислям невероятни схеми как да си изпия чесана